Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
4 Boyutlu Ultrason
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
İzmir
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Detaylı Ultrason
Doğal Doğum
Doğum
Doğum Kontrol
İzmir
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Genital Estetik
Jinekolojik Cerrahi
Jinekolojik Laparoskopi
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Laparoskopi
İzmir
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Yumurtalık Kistleri
- Sigortası olan hastalar
el...f
Eyüp hocamızla biraz geç tanıştığımız için üzülüyorum fakat bir yandan da oğlumun böyle bir doktora denk gelip doğumunun onun ellerinden olmasına çok seviniyorum Tüm kontrollerde ilgisi, özverili çalışmasi sıcak kanlı abi duruşu bizi çok etkiledi bir de bunun üstüne edebiyata olan ilgisi, sevgisi ben dahil tüm edebiyat zümresini özendirme noktasına getirdi İyi ki varsınız hocam güzel yüreklere dokunmanız nice minnoslari sağlıkla dünyaya getirmeniz dileğiyle meslek hayatınızda başarılar diliyorum
• • Doğal Doğum •
ed...c
Eyüp Bey i sosyal medyadan takip ediyordum çok iyi doktor olduğunu duymuştum. Gebeliğimde bi problem çıkınca perinatolog raporumla gittim Eyüp Bey e . Çok iyi ilgilendi. Tekrar nasip olursa yine gebeliğimde Eyüp Bey e giderim. Çok ilgili ve güler yüzlü. Kendisine şahsım ve ailem adına çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. İnşallah diğer gebeliğimde tekrar görüşürüz.
• • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Gebeliğim boyunca bu dokuz aylık süreçte ki samimiyetiyle, sabriyla, ictenligiyle, bilgisi, tecrübesi ve profesyonelliğiyle çok rahat bir gebelik dönemi geçirdim. Eyyup hocamin takibinde ikinci gebeliğimi tamamladım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Eyyup hocamla karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
b....ç
Doktorumuz gebelik ve doğum sürecimizde bizimle detaylı ilgilendi ve açıklamalarla aklımızda soru işareti kalmamasını sağladı.Memnun kaldık ve bu süreçte iyi bir doktorla ilerlemek isteyen herkese tavsiye ederiz
em...u
Doğuma çok kısa bir süre kalmıştı eyüp beyle yollarımız kesiştiğinde kalan o kısacık süreç çok güzel geçti ve ben hep keşke dedim keşke bebeğimin ilk kalp atışını duyduğumuz andan beri doktorumuz eyüp bey olsaydı zamanımız çok az kalmış olsada randevu günlerini dört gözle bekliyordum çünkü düşünsenize sizi ayakta karşılayan Güler yüzlü muayene öncesi hal hatır soran mütevazi ve doğuma sizi çok iyi hazırlayan bir insan var karşınızda açık söylüyorum eyüp bey
doktordan ziyade abi gibi hissettiriyor ve bu benim için çok önemliydi ilk hamilelik en tecrübesiz olduğumuz zaman ve hormonlar tavan yapmış oluyor eyüp bey dediğim gibi beni doğumun her türlüsüne o kısa sürede hazırladı ve çok şükür doğum çok güzel geçti tüm süreci çok güzel geçirmek isteyen herkes bence eyüp beyi tercih etmeli buradan tekrar teşekkür ediyorum kendisine• • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
el...k
Yaklaşık 7-8 aydır hamilelik takibimizi Eyyüp Bey yapıyor, pozitifliği ve sakinliği hep bize güven verdi, doğuma günler kaldı ve iyi ki kendisini tanımışız.Çevremdekilere gözüm kapalı öneriyorum ve işinde her zaman başarılar diliyorum...
be...a
Öncelikle başka bir doktora gidiyordum. Memnun kalmadığım için 12. Haftamda eyyüp hoca ile kesişti yollarımız.. Detaylı anlatımı ve kontrolleri ayrıca hoş sohbeti bizim onunla bu yolda devam etmemizi sağlayan önemli etkenlerdi. İlk çocuğum normal doğumdu. 2. Si için çok istedik ama bebekle beraber var olan 8 cm lik miyomu da sezeryan ile başarılı şekilde aldı hocam. Şimdi kızım 1.5 aylık ve her kontrolünde eyyüp hocamıza ziyaret sözümüz var
Z
z.....
10 gün önce normal doğum yaptım. Daha önce 4 farklı doktorla görüştüm hep bi soru işaretim oldu. Daha sonra Eyyüp Süer beyle tanıştık. Kendimi çok şanslı hissediyorum. İlgisi alakası açıklamaları ile doğum sürecim çok rahat ve güzel geçti. Yaptığımız en doğru tercih. Gaziantep’te bu kadar iyi doktorun olması büyük bir şans.
• • Doğal Doğum •
g,...a
Eşim Şırnak'ta görev yapıyordu. Doğumu Gaziantep'te yapmaya karar verdik. Eyyüp hocamdan randevu aldım ve o kadar memnun kaldım ki. Hamilelik sürecinde ve doğumda oldukça başarılı bir doktor.
• • Doğum •
Ö
ö.....
Eyyüp bey hamilelik takibimi yaptı ve doğumumu gerçekleştirdi. Kendisi tanıdığım en iyi, en ilgili ve en bilgili kadın doğum doktoru. Herkese tavsiye ederim.
• • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Eyyüp Süer Timur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eyyüp Süer Timur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Eyyüp Süer Timur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, 4 Boyutlu Ultrason, Doğum Kontrol, Doğum, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Doğal Doğum, Normal Randevu, Sezeryan Doğum, Sezeryan Sonrası Normal Doğum.
Eyyüp Süer Timur adresi nerede?Eyyüp Süer Timur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eyyüp Süer Timur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eyyüp Süer Timur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eyyüp Süer Timur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eyyüp Süer Timur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eyyüp Süer Timur hangi dilleri konuşuyor?Eyyüp Süer Timur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Eyyüp Süer Timur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eyyüp Süer Timur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eyyüp Süer Timur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eyyüp Süer Timur hangi sigortaları kabul ediyor?Eyyüp Süer Timur, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Eyyüp Süer Timur ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları