Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Uzmanları göster Nasıl çalışır?
Hakkımda
23 Temmuz 1991 İstanbul doğumluyum. Liseyi Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'ni ...
Daha fazlaİlgi alanları
Ertuğrul, Bursa
Elita Diş Polikliniği
11 hasta yorumu
i....p
Daha önce aynı hekimden 2 defa ortodonti tedavisi görüp asla istediğim sonucu alamamıştım. Yanlış tedavilere maruz kalmıştım ve dişlerim hala yamuktu. Ezgi hanım söz verdiği gibi 6 ay gibi kısa bir sürede dişlerimi olmasi gereken haline getirdi. Istedigim görünüşe beni ulaştırdı. Kendisinden çok memnun kaldım. Iletisimi, detaylı bir şekilde sizi bilgilendirmesi ve güleryüzüyle işini cok iyi yapan bir hekim. Tum samimiyetimle herkese tavsiye ederim, inanın tercih edeceğiniz en doğru hekim.
se...n
Ortodonti tedavisi uzun bir süreç olmasına rağmen Dr hanım süreci hızlı yönetiyor, gerekli bilgilendirmeleri ve yönlendirmeleri yapıyor. En önemlisi de randevuları hiç aksatmaz ve tam söylediği saatte hastayı görür. Aldığım hizmetten çok memnunum
Ezgi Hanım'dan çok memnunum. Kendisi ilgili, güleryüzlü bir doktor. Benim için birebir vakit ayırıp yardımcı oluyor. Ezgi Hanım her 2 şubede hizmet veriyor.Bana uzak olan şubede daha çok hizmet vermesinden yana muzdaribim ama kendisinden çok memnunum. Ben kaplama tedavisi için gittim. Kendisi ve diğer doktorum bu durumun zararlı olacağını söyleyerek beni teşvik etti. Normalde zor ikna olan birisiyim ama beni ikna etti. 5 aydır ortodonti tedavisi görüyorum. İnşallah sürecim güzel geçer ve tedavimi tamamlarız.
r....
Ezgi Hanım'dan çok memnunuz. Kızımın tel tedavisini yapıyor. Dişleri ve tedavisi gayet güzel devam ediyor. Tedavisinden dolayı çok mutluyuz. Doktor hanımın ilgisi ve alakasından da çok memnunuz.
Ezgi Hanım'dan çok memnunuz. Allah bin defa razı olsun. Çocuğumun dişlerinde çok bozukluk ve çenesinde eğrilik vardı. Kendisi tel tedavisi uyguladı. Çocuğumun çenesini düzeltti. Tedavimize ayda 1 olarak kontrollerimize devam ediyoruz. Son aşamalarına geldik. Ezgi Hanım'dan çok ilgi ve alaka gördük. Tedavisi çok güzel. Çocuğumuz hiçbir zaman rahatsızlık, sıkıntı çekmedi.
m....
Ezgi Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok içten, dürüst, işini seven, hastalarıyla ilişkileri çok iyi olan bir doktor. Ezgi Hanım kızımın 2-3 tane dişinin tedavisini ve tel tedavisini yaptı. Tedavimiz devam ediyor. Yapılan tedavilerden çok memnunuz.
f.....
Ezgi Hanım ortodonti tedavimi yaptı. Tedavi sürecim bitti. Tedavim gayet güzel ve hızlı geçti. Yapılan tedaviden memnun kaldım. Ezgi Hanım gayet profesyonel ve güleryüzlü bir doktor.
a....
Ezgi Hanım'dan aldığımız hizmetten oldukça memnunuz. Kendisi kızımın ortodonti tedavisini yürütüyor. Tedavimiz başarılı bir şekilde devam ediyor. Uzun soluklu bir tedavi olmasına rağmen herhangi bir şikayetimiz olmadı. Ezgi Hanım süreç hakkında her türlü bilgilendirmeleri yaptı. Kendisinden memnun kaldığımız için ufak kızımın tedavisi bittikten sonra ortanca kızımın tedavisine başlayacağız.
c.....
Ezgi Hanım'a sosyal medyada denk geldim. Uzun süredir diş teli taktırmayı düşünüyordum ve araştırıyordum. Hesabında yaptığı paylaşımlara baktığımda işini aşkla yapan başarılı bir doktor olduğunu gördüm ve ertesi gün tereddüt etmeden gidip diş telini taktırdım. Şuan yaklaşık beş ay oluyor ve dişlerimde gözle görülür bir düzelme söz konusu. İlk ayki tel ağrısı dışında hiç bir şikayetim olmadı. Ezgi Hanım işini severek yapan, güler yüzlü, ilgili ve başarılı bir doktor. Emekleri ve ilgisi için teşekkür ederim
Ezgi hanımla ortodontik tedaviye başladım yaklaşık 5 ay oldu ve çok memnunum güler yüzlü her soruma bıkmadan cevap veren hastalarıyla ilgilenen biR doktor herkese tavsiye ederim
Hakkımda
Daha fazlaİlgi alanları
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Diş Eksikliği
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İlgili aramalar
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri