Dyt. F.Sena Durgut

Diyetisyen · Daha fazla

Tepebaşı 1 adres

Merhabalar. Ben Diyetisyen F.Sena Durgut. Uşak Anadolu Lisesini birincilikle bitirdikten sonra Muğla Sıtkı koçman Üniversite'si Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde stajımı tamamlayıp iyi bir derece ile mezun oldum. Dyt.Şeyma Dökmeci, Dyt,Saliha Dülgeroğlu, Dyt. Şeyma Arslan yanında staj yaptım.Şu an kendi kliniğimde hizmet vermekteyim . Danışanlarımda ilk hedefim sürdürülebilir sağlıklı beslenmeyi hayatlarına adapte etme ve kısıtlamadan keyif alarak birlikte beslenme servüneni tamamlamak. Hastalıklarımızı kan değerlerimizi normal seviyeri getirme bu süreçteki en önemli unusrlardan biri daha. birlikte besinleri ilacımız yapıp sağlıklı beslenmeyi hayatımızı daha dinamik ve keyifli yaşamayı öğreniyoruz

Yetişkin

İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom

Makaleler
Röportaj

FATMA SENA DURGUT

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Bulvarı No:13/709 Yalçın Kılıçoğlu Plaza, Tepebaşı 26130

• Sigortası olan hastalar

Sena Hanım'la birlikte online diyet yapıyoruz. Sena Hanım kan değerlerime ve çalışma düzenime yönelik diyet yazdık, çok yoğun kabiigim vardi ve demirim hep çok düşüktü
    . Çok halsiz ve yorgun kalkıyordum kansızlıktan dolayı karnım hep taş gibiydi. Sena hanımla birlikte tam 10 kg verdim hala da kilo vermekteyim çok şükür kabızlığın geçti halsizligim yok artık . Çok daha dinç ve iyi hissediyorum kendimi. Sena Hanim cok guler yuzlu ilgili her zaman takip ediyor sorularima her zaman cevap veriyor. Eskişehirde diyetisyen arayan herkese kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• Online Danışmanlık Diğer  •

Kendime yaptığım en güzel yatırım bu sürece başlamak oldu! 50 günde tam 8 kilo vererek hafifledim ve vücudumda 20-30 cm’lik muazzam bir incelme fark ettim. Artık kıyafetlerimin duruşu bambaşka, aynalarla barıştım!
    Yolculuğun en güven verici yanı, sürecin tamamen kan tahlillerime ve ihtiyaçlarıma özel ilerlemesiydi. Hiç aç kalmadan, diyetisyenimin hazırladığı harika ve sürdürülebilir tariflerle her günü keyifle geçirdim.

Bakış açımı tamamen değiştirdi; ne zaman 'az yemeliyim' diye düşünsem, bana az yemenin değil, kontrolün ve doğru besinleri seçmenin marifet olduğunu sabırla anlattı. Öğünleri dengelemeyi o kadar güzel öğretti ki, sadece bir liste değil, yepyeni bir yaşam biçimi kazandım.

Diyetisyenimin güler yüzü, içten ilgisi ve her soruma getirdiği pratik, çözüm odaklı yaklaşımlar sayesinde hiç pes etmedim. Kendinizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha iyi hissetmek istiyorsanız; bu profesyonel desteği kesinlikle tavsiye ederim!

• FATMA SENA DURGUT Kilo Verme Diyetleri  •

• Y

Sena hanıma buradaki yorumları inceleyerek ulaştım sena hanımdan önce 3 diyetisyenle deneme yaptık ve başarı elde edemedik 8 yaşındaki kızımın yüksek insülin direnci olduğu için başladık diyete fakat daha önce gittiğimiz diyetisyenler başarısız olunca arayış içine girdik sena hanıma da umutsuz başladık aslında eşimle fakat kızım bir ayda 4 kilo verdi hiç tatmadığımız baklagil sebze ve balığı yemeye başladı kızım ve hepsinden önemlisi de çocuklara olan sevecenliği ve onlarla konuşarak diyet listesini hazırlaması o kadar ince bi davranış ki istediğimiz kiloya ulaşana kadar devam edeceğiz inşallah.İyi ki size rastladık...

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

Sena hanıma uzun diyetisyen araştırmalarim sonucu ulaştım. Gebelik sonrasi fazla kilolarimdan kurtulmak için basvurdum.Ac kalarak kilo vermeye çalışıyorken doyarak zayıflamayı ogrettl . Kan degerlerime göre diyet yazdı ve asla zorlanmadan diyeti uygulayabildim.İlk aydan 5 kg verdim ve 26.5 cm inceldim, sena hanim çok ilgili güler yüzlü her zaman motive eden ve destekleyen bir diyetisyen . Eskişehir'de diyetisyen arayan herkese tavsiye ediyorum kesinlikle.

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

Sena hanım sayesinde yaşam kalitem değişti. 112 kilo günde 3 kez insülin, 3 adet şeker ilacı ile çıktığım bu yolda 84 kilo sıfır insülin ve şeker ilacı ile devam ediyoruz.

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

Kan testlerimde normal sınırların üstünde çıkan Glukoz ve HB A1C değerimi düşürmek için beslenmeme dikkat etmem gerekiyordu çünkü ilaç içmek istemiyordum. Zaten halihazırda içmekte olduğum tansiyon ilacım vardı içtiğim ilaçlara bir yenisinin eklenmesi fikri beni rahatsız etti. Bunun üzerine Sena Hanım’la diyet yolculuğumuz başladı. Kan değerlerimi dikkate alarak bir beslenme planı hazırladı. 10 ar günlük periyotlarla sonuçları takip etti ve takip eden 10 gün için yeni beslenme planları oluşturdu. Vermiş olduğu beslenme planlarına birebir uydum ve bir buçuk ayda 5 kilo yağdan verdim. İşin en güzel tarafı ise içtiğim tansiyon ilacının dozunun artık yüksek gelmesi oldu. Doktor kontrolünde artık daha düşük dozda tansiyon ilacı içmeye başladım. Sena Hanım’ın, beslenme planları oldukça doyurucu olduğu gibi güler yüzü ve ilgisi ile çok keyifli bir diyet süreci geçiriyor olduğumu söyleyebilirim. Kendisini herkese tavsiye ederim.

• B

Sena hanımla yollarımız önceden oraya giden bir danışanının sonuçlarını görünce kesişti. Bende yüksek insülin direnci ve şeker rahatsızlığı vardı. İlaç sevıyesıne gelmiştim. ama diyet ve dogru beslenme ile aç kalmadan 7 kilo verdim. Kan tahlıllerime bakıp ona göre bir program uyguladı. Herseyı titizlikle,candan bır sekılde yapıyor.Hala devam ediyorum. Yanlış beslenmenin insanı hasta edebileceğini gördüm ve doğru beslenme ile halledilebildiğini. Çok güler yüzlü yakın yardımsever ve işinde çok iyi biri. Sürecinizde her an yanınızda ve çok ilgili. Hiçbir soru işareti bırakmadan devam ediyorsunuz. Kesinlikle tavsıye ediyorum.

• FATMA SENA DURGUT Diyetisyen Randevusu  •

Sena Hanımla bir arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Bir anda aldığım kiloları asla veremiyordum . Sena hanımla demir eksikliğim kan değerlerime is hayatıma yönelik diyet programı yazdık 82 kgdan 70 kg düştüm toplam 12 kg verdim . Diyet listem hem kolay hem de ulaşılabilir. Sena hanım cok güler yüzlü ilgili her zaman beni takip ediyor diyeti yazıp bırakmıyor ve cok iyi motivasyon ediyor. Bu benim icin cok önemliydi. Kesinlikle sağlıklı ve motivasyonla kilo vermek isteyen herkese tavsiye ediyorum

• P

Sena hanımla tanıştıgımda kan değerlerim çok kötüydü.Ciddi demir eksikliğim ve insülin direncim vardı.Kendim daha önce birçok kez diyet programı uyguladım ama hiçbiri etkili olmadı.Kendisi ile 2 aydır sağlıklı bir beslenme süreci uyguluyoruz ve hic aç kalmadan bu süreçte 7 kilo verdim.Sena hanımla 10 günde bir görüşmemiz oluyor.Her görüşmede diyet listemi güncelleyor ve süreci çok yakından takip ediyor, çok detaylı bilgi veriyor..lBu sürece onunla hâlâ devam ediyorum.İşinde çok titiz ve bilgili bir diyetisyen.Bu sürece onunla devam ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum.Kendisini herkese tavsiye ederim.

• U

Kilo sıkıntısı çeken annemi doğru ve uygulanabilir bir diyet programı ile stabil bir şekilde her ay 3-4, toplamda 10 kiloyu aşkın kilo vermesini sağladı. Hem kilo vermek hem de aç kalmamak istiyorsanız Sena hanım doğru tercih.