- Skolyoz
- Bel fıtığı
- Fibromiyalji
- Omuz Ağrısı
- Boyun Fıtığı
Çankaya Mahallesi, Prof. Dr Aziz Sancar Caddesi, Simon Bolivar Caddesi, No: 9, Çankaya, Ankara 06690
- Sigortası olan hastalar
Balgat Mahallesi Ziyabey Caddesi No: 34, Çankaya, Ankara 06520
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Çankaya Mahallesi, Prof. Dr Aziz Sancar Caddesi, Simon Bolivar Caddesi, No: 9, Ankara
Balgat Mahallesi Ziyabey Caddesi No: 34, Ankara
Terapötik Egzersizler
Çene Terapisi
İnme Rehabilitasyonu
a...
I started seeing Fardad about five months ago after a friend recommended him to me. I had persistent cervical pain, and his treatment has made a noticeable difference. He uses a combination of manual therapy techniques that work very well together.
He also speaks English very well, which made communication easy and clear throughout the sessions.
Overall, I’ve had a very positive experience, and I would recommend him for anyone dealing with cervical issues or looking for a physiotherapist who uses a variety of effective techniques.• • •
n...
Ben boyun ağrılarım için başvurmuştum. Fardad Bey'den tedavi aldım. Ağrılarım hemen hemen geçti diyebilirim. Güler yüzü, şifalı parmakları, işini severek yapması çok takdire şayandı. Kısaca Lokman Hekim gibi şifa dağıtıyor; çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
e...
72 yaşındayım. 2 sene içerisinde "düşme ve diz protezi ameliyatı gibi" bir takım olumsuz durumlar yaşadım. Sonunda sırtımda oluşan skolyoz beni çok rahatsız etti. Araştırmalarımız neticesinde 1 ay fizik tedavi gördüm. Daha sonra doktorumun tavsiyesi ile fizyoterapist Fardat Bey eşliğinde 2 ay süreyle 3D tedavi seanslarına başladım. Bu süreçte ağrılarımda hissedilir derecede azalma oldu ve rahat hissettim. İkinci 2 aylık süreye başladım. İyi ki Fardat hocamla karşılaştım. İşine bağlılığı, nezaketi ve güler yüzüyle örnek alınacak bir doktordur. Bu konuda ihtiyacı olanlara kesinlikle Fardat hocamı tavsiye ederim. Ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var. Kendisine tüm hayatı boyunca başarılar diliyorum.
C
c.....
Boyun ve bel ağrılarım 5 seansta ciddi şekilde azaldı. Çok memnun kaldım, profesyonel, samimi ve ilgili bir uzman.
• Duçe Tıp Merkezi • Manuel Terapi •
s...
İnternet araştırmam sonucu Fardad Bey'e ulaştım. Boyun ve omuz bölgesinden manuel terapi aldım, ağrılarıma çok iyi geldi. Çok tavsiye ederim kendisini...
L
l.....
Fardad hocayı bir yakınımız önerdiği için ziyaret ettik, şu an 4 aydır skolyoz tedavisi için gidiyorum, anlamlı ilerleme kaydettik ve devam ediyorum, uzmanlığı konusunda detaylı değerlendirme yapması ve her seansı ihtiyaca yönelik egzersizlerle geçirmesi çok faydalı oluyor.
Fardad Hoca’nın manuel terapisi sonunda bir seansta bile çok uzun zamandır devam eden sırt, omuz ve bel ağrımda çok ciddi rahatlama hissettim. Açıkçası daha önce de manuel terapi uygulaması yapılmıştı, ancak bununla ilgisi yoktu. Ayrıca Fardad Hoca’nın seans öncesi ve esnasındaki bilgilendirmeleri, tüm ağrı şikayetlerimi dinleyip, en uygun tedaviyi planlaması da çok önemliydi benim için.
• Duçe Tıp Merkezi • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
T
t...
Fardad Hocaya annem sayesinde ulaştım. Daha önce anneme belindeki problemden dolayı manuel terapi seansı uygulanmıştı. Ben de bel fıtığı problemi başladı. Ameliyat tavsiye eden de oldu. Annemin memnuniyetinden ötürü Fardad Hoca ile görüşmek istedim. Ön görüşmemizden sonra manuel terapi uygulamasında karar kıldık. Ameliyatsız toparlama yapabileceğimizi bana anlattı. Bu süreçte gayet bilgili ve açıklayıcı idi. Manuel terapim başladıktan sonra ciddi bir ilerleme kaydettik. Yürümekte bile zorlanırken normal yaşantıma geri döndüm diyebilirim. Terapilerin çok faydasını gördüm. İşinde çok ciddi ve tecrübeli olduğunu söyleyebilirim. Fardad Hoca'yı gönül rahatlığıyla çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye edebilirim.
d...
Sırt ağrım için başvurmuştum. Özellikle de migreni olan biri olarak boyun ağrım da fazlaydı. Muayene sonrası tedavi süreci hakkında görüştükten sonra seanslara başladık. Tedavi sonrası ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Hocam çok ilgili ve işinde başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Gün boyu ayakta kaldığım süreler sırt ve boyun ağrısına sebep oluyordu. Daha önce tam bir iyileşme sağlanamamıştı. Fardad Hocam'ın uyguladığı tedavi yöntemleri ve bana özel olarak önerdiği egzersiz programı gerçekten çok faydalı oldu. Kısa sürede fark edilir düzeyde iyileşme yaşadım. Alanına hakimiyeti, sabrı ve yönlendirmeleri sayesinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Fardad Farzin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fardad Farzin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Fardad Farzin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı.
Fardad Farzin adresi nerede?Fardad Farzin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Mahallesi, Prof. Dr Aziz Sancar Caddesi, Simon Bolivar Caddesi, No: 9 Ankara
- Balgat Mahallesi Ziyabey Caddesi No: 34 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fardad Farzin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Fardad Farzin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Fardad Farzin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fardad Farzin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fardad Farzin hangi dilleri konuşuyor?Fardad Farzin ile İngilizce, Farsça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fardad Farzin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fardad Farzin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fardad Farzin hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Fardad Farzin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fardad Farzin hangi sigortaları kabul ediyor?Fardad Farzin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler