Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göz Hastalıkları Randevusu
3 Boyutlu Görme Terapisi +63 daha fazla
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Astigmatik Keratotomi
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Doç. Dr. Fatih Çakır Gündoğan ; Göz Hastalıkları Bilim dalında Excimer Lazer , Glokom, Ani Görme Kayıpları vb. göz hastalıkları üzerine hizmet vermek...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Maltepe Askeri Lisesi (1989-1993)
- Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi (1993-1999)
- Uzmanlık Eğitimi: Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi (2002-2005)
Fotoğraflar
Videolar
Bilinen Diller
- İngilizce
Göz Hastalıkları Randevusu
Hunat Mah, Nuh Mehmet Baldöktü Sokak, Özer Plaza, No: 3/18 (Seyyit Burhanettin Türbesi Yanı), Kayseri
3 Boyutlu Görme Terapisi
Göz Kapağı Retraksiyonu
Göz Protezi
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan-Muayenehane
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göz Çevresi Kırışıklık Tedavisi
Kontakt Lens
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan-Muayenehane
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Makula ödemi
Medikal Retina
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan-Muayenehane
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
Doç.Dr. Fatih Çakır Gündoğan-Muayenehane
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
72 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
Doktor Fatih beye katarak ve lens için gittim. Konum çok kolay yerde sadece park sorunu var biraz.
Ön muayene röntgen vs. yapıldı. Çok detaylı şekilde bilgilendirildim ve benimde istediğim akıllı lens uygun görüldü. Hiç acı çekmedim ve ameliyat sonrası herşey yolunda gitti.
Herşey mükemmel doktor Fatih bey 10 numara herkese tavsiye edebilirim. Asistanlar çok kibar ve ilgili. Teşekkürler iyiki sizi seçmişim.
ka...a
Merhaba ben kadir dama tokatta yaşıyorum gozlerimde agri ve uzagi gorme konusunda sorunum vardi ve 3 farkli doktora muayene oldum ve 3 farkli cevap aldim birisi %30 gorme engellisin dedi 4 derece gozluk verdi birisi oyle bi sorununuz yok dedi 1.75 gözlük verdi baska doktora gittim 3 derece gözlük verdi ve keretakonus olabilirsin dedi hayatimin 3 haftasini kabusa cevirdiler araştırma yaparken Doc. Dr. Fatih Cakir Gondogan hocamin ismini gordum ve yorumlari okumaya basladim basarilarini okudum ve diger doktorlardan farkli olarak hicbir sikayet olmadigini ve muayene olan ameliyat olan herkezin cok memnun olduğunu okudukca kafamda hersey netlesti ve muayenemi bugun oldum aslinda 3 hafta boşuna eziyet cekmisim fatih hocam ve ekibi gerekli olan tetkik ve incelemeleri yapti ve keretakonus yada %30 görme engelli olmadığımı soyledi gözlük kullanmak istemiyorum tetkiklerde goz yapim lazere cok uygunmus gereken bilgileri hocam tek tek anlatti simdi fullhd gorecegim gun icin hazirlik yapiyorum
Annemin yüksek göz tansiyonu sebebiyle Sivas’ta hiçbir doktor cesaret edip ameliyat edemedi. Sağolsun Fatih hoca ilminin hakkını verdi, Allah ilmini artırsın çok çok memnun kaldık. Annem ilgi ve alakayı öve öve bitiremedi. Çok şükür gözleri açıldı başarılı bir ameliyat oldu.
k.....
Lazer tedavisi oldum. Fatih hocama ve ilgiyle çalışan hanımefendilere çok teşekkür ediyorum Allah kolaylık versin
ha...a
-5.00 olan miyobum lazer sonrası -0.25 e indi.Ameliyat ortamı, doktorun ve asistanların ilgisi oldukça fazlaydı.Denilen aksine ameliyat sonrası acı batma olmadı.Gayet memnun kaldım.Ertesi gün görüş daha da netleşti.Teşekkürler her şey için..
t.....
Annemin sag goz tansiyonu cok yuksekti Tokatta o kadar ozel hastane dolandik kullandigi ilaclar annemin gozunu gunden gune daha kotu yapiyodu ve hastaliginim ameliyeti olmadigi omur boyu bu ilaclari kullanmasi gerektigini soyluyolardi. Daha sonra bi arastirma yaptim ve Fatih beyi buldum. Annemi kayserideki muaynehanesine gotrduk acil ameliyat olmasi gerektigini soyledi. Ameliyat olanli 2 sene oldu annem ve hic bir sorunu yok bugun. İyi ki fatih bey gibi bir hekimi bulmsuz annemin su anki goz sagligini ona borcluyuz kendisine cok tesekkur ediyruz..
Göz kontrolüm için gittim. Son derece ilgililer ve onlara danışmak istediğiniz zaman telefonla rahatlıkla ulaşabiliyor ve işinizi halledebiliyorsunuz. Fatih Bey'e ve asistanlarına teşekkür ederim.
n....
Ben de göz kapağı düşüklüğü vardı. İnternetten araştırıp buldum Fatih Beyi. Biraz endişelerim vardi ama ameliyat süreci doktorun ilgi ve alakasi o kadar özenliydi ki ben çok memnun kaldım. Ameliyat ağrısız oldu ben korkarak girdim ama hiç ağrım sızım olmadı. Dikişleri aldırırken de eli çok hafifti Fatih Beyin. Ben her sürecinden çok memnun kaldım. Gözü kapalı Fatih beye güvenebilirsiniz. Herkese tavsiye ederim.
ha...n
Ben hakan içaçan Birinin tavsiye üzerine gelmiştim size iyiki gelmişim Hocam sizden Allah Razi olsun eşimi getirdim karetekanus sıkıntımız vardı ilgi ve alakanız çok güzeldi zaten amaliyatını yaptırdık gayet güzel durumda şimdi çok teşekkür ederim. Varsa gözünüzde en ufak sıkıntı ilk iş fatih çakır Gündoğana gidin derim. Size ve yardımcılarına ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim. Biz çok rahatladık ağrımız sızımız kalmadı. Diğer arkadaşlara tavsiyem hiç o hasta bu hastane dolaşmasın kesin çözüme ulaşmak ağrılardan kurtulmak isteyen her göz rahatsızlığı olan arkadaşlara tavsiyemdir fatih çakır bey hem insanlığı hem bilgisi ilgisi ekibce çok güzel sizlere tavsiye ederim saygılarımla
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Maltepe Askeri Lisesi (1989-1993)
- Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Askeri Tıp Fakültesi (1993-1999)
Deneyimler
- Tıpta Uzmanlık Sınavı Türkiye 5.liği (2000 Nisan TUS Sınavı)
- Uluslararası 102 adet Makale
- Ulusal 30 adet Makale