Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih 34098
me...t
Çok zor bir dönemimizde Fatih beyle tanıştık. 2,5 yaşındaki kızımızın bacağındaki kemikte bulunan iyi huylu tümörün girişimsel radyoloji ile tedavisini gerçekleştirdi. 3 ay süren kötü dönemimizi Fatih bey ve ekibi sayesinde atlattık. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyoruz.
• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi • Diğer •
do...t
Fatih Bey hem doktorluguyla hem insanlığıyla son derece güvenilir biri. Güler yüzü, hastaya verdiği değer, mesleki bilgisi insanı oldukça rahatlatıyor. Karacigerde bulunan 2 adet 5cm capindaki hidatik kist icin gitmistik kendisine. Çok korktuğumuz pair uygulamasini sayesinde atlattık. Hala gözetimindeyiz. Allah kendisinden razi olsun. Son derece güvenilir herkese tavsiye ederim. Yolu açık olsun.
mu...n
çok beğeniyoruz..
Fatih Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Gülşen, Radyoloji, Girişimsel Radyoloji.
Fatih Gülşen adresi nerede?Fatih Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Gülşen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Gülşen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatih Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.