Prof. Dr.
Tetik Nokta İnjeksiyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Ürojinekolojik Rehabilitasyon
ha...r
Deniz hanım gördüğüm en ilgili doktor.sadece muayenesi bile bir saatin üstünde sürdü.fiziksel tıp alanında görüşünü aldığım birçok doktorun toplamı kadar ilgili ve bilgili.yıllardır çektiğim bel fıtığını ameliyatsız çözebiliriz dedi ve çok şükür hiç fıtık hastası olmamış gibiyim şuan.tedavi sürecinde kendisi kadar ekibide çok değerli ve ilgili.rabbim karşıma çıkardı deniz hocamı.yıllarca yaşadığım sıkıntılar onun sayesinde son buldu.kendisine ve ekibine aonsuz minnettarım.bu arada tedavi süreci sonrasında da takip yapılıyor bu ayrıca mükemmel birşey.ben malatyada yaşıyorum belkide buralarda olmadığı için çok şaşırtıyor beni ama kesinlikle tanı ve tedavi hatta tedavi sonrası ilgileri insanı utandırıyor.minnettarım deniz hocama ve ekibine
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Diğer •
Ö
öz....
Annemin kolunda kas yırtığı, kireçlenme ve donuk omuz başlangıcı vardı. Ortopedi doktorunun ameliyat öncesi fizik tedavi önermesi ile Deniz hanıma ulaştık. Deniz hanım'ın muayenesi çok detaylı ve açıklayıcıydı. Hem mesleki bilgisi hem de hastasına olan ilgisi sayesinde kendimizi güvende hissettik. Ayrıca güler yüzlü yaklaşımıyla rahatlıkla iletişim kurabildik. Böyle ilgili ve profesyonel bir hekimle karşılaştığımız için çok şanslıyız. Kolunu hiç kaldıramayan annemin hareketleri arttı ve ağrısı azaldı. Ortopedi doktoru ameliyata gerek kalmadığını söyledi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Omuz Yırtıkları Tedavisi •
Deniz Hocam diz ameliyatı sonrası ilgi, bilgi ve tecrübesi ile çok kısa zamanda normal hayatıma dönmemi sağladı. Tedavisinden çok faydalandım. Deniz Hocamı, ameliyat sonrası rehabilitasyona ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.
Z
z.....
Deniz Hocama sırtımda ve dizimde ağrı için başvurmuştum. Detaylı muayeneden sonra sırtıma nöral terapi yapıp tetkiklerimi istedi. Ağrılarımda belirgin gerileme oldu, halen önerdiği sırt ve diz egzersizlerini yapıyorum. Kendisi çok ilgili bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Nöralterapi •
a ...u
Deniz hocama boyun ağrısı nedeniyle başvurdum. Sırtıma yayılan ağrılar, bıçak saplanma hissi , boyun hareketleriyle ağrım oluyordu. Hocam muayene sonrası sırtıma enjeksiyon yaptı. Ağrılarımda gerileme oldu…
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Tetik Nokta İnjeksiyonu •
h....o
Bundan 8 ay önce bisikletle İngilizce kursuna giderken düşüp kolumu kırdım. Dirseğim parçalandı ve 13 kırığım oldu. Ameliyat sonrasında 4 ay kolum alçıda kaldı. Tabi bu sürecin sonunda alçı çıktı ve çok kötü bir şey fark ettim. Kolum hareket etmiyordu. Kolum dirsekten kitlenmişti ve aynı çelik bir çubuk gibiydi ne isteyerek ne de zorla kolumu açamıyordum. Artık umudumu kaybetmiştim. Kolum çolak kalacak gibiydi. Sonra bir aile dostumuzun tavsiyesiyle kendisine umutsuzca gittim. Deniz hanım ilk günden üzerimdeki umutsuzluğu aldı götürdü. Her gidişimde benimle ilgilendi. Ben pes ettim o etmedi. Onun sayesinde kolum eski haline geri döndü.
a....a
Sırtımda aniden başlayan ağrı yakınması ile başvurduğum hocam şefkat, ilgi ve sakinliği ile panik olmamamı sağladı ve bana sırtımdan nöral terapi uyguladı. Ağrılarında oldukça rahatlama olduktan sonra egzersiz programı önerdi. Düzenli yapmaya devam ediyorum, kendinizi rahat emanet edebilirsiniz.
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Nöralterapi •
Y
y....h
Deniz hocama sol topuğumda geçmeyen ağrı nedeniyle başvuru yapmıştım. Uzun süreli geçmeyen bir ağrısı vardı. Her türlü fizik tedavi uygulaması yapılmıştı. Ancak yine de sabah kalktığımdaki ağrım gerilememişti. Hocam bana enjeksiyon tedavisi uyguladı ve tabanlık verdi. Çok faydasını gördüm. Bana çok içten davrandı ve çok iyi bilgilendirme yaptı. Kendisine minnettarım.
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Manuel Terapi •
Deniz hocaya sol omuz ağrım için başvurmuştum. Kendisi beni detaylı bir şekilde muayene etti. Randevu saatimde oldukça şiddetli bir ağrım var do, öncelikle buna yönelik ağrımı dindirici enjeksiyon yaptı. Sonrasında bantlama da bulundu. Sonrasında ağrım da belirgin azalma oldu, geceleri rahat uyudum. Gün içinde hareketlerimi daha iyi yapar hale geldim. Kendisinin güleryüzlü ve bilgi donanımlı durumu beni gerçekten , doğru yerdeyim inançı doğurdu. Sadece ağrılı bölge değil, arada uyarı veren bölgeler için tavsiyelerde bulundu. Kesinlikle tavsiye ederim
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Randevu •
g.....
Hocama sol kalça ağrısı nedeniyle başvurdum, yürürken çok ağrım oluyordu. Muayenemde bir bacağımda kısalık ve kalçamda kireçlenme tespit edildi. Kalçam için eklem içine enjeksiyon yapıldı. Kısalığım için tabanlık verildi. Artık çok daha rahat yürüyebiliyorum. Her zaman güleryüzlü ve ilgili olan hocamı herkese tavsiye ediyorum.
• Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik • Randevu •
Fatma Deniz Evcik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Deniz Evcik, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Algoloji. Size Fatma Deniz Evcik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akupunktur Tedavisi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Nöralterapi, PRP, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Kırık Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Kuru İğne Tedavisi.
Fatma Deniz Evcik adresi nerede?Fatma Deniz Evcik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik mah. 428. cad. No: 12 - A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Deniz Evcik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Deniz Evcik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Deniz Evcik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Deniz Evcik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Deniz Evcik hangi dilleri konuşuyor?Fatma Deniz Evcik ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Deniz Evcik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Deniz Evcik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Deniz Evcik hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Fatma Deniz Evcik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Deniz Evcik hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Deniz Evcik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları