Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik 1966 Ankara doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girmiş ve 1990 yılında mezun olmuştur. Zorunlu hizmetini Zile-Tokat'ta yaptıktan sonra 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış, 1995 yılında tamamlamıştır. 1999 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent , 2003 yılında aynı üniversitede Doçent olmuştur. 2008 yılında Ankara Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda Profesör ünvanını almıştır. 2011 yılında Algoloji yan dal uzmanlığı kabul edilmiştir. 2010 yılında Ankara Üniversitesi, Haymana Meslek Yüksekokulu, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi olarak çalışmış ve 2014 yılında emekli olmuştur. Çalışmalarına 2014-2024 yıllar arasında Ankara Özel Güven Hastanesi’nde devam etmiştir. 2024 Aralık ayı itibaren kendi özel muayenesinde hizmet vermeye başlamıştır

Birlik mah. 428. cad. No: 12 - A, Çankaya, Ankara

Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape)

Klinik Pilates

Kuru İğne Tedavisi

Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik

Bel ve omuz ağrısı için başvurdum. Aynı zamanda omzumdan ameliyat oldum. Çok bilgili, güler yüzlü ve hastasını rahatlatan bir doktor. Fizik tedavi merkezi çok güzel ilgili bir hekim. Arkadaş tavsiyesi ile gittim. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Yeni ve daha önce görmediğim makineleri kullandı. Arkasından manuel ve hareket çalıştırdı. Çok memnunum kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Prof. Dr. Fatma Deniz Evcik PRP

Randevumu çabuk aldım, hoca güler yüzlü ve ilgili şekilde detaylı bir muayene yaptı, yapılması gereken tetkikleri istedi, sonuçlarla kontrole gittiğimde tanımı koydu. Dizime PRP enjeksiyonu uyguladı, eli çok hafifti. Tekrar 2 hafta sonra kontrol muayenesinde ödemim çözülmüş ve ağrım azalmıştı. Doku tamiri için hyaluronik asit enjeksiyonu yaptı. Eli çok hafifti, işlem esnasında da hiç ağrım olmadı. Doktor tercihimden dolayı çok mutluyum. Uzun süredir çektiğim ağrılarımdan 2 haftada kurtuldum. Yakınlarıma ve çevreme önerdim, burada da memnuniyetimi belirtmeden geçemeyecegim. Sayın Deniz hocam sizinle ve ekibinizle iyi ki yollarımız kesişti.

Belimde oluşan ağrı rahatsızlığı ile kendisine başvurdum, kireçlenme vardı. Uyguladığı tedavilerden sonra ağrılarım geçti, çok rahatladım. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Ben kendisinden çok memnunum. Çalışanları da iyi, içten ve samimiler. Herkes elinden geleni yaptı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Herkese tavsiye ederim. Kendileriyle iletişimimi koparmak istemiyorum.