Prof. Dr.

Tetik Nokta İnjeksiyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Ürojinekolojik Rehabilitasyon
s....s
Bel ve omuz ağrısı için başvurdum. Aynı zamanda omzumdan ameliyat oldum. Çok bilgili, güler yüzlü ve hastasını rahatlatan bir doktor. Fizik tedavi merkezi çok güzel ilgili bir hekim. Arkadaş tavsiyesi ile gittim. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Yeni ve daha önce görmediğim makineleri kullandı. Arkasından manuel ve hareket çalıştırdı. Çok memnunum kendisinden.
ne...k
Randevumu çabuk aldım, hoca güler yüzlü ve ilgili şekilde detaylı bir muayene yaptı, yapılması gereken tetkikleri istedi, sonuçlarla kontrole gittiğimde tanımı koydu. Dizime PRP enjeksiyonu uyguladı, eli çok hafifti. Tekrar 2 hafta sonra kontrol muayenesinde ödemim çözülmüş ve ağrım azalmıştı. Doku tamiri için hyaluronik asit enjeksiyonu yaptı. Eli çok hafifti, işlem esnasında da hiç ağrım olmadı. Doktor tercihimden dolayı çok mutluyum. Uzun süredir çektiğim ağrılarımdan 2 haftada kurtuldum. Yakınlarıma ve çevreme önerdim, burada da memnuniyetimi belirtmeden geçemeyecegim. Sayın Deniz hocam sizinle ve ekibinizle iyi ki yollarımız kesişti.
a....e
Belimde oluşan ağrı rahatsızlığı ile kendisine başvurdum, kireçlenme vardı. Uyguladığı tedavilerden sonra ağrılarım geçti, çok rahatladım. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Ben kendisinden çok memnunum. Çalışanları da iyi, içten ve samimiler. Herkes elinden geleni yaptı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Herkese tavsiye ederim. Kendileriyle iletişimimi koparmak istemiyorum.
Fatma Deniz Evcik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Deniz Evcik, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Algoloji. Size Fatma Deniz Evcik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akupunktur Tedavisi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Nöralterapi, PRP, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Kırık Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Kuru İğne Tedavisi.
Fatma Deniz Evcik adresi nerede?Fatma Deniz Evcik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik mah. 428. cad. No: 12 - A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Deniz Evcik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Deniz Evcik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatma Deniz Evcik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatma Deniz Evcik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatma Deniz Evcik hangi dilleri konuşuyor?Fatma Deniz Evcik ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fatma Deniz Evcik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Deniz Evcik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatma Deniz Evcik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fatma Deniz Evcik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatma Deniz Evcik hangi sigortaları kabul ediyor?Fatma Deniz Evcik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları