0850 333 0388 Ücret öğren

Ben Psikolog Fatma Nur Tayfur. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Şu anda Kayseri Pedus Aile Danışma Merkezi’nde çocuk, ergen ve yetişkinlerle psikolojik danışmanlık süreçleri yürütmekteyim.

Çocuklarla çalışmalarımda özellikle otizm spektrum bozukluğu, nörogelişimsel farklılıklar, zihin kuramı, sosyal beceri, duygu farkındalığı ve sosyal iletişim alanlarına odaklanmaktayım. Otizmli çocuklarla yürüttüğüm süreçlerde aile iş birliğini önemsemekte, ebeveynlere çocuğun gelişimsel ve sosyal-duygusal ihtiyaçlarını desteklemeye yönelik danışmanlık sunmaktayım.

Ergen ve yetişkinlerle bireysel danışmanlık süreçlerimde Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımından yararlanmaktayım. Kaygı, depresif belirtiler, duygu düzenleme güçlükleri, ilişki problemleri, sınav kaygısı ve yaşam olaylarıyla baş etme alanlarında çalışmaktayım. Aynı zamanda beş yıllık Psikodrama Grup Psikoterapisi eğitim sürecime devam etmekteyim.

Mesleki Eğitimlerim

Fatma Nur Tayfur

Dağyeli Caddesi 83, Kayseri 38050

Dağyeli Caddesi 83A, Pedus danışmanlık, Melikgazi 38050

Fatma Nur Tayfur

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Sorduğu nokta atışı sorularla kendime dair hiç fark etmediğim şeyleri görmemi sağladı

• Pedus Aile Danışma Merkezi Yetişkin Terapisi  •

Psk. Fatma Nur Tayfur

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecinizde farkındalık kazanmanıza eşlik edebilmek benim için kıymetli. Kendinize dair yeni noktaları görmeye başlamanız danışmanlık sürecinin değerli bir parçası.

• B

Hocamla hayatımın zor bir evresinde tanıştım. Mesleki tecrübesi ve seanslarda hissettirdiği güven veren duruşu sayesinde kendimi çok daha iyi bir yerde görmeye başladım. İyi ki yollarınız kesişmiş, desteğe ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Pedus Danışmanlık Randevu  •

Psk. Fatma Nur Tayfur

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için güven veren ve destekleyici bir alan olarak hissedilmesi benim için çok kıymetli. Kendinizi daha iyi bir noktada görmeye başlamanız ve bu süreci böyle ifade etmeniz benim adıma çok değerli.

a....ç

Depresyon sürecimle başa çıkmakta zorlandığım bir dönemde hocamızla yollarımız kesişti. Kendisinin samimi, yargılamayan ve son derece profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Hocamızın kurduğu iletişim, olayları ele alış biçimi ve empati yeteneği gerçekten çok yüksek. Hocamızın beni dikkatle ve sabırla dinlemesi, sorunlarıma getirdiği nokta atışı farkındalıklar bana çok iyi geldi. Sonraki seansımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Arayışta olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Pedus Danışmanlık Randevu  •

Psk. Fatma Nur Tayfur

Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim. Süreçte kendinizi güvende ve anlaşılmış hissetmeniz benim için çok kıymetli. Güvene dayalı, yargılamayan ve iş birliğine açık bir danışmanlık süreci kurabilmek benim için her zaman önceliklidir.