Prof. Dr. Fazilet Öner Dinçbaş

Radyasyon Onkolojisi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Prof. Dr. Fazilet Öner Dinçbaş Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Yetişkin
Çocuk

Makaleler

Fazilet Öner Dinçbaş Muayenehanesi

Dikilitaş Mahallesi Ayazmadere Caddesi Yeşilçimen Sokak No:9 Fulya Beşiktaş, İstanbul 34349

5 yıl önce kızımın kanser sarkom olduğunu öğrendiğimizde tanıştık Fazilet Hoca İle. İlgili güler yüzlü yaklaşımı ile öncelikle korkularımızı giderdi. Tedavi öncesi yapmamızı istediği şey bizi şaşırtmıştı ama şimdi 5 yıl sonra anlıyoruz ki kızımın çocuk sahibi olabilmesini sağlamak üzerine imiş yapılanlar. Kanser bitti sevgili doktorumuz sayesinde ve ona minnettarız. Sonra ben rahim kanseri geçirdim. Hocam sayesinde o da geldi ve geçti. Tecrübesi ile güler yüzlü yaklaşımlarıyla bize hayatımıza devam etme fırsatını veren doktorum.

• Fazilet Öner Dinçbaş Muayenehanesi Radyoterapi  •