Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Daha önce Elazığ Asker Hastanesi, Özel Bakırköy Yaşar Hastanesi Özel Huzur Hastanesi Bayrampaşa Kızılay Tıp Merkezi Özel Haznedar Hastanesi Özel Hisar Intercontinantel Hospital Özel Yenibosna Safa Hastanesi'nde görev yapmıştır.

Op. Dr. Fecri Çiftlik

Ekinoks Residans Büyükşehir, Cumhuriyet caddesi No:1 Kat :2 Daire :11/98, Beylikdüzü 34373

• H

Sorunuma büyük ölçüde çözüm buldu Dizim daha iyi durumda Tedavim devam ediyor

• C

Güvenilir, nazik ve ilgili bir doktor kendisi. Annemin topuk dikeni tedavisi yeni başladı, şifa bulacağına inanıyorum.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Topuk Dikeni Tedavisi  •

Oğlumun köprücük kemiği kırıldı. Hocamız ile görüştükten sonra endişelerimiz ortadan kalktı çok şükür..

• F

Çok ilgiliydi doktorumuz,detaylı açıklamalarda bulundu

• B

Dr.Fecri bey, hastasını dinliyor çok ilgili ve sonuç odaklı bir hekim.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Randevu  •

• F

Annem ve kardeşimle yeni muayenesine geldik. Yaklaşık 2 buçuk sene önce annemin kalça protezi ameliyatı gerçekleştirmişti. Şimdiki kontrolümüzde de durumunun iyi olduğuna emin olduk. Fecri bey açıklayıcı dinleyici ilgili sıcak ve samimi bir doktor.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Kalça Protezi  •

• N

Ben uzunca dönem düsmeler sonucu artık bu durumu sonlandırmaya karar verdim. Ve daha önce ondan şifa bulan
    yakınlarim sayesinde Fecri hocama ulastım. Yaptıgı muayene ve tetkikler
    sonucunda bize seçenekleri sundu,
    aydinlatti. Nihayetinde kisa bir surede diz
    protez ameliyatımı gerceklestirdi. 3 hafta
    gecti ve hızlica toparlaniyorum.Allahın
    izniyle daha da iyi olacağım. Bu sürecte
    Fecri hocamın yakın ilgisi, hastayı anlayıp
    ona özel yaklasımi ve bilgilendirmesi paha
    bicilemez. Hocam ilminize ve emeğinize
    sağlık olsun..En çok da hastaya sağladığıniz güven ve
    insanlık adına gösterdiğiniz özen icin.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Artroskopik Cerrahi  •

Bu harika ve iyi doktoru 2021'den beri tanıyorum. Yeğenimin iyileşmesine yardımcı oldu ve şimdi başka bir yeğenime tedavi uyguluyor. Harika bir insan. İyi bir uzman ve ona gitmenizi tavsiye ederim.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Randevu  •

• Ş

Omuz çıkığı nedeniyle muayene edip gereken tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Omuz Yırtıkları Tedavisi  •

• M

Fecri beye tavsiye üzerine ulaştım. Omuzda kas yırtığı oluşmuş son evreye gelmişti nasıl bir yol izlememiz konusunda çok yardımcı oldular İyiki kendisine ulaşmış ve muayene olmuşuz. Hekim olarak insan olarak ziyadesiyle kendisinden çok istifade ettik ve çok memnun olduk.

• Op. Dr. Fecri Çiftlik Omuz Yırtıkları Tedavisi  •