Uzm. Dt. Ferhat Musulluoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nden 2014 yılında lisans diploması alarak diş hekimliği kariyerine adım atmıştır. Uzmanlık eğitimini İnönü Üniversitesi'nde tamamlayarak 2022 yılında Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında uzman unvanını elde etmiştir. Hastalarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kendini sürekli olarak geliştirmekte ve alanındaki yenilikleri takip etmektedir.
Musulluoğlu, 12 yıllık mesleki deneyimi ile Alpi Diş Hastaneleri'nde aktif olarak çalışmaktadır. Kliniğinde, komplike diş çekimleri, gömülü 20 yaş dişi cerrahisi, implant cerrahisi gibi çeşitli cerrahi işlemleri başarıyla uygulamaktadır.
Klinik Uygulama Alanları
Komplike diş çekimi
Gömülü 20 yaş dişi cerrahisi
İmplant cerrahisi
Sinüs lifting (açık ve kapalı)
Kemik greftleme
Preprotetik cerrahi
Temporomandibular eklem (TME) cerrahisi
Maksillofasiyal travma cerrahisi
Sedasyon altında cerrahi uygulamalar
Genel anestezi altında cerrahi uygulamalar
PRF/PRP uygulamaları
Lazer destekli cerrahi işlemler
Zigomatik implant uygulamaları
Subperiosteal implant uygulamaları
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Alpi Diş Kaynarca
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Ferhat Musulluoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ferhat Musulluoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferhat Musulluoğlu, Diş Hekimi. Size Ferhat Musulluoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Ferhat Musulluoğlu adresi nerede?Ferhat Musulluoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferhat Musulluoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferhat Musulluoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferhat Musulluoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferhat Musulluoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferhat Musulluoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ferhat Musulluoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ferhat Musulluoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferhat Musulluoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.