Op. Dr. Feyza Beyatlı, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru olmuştur. İhtisasını ise, Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur.

Op. Dr. Feyza Beyatlı, mesleki çalışmalarına ise şu an İstanbul Medicana Çamlıca Hastanesi'nde devam etmektedir.

Yetişkin

Doktor Muayenehanesi

Alemdağ Cd. No: 113,, Üsküdar, İstanbul 34767

• Sigortası olan hastalar

• F

Canım Feyza hocam. 1 yıl içerisinde olumsuz sonuçlanan bir gebelik ve devamında dünya tatlısı bir bebek dünyaya getirdiğim 2 gebelik yaşadım kendisiyle. En zor anlarımda güleryüzü soğukkanlı ve iyimser oluşuyla hep yüreğime su serpti kendisi. Ne zaman sıkışsam birebir daima kendisine ulaşabildim en saçma sorularıma bile aynı enerji ve tatlılıkla dönüş sağladı . Bazı problemler nedeniyle sezaryen doğum yaptım ama kendisi orada bile çok ilgiliydi. Bizi hiç yormadan doğum anını ekibe fotoğraflattırıp benim için paha biçilmez bir anı oluşturdu. Her takibi özenli yapıp hekimlik sanatını yerine getirebilecek pek çok doktor var kendiside onlardan biri ancak diğer saydığım özellikleri herkeste bulmak güç ne yazıkki. O yüzden ilk gebeliğimde kendisini hiç tanımadığım herhangi bir görüş almadığım halde tamamen hastane profilinde görüp içim ısındığı için gitmiştim. İyi ki de öyle olmuş. Yollarımız kesiştiği için şanslı hissediyorum. Umarım hayatında hep güzellikler olur.

• Doktor Muayenehanesi Randevu  •

Bir süre hocayla devam ettik fakat hamileliğimin son aylarına doğru hep olumsuz konuşup moral bozdu farklı doktorlara da görününce içimiz rahatladı doktorumuzu değiştirdik

• Ş

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde tamamen hissi duygularımla seçtim Feyza Hanımı. İyi ki seçmişim en başından beri vajinal doğum yapmak istiyordum ilk gebeliğim ve benide bu yolda destekleyecek bir doktor olmalıydı. Doğumumda çok yakından takip etti sayısız kere geldi muayene etti nazımı çekti. Sancılarımın en yoğun olduğu anda sezeryana alın diye yalvarırken benimle en hızlı şekilde doğumu yapabilmem için elinden geleni yaptı ve sürecimi tecrübe ve bilgisiyle inanılmaz hızlı atlatmamı sağladı. Bana muhteşem bi an yaşattı kendisine çok şey borçluyum sizde gerçekten ne istediğinizi söylerseniz sizi ve bebeğinizi en sağlıklı nasıl olacaksa o şekilde yönlendirecektir yada sizi bu yolda desteğini eksik etmeyecektir.

• Ü

Feyza hanım neşesi ile randevulardaki heyecanımıza ortak oldu, bizim için önemli noktaları kendisi de önemsedi ve bilgisi ile her zaman yol gösterdi. Hamilelik sürecinde bize iyi bir rehber olurken hem de yol arkadaşlığı yaptığını hissettirdi. Biz kendisini çok sevdik, randevulara giderken çokça kez trafik çektik ama buna değdi! :)

• Medicana Çamlıca Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Bir kadının bence bu hayattaki en önemli tercihlerinden biri doğum doktoru. Feyza Hanıma ilk muayene gittiğimde kaç haftalık hamile olduğumu öğrenmek için gitmiştim sonra kendime hastane ve doktor araştırmaya başlayacaktım. Feyza hanımın naifliği beni gerçekten anlaması güler yüzlü oluşu tamamen sürecimi çok rahatlattı ve kendisi ile doğumuma kadar devam ettim. Ne zaman bir şeyden endişe etsem kendisine yazdım ve gün içerisinde mutlaka dönüş aldım. Bebeğim kendini göstermediğinde doktorumuz daha inatçı olup sayesinde bebeğimizin fotoğraflarını gördük :) Sancıya dayanamadığımda sezaryen doğum olsun dediğimde onun beni yönlendirmesi ve desteğiyle normal doğum yaparak hemen ayaklandım. İyi ki karşılaştık hocam emekleriniz çok kıymetli. Şimdi ise rutin muayenelerimize ve kızımla güzel doktorumuzun ziyaretine gideceğiz :)

• Y

Feyza hanımla 25. Gebelik haftamda yollarımız kesişti. İyi ki de kesişmiş diyebilirim. Kendisinin güler yüzü enerjisi ve tecrübesi benim tüm heyecanımı kontrol etmemi sağladı. Gebeliğimin 39.haftasında bebeğimle beni sağlıklı bir şekilde kavuşturdu. Tüm randevularıma gittiğimde iyi ki dediğim ve bu süreci sağlıkla sonlandırdığımız için çok çok mutluyum . Her konuda güvenebileceğim bir doktorum var artık gönülden tavsiye ediyorum.

• Medicana Çamlıca Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Feyza hocamla İyiki tanışmışım sürecimi o kadar güzel takip etti ki kendisinden başka doktor hiç düşünmedim. Hamilelik sürecinde hem bebeğimin takibini hemde benim takibimi özenle yaptı bebeğim yüzünü göstermediğinde uğraşarak muayeneden mutlu çıkmamızı sağladı. Numarasını da verdiği için aklıma takılan her şeyi kendisine sorabildim. 9 aylık sürecimi normal doğumla tamamladık. Suyum geldiğinde hemen hastaneye geldi korkmalarıma rağmen beni normal doğum için teşvikledi ve sakinleştirdi Kendisi hem güler yüzüyle hem sıcakkanlılığıyla mükemmel bir doktor. Şimdilerde kontrole gidemesekte bebişimizle ziyarete gidiyoruz kendisini

• Ö

Bu zamana kadar birçok kadın hastalıkları doktoru deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim ki kendisi hem bilgisi hem sakinliği aynı zamanda güleryüzü sayesinde artık gözüm kapalı güvendiğim bir doktor haline gelmiştir. 3 aydır düzenli şekilde mantar enfeksiyonu sebebiyle gidiyorum ve hep aynı hassasiyetle yaklaşıyor. Artık sabit bir doktorum olduğu için içim çok rahat iyi ki yollarımız kesismiş.

• G

Feyza Hanım'a ayda bir kez olan ve 4-5 gün süren şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle gittim. 36 yaşındayım ve reglilerim de ayrıca hep sancılı ve yoğun geçer. Feyza Hanım çok güleryüzlü, nazik ve ilgiliydi. Detaylı muayene etti, fiziksel bir bulgu görmedi. Doğum kontrol hapımı değiştirdi, çünkü yoğun ve sancılı regl için benim kullandığım çok da uygun değilmiş. Bir de mineral desteği verdi. Feyza Hanım'ın verdiği ilaçları kullandıktan bir hafta sonra regl oldum bu yaşıma kadar ilk kez sancısız! Kasık ağrılarım ve bonus olarak bedenimdeki kas ağrılarım da tamamen geçti, enerjim yerine geldi :) Hem çok şaşkınım, hem de çok mutlu. Geç de olsa doktorumu buldum, iyi ki size gelmişiz..

• B

Feyza hocamla ilk gebeliğimdi ve açıkçası tesadüfen kendisine gittik iyi ki de öyle olmuş. Gebelik sürecimin başından itibaren oldukça keyifle yol aldık başka doktora görünmeyi hiç düşünmedim. Sonuç olarak da normal doğum ile bebeğime sağlıkla kavuştum. Kendisi güler yüzü ve iletişimiyle gönlümüzde yerini alan işini layıkıyla ve severek yapan bir hekim. Gönülden tavsiye edebilirim.

• başka bir yer Diğer  •