Mezun Olduğu Tıp Fakültesi ve Yılı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (2000)

Uzmanlık Eğitimi Aldığı Yer ve Yılı

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıpta Uzmanlık Eğitimi-2005

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi-2008

Mesleki Deneyim

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Tıpta Uzmanlık Eğitimi (2000-2005)

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi (2005-2008)

Tulane Üniversitesi (New Orleans, ABD) Gastroenteroloji-Hepatoloji Bölümü ve Patoloji Bölümü'nde Doktora Sonrası Yan Dal Uzmanlığı (Postdoctoral Fellow, Akdamar Fellowship Programme) (2009-2011)

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği'nde mecburi hizmet (2011-2014)

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyeliği (doçent ve profesörlük ünvanı) (2014-2023)

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü (2023-2024)

Tıbbi İlgi Alanları

Yemek Borusu ve Mide Hastalıkları (Reflü, Gastrit, Ülser, Helikobakter Pylori Enfeksiyonu)

Karaciğer Hastalıkları (Hepatit B, Hepatit C, Siroz)

Karaciğer Yağlanması

Ülseratif Kolit ve Crohn Hastalığı

İrritabl Barsak Sendromu (Huzursuz Barsak Sendromu)

Çölyak Hastalığı

Beslenme

Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy 34158

• Sigortası olan hastalar

Medicana Ataköy

Şişkinlik sorunu için Feyza hanıma gittim . Şikayetlerimi çok dikkat bir şekilde dinledi . Verdiği diyet programı be ilaçlar 1 ay gibi bir sürede etkisiniz gösterdi . Şu anda şiakyetlerim kalmadı . Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum .

• Medicana Ataköy Randevu  •

Feyza hoca çok iyi anında tanı ve müdahalesi ile beni çok çabuk iyileştirdi endoskopi işlemi ağrı ve sızı olmadan çabucak halletti

• Medicana Ataköy Gastrostomi  •

• H

Gastroenteroloji alanında şimdiye kadar karşılaştığım en donanımlı ve güven veren hekim. Yaklaşımı, açıklayıcılığı ve profesyonelliği gerçekten üst düzey. Kendinizi emanet edebileceğiniz nadir doktorlardan.”

• Y

Sevgili Feyza hoca ile yollarımız iyi ki kesişti.. Ben yaklaşık 25 senedir ülseratif kolit hastasıyım ve sıcak tavrı, tedavi süreci ile ilgili ayrıntılı açıklamaları benim için çok kıymetli oldu. Sayesinde doğru bir tercih yaptığımı anladım

• Medicana Ataköy Randevu  •

Feyza Hanım ile yollarımızın kesişmesinden dolayı çok mutluyum. Midemde ki rahatsızlıklar sebebiyle kendisine başvurmuştuk. Muayenin başından tedavi süreci boyunca ve Endoskopi işleminin sonuna kadar gayet güleryüzlü ve çok ilgiliydi. Eli oldukça hafif işlem esnasında ve sonrasında ki süreçte herhangi bir sorun yaşamadım.

• C

Endoskopi ve kolonoskopi işlemlerimi gerçekleştiren doktorum son derece sıcak kanlı, güven veren ve her detayı anlaşılır şekilde anlatan bir hekim. Daha önce ablama da aynı özenle işlem yapmıştı; ayrıca annemin kolonoskopisi sırasında lenfoma hastalığını erken evrede tespit ederek tedavi sürecinin başarılı olmasını sağladı. Hem bilgisi hem de insani yaklaşımıyla ailecek büyük bir güven duyuyoruz. Gerçekten mesleğini gönülden yapan, nadir rastlanacak bir doktor

• Medicana Ataköy Endoskopi  •

Çok iyi bir operasyon geçirdim doktorum gayet ilgili ve baya başarılıydı sağlık durumumda gayet iyi

• Medicana Ataköy Gastrostomi  •

Beslenme, sindirim ve boşaltım sistemimle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle uzun süre birçok diyetisyen ve uzmandan destek aldım, ancak aradığım kalıcı çözümü bulamamıştım.
    Medicana Hastanesi’nde Feyza Hanım ile yaptığımız detaylı görüşmeler sonucunda, problemlerimin nedenini netleştirebilmek için endoskopi ve kolonoskopi işlemlerinin gerekli olduğunu öğrendim.

Feyza Hanım’ın işlem öncesi ve sonrası gösterdiği bilgilendirici, ilgili ve profesyonel yaklaşımı sayesinde tüm süreci güvenle geçirdim. Hem iletişimi hem de hasta odaklı tutumu sayesinde doğru kişiye başvurduğumu hissettim.

• Medicana Ataköy Kolonoskopi  •

Şikayetimi anlatırken dinleyerek yönlendirmeler yaptı. Konuya Hakimiyeti ile güven duymamı sağladı.

• Medicana Ataköy Diğer  •

Tedavi sürecini açıklayıcı ve sıkılmadan uzun uzun anlatmanız güler yüzünüz harikaydı