Mezun Olduğu Tıp Fakültesi ve Yılı
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (2000)
Uzmanlık Eğitimi Aldığı Yer ve Yılı
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıpta Uzmanlık Eğitimi-2005
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi-2008
Mesleki Deneyim
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Tıpta Uzmanlık Eğitimi (2000-2005)
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi (2005-2008)
Tulane Üniversitesi (New Orleans, ABD) Gastroenteroloji-Hepatoloji Bölümü ve Patoloji Bölümü'nde Doktora Sonrası Yan Dal Uzmanlığı (Postdoctoral Fellow, Akdamar Fellowship Programme) (2009-2011)
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği'nde mecburi hizmet (2011-2014)
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyeliği (doçent ve profesörlük ünvanı) (2014-2023)
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü (2023-2024)
Tıbbi İlgi Alanları
Yemek Borusu ve Mide Hastalıkları (Reflü, Gastrit, Ülser, Helikobakter Pylori Enfeksiyonu)
Karaciğer Hastalıkları (Hepatit B, Hepatit C, Siroz)
Karaciğer Yağlanması
Ülseratif Kolit ve Crohn Hastalığı
İrritabl Barsak Sendromu (Huzursuz Barsak Sendromu)
Çölyak Hastalığı
- Bağırsak Gazı
- Bağırsak İltihabı
Gastroenteroloji Randevusu
Medicana Ataköy
24 Saatlik Empedans ve pH Monitorizasyonu (Reflü Testi)
Akalazya Balon Dilatasyonu
Asit Tedavisi
Balon Dilatasyon
Endoskopi
Endoskopik Beslenme Tüpü Takılması
Medicana Ataköy
Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)
Endoskopik Polip Çıkarılması
Özofajial Ph Metri
İnce Barsak Biyopsisi
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy 34158
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Yapı Kredi Sigorta
Ak Sigorta
Demir Hayat Sigorta A.Ş.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
Y
ya...n
Feyza hocamı ilk gördüğümde güleryüzü ve sakinliğiyle bana güven verdi ve beni çok rahatlattı. Rahatsızlığımı anlattığımda çok kısa bir sürede tecrübesiyle teşhisi koyarak bana çok faydalı bilgiler aktardı. Şimdiye kadar sağlıklı olduğunu düşündüğüm besinleri tüketerek aslında hatalı beslendiğimi ve bunun bağırsaklarıma iyi gelmediğini anlamış oldum. Hocamla tedavi sürecinde devam edeceğim. Benim gibi rahatsızlığı olanların hocamızla tanışmasını dilerim.
mu...u
Endoskopi ve kolonoskopi sürecim boyunca Feyza Hocanın yaklaşımı son derece güven vericiydi. İşlem öncesinde tüm sorularımı sabırla yanıtlayarak süreci ayrıntılı şekilde anlattı, işlem sonrasında da gerekli bilgilendirmeleri eksiksiz yaptı. Güler yüzlü, ilgili ve hastasını rahatlatan yaklaşımı sayesinde tüm süreci çok daha konforlu geçirdim. Alanında başarılı, iletişimi güçlü ve hastasına değer veren bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Medicana Ataköy • Kolonoskopi •
T
tu...e
Muayene boyunca oldukça ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Şikâyetlerimi ayrıntılı şekilde değerlendirerek tedavi planını anlaşılır biçimde anlattı. Hastasına zaman ayıran, güven veren ve iletişimi güçlü bir hekim.
U
u....g
Kesinlikle çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum çok güler yüzlü ve mükkemmel bir doktor
• Medicana Ataköy • Endoskopi •
be...
1,5 yıldır hayat kalitemi ciddi şekilde düşüren mide şikayetlerim nedeniyle kendisine başvurdum. Süreç boyunca gösterdiği derin tıbbi bilgisi, doğru teşhisi ve bana özel hazırladığı ilaç ile beslenme programı sayesinde inanılmaz bir rahatlama yaşadım. Hastasını can kulağıyla dinleyen, çözüm odaklı ve alanına son derece hâkim bir hekim. Benim gibi uzun süre arayışta olan ve mide problemi yaşayan herkese hocamızı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisi mesleğinin hakkını fazlasıyla veren, çok değerli bir uzman.
Yıllardır Crohn hastasayım
kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda buldum feyza hocamı .. şuan takipli hastasıyım ilaç tedavileri İle devam ediyoruz Bırakmaya da niyetim yok çünkü eğer dr bulmuşsanız devam edin bu hastalık fazla strest kaldırmıyor birde dr arama stresi ile uğraşmayın derim ilk geldiğim aydan şuan çook iyiyim kendisi hastasını iyi dinleyen insanı rahatlatan , çözüm odaklı bir doktor iyiki yollarım kesişmiiş. . başarıları bool , Kalbindeki tüüm dilekleri kabul olsuun• Medicana Ataköy • Gastroenteroloji Randevusu •
s....b
Gayet ilgiliydi. Hastayı rahatlatıp strese sokmadan tedavi süreci belirliyor. Her şeyi yasaklamak yerine kişiye yönelik çözümler üretiyordu. Genel olarak memnun kaldım
fu...n
21 yaşında, yaklaşık 10 ay önce başlayan ve asla geçmek bilmeyen mide bulantımı, ayrıca halsizlik gibi diğer şikâyetlerimi ve pozitif çıkan Helikobakter Pilori bakterisini başarıyla eradike eden doktorumdur.
Tedavim sadece basit bir diyetten ibaretti. Diğer doktorlar onlarca mide koruyucu ve mide-bağırsak ilacı vermişlerdi. Feyza Hoca, ilaçlara gerek duymadan, 10 aydır geçmeyen mide bulantımı 1 günde geçirdi.
Benzer şikâyetleri olanlara kesinlikle tavsiye ederim.• Medicana Ataköy • Gastroenteroloji Randevusu •
i̇...k
Feyza Hanım'ı araştırıp buldum ve keşke daha önceden rastlasaydım kendisine. kasım 2025'ten beri çektiğim ülseratif kolitim maalesef yanlış doktor seçimi ile hiç iyileşmemişti ancak haziran 2026'da kendisi bana ilk randevuda ayrıntılı bilgiler aktararak bir tedavi yolu çizdi ve hastalığımı büyük oranda iyileştirdi. Gerek güler yüzü gerek çok iyi bir doktor olması ile çok memnun kaldım. bire bir iletişim kurma imkanı sağladığı için de çok minnettarım.
• Medicana Ataköy • Diğer •
i̇...ç
Uzun araştırmalar sonucu ve yorumları okuyarak Feyza Hanımı tercih ettim. Detaylı bir şekilde şikayetlerimi dinledi ve geçmiş 10 yılda yapılan tahlil sonuçları ve görüntüleme raporlarımı inceledi. Sonrasında endoskopi yaptı ve teşhisi koyup tedaviye başladık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Medicana Ataköy • Gastroenteroloji Randevusu •
Feyza Dilber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Dilber, Gastroenteroloji. Size Feyza Dilber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Balon Dilatasyon, Endoskopi, Gastrik Band Uygulaması, Gastroskopi, Gastrostomi, İnce Barsak Biyopsisi, Kapsül Endoskopi, Kolonoskopi, Özofagogastroduodenoskopi.
Feyza Dilber adresi nerede?Feyza Dilber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Dilber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Dilber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Dilber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Dilber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feyza Dilber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Dilber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Dilber hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Feyza Dilber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyza Dilber hangi sigortaları kabul ediyor?Feyza Dilber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
- Bakırköy bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar