Genel Cerrahi, Kumlu, Hatay
Via Hospital Sancaktepe
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Barbaros Mahallesi Bülten Sokak No:44, Çankaya • Harita
Özel Çankaya Hastanesi
İzmir Can Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar • Harita
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Cinnah Caddesi No: 38/9 Kat:2, Ankara • Harita
Ekmel Tezel MUAYENEHANESİ
Mimar Sinan Mahallesi ali ihsan paşa bulvarı no 67 b blok daire 2, Aydın • Harita
Okay Koç Muayenehanesi