İzmir Can Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Salihli Özel Can Hastanesi 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesini almış, 2016 yılında 127 hasta yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Çiğli’de 6 ameliyathanesi, toplamda 38, 18 ‘i yeni doğan, 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 75 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla 20 Aralık 2017’de İzmir Özel Can Hastanesi, hizmet vermeye başlamıştır.
İzmir Can Hastanesi
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
as...n
Uygar hocamla tanışmamız tamamen tesadüf oldu en zor zamanımda yetişti. Pazar günü olmasına rağmen tüm hazırlıkları tamamlayıp beni ameliyata aldı. Yarım saat içerisinde Kapalı Lazerle Böbrek Taşı Kırma ameliyatımı gerçekleştirip beni şiddetli açıdan kurtardı. Uygar hocanın hastası olduğum için mutluyum. Hastane ekibi, hemşireler, hasta bakıcılar, hastanenin temizliği, insanların ilgisi hepsi mükemmeldi. Hastanın etrafında dört dönüyorlar, çok konforlu hissettirdiler ne istesek yardımcı oldular.Uygar hocam ve ekibi ile tanıştığım için çok ama çokk şanslıyım, kendinden emin ve güler yüzlü pozitif bir doktor ile tanıştım umarım başarıları hep böyle devam eder gözünüz kapalı kendinizi her anlamda teslim edebilirsiniz. Yardımları için kendisine ne desem az kalır.
a....p
Dr bey tibbi olarak bilgisi ve ilgisiyle memnun gonderdi, hastanin morali acisindanda son derece sevecen, saygili ve sabirli davranan bir hekimdir
ya...r
gerçekten çok güler yüzlü çok sempatik bir doktor kendisi.insülin direncim olduğuna dair şüphe ve endişeyle gitmiştim,içimi son derece rahatlattı,her konuda çok yardımcı oldu.
me...l
Kepçe kulak ameliyatı için doktor Dursun beye gittik. Kızım çok küçük olduğu için bir anne olarak korkuyordum. Doktor bey kaygılarımı tek tek açıkladı ve 6 yaşındaki kızımın doktoru Dursun hocam olması gerektiğine karar verdik. Doktor arayışımıza son verip ameliyat tarihi aldık. 1 hafta sonra ameliyat olduk. Kızımın hiç ağrısı acısı olmadı. bandanjlardan sıkılıp cıkartmak istemesi dışında ameliyat olduğunu bile unutuyordu. Çok çok rahat bir ameliyat Doktor beyin her dediğini yaptık korumak gerekiyor çünkü küçük olduğu için. Benim gibi çocuğu adına endişelenenler için ayrıntılı yazmaya çalıştım. Hiç geciktirmeyin derim. Dursun hocamın ellerine sağlık o kadar güzel iyileştiki eski halini hatırlamıyoruz bile.
me...
5 yıl önce can hastanesinde dizimden menisküs ameliyatı oldum ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendiler şuan hiç bir sıkıntım yok Yener hoca alanında mükemmel bir hoca kesinlikle tavsiye ederim...
ta...u
Doktor Dursun beye annelik estetiği için başvurmuştum. Bana herşeyi ameliyat öncesi-sonrası zamanlarını anlattı.bilgili tecrübeli bir doktor olduğunu anlamıştım. İlk muayeneden sonra güvenebileceğim doktoru buldum dedim ve hemen ameliyat için tarih aldım.10 gün sonrasında ameliyat oldum.Ameliyatım başarılı geçti . Aynada artık çok mutlu bir kadın var. 2 çocuğumdan sonra kendim için yaptığım en güzel şey bu karardı. doktor beyin en başta anlattığı gibi herşey ilerledi. Ağrım neredeyse hiç olmadı ama dikkat ettim kendime. Artık ödemlerim de geçti sonuçtan çok mutluyum. Doğru bir karar verdim. İyiki oldum bu ameliyatı.
se...r
Yüz germe ameliyatı oldum çok memnun kaldım 3 yıl öncede kol germe ve karın germe olmuştum.ameliyatlarım başaralı geçti .ilgili ve güvenilir bir doktortur
ke...n
Perkütan Nefrolitotomi + RIRS ameliyatı oldum Kasım ayı 2. Haftasında. Hocamız sürecin başından sonuna kadar olan süreçte oldukça yardımcı oldu. Ameliyatım zor olmasına rağmen, başında herşeyi konuştuğumuz için beklenmeyen bir durumla karşılaşmadım. Sayıca çok taşım vardi ve çok şükür kurtuldum. Hocamızın surecteki yaklaşımından oldukça memnun kaldım.
Bir arkadasimin tavsiyesi üzerine Gökhan hocama gittim.Daha önce de muhteşem bir doktorda doğum yapmıştım ve artık ondan başkasına asla güvenemem gidemem beğenmem sanarken Gökhan hocamın saygılı tavrına nezaketine açıklayıcı anlatımına hayran kaldım.cok sorgulayan bir insanım ve hocama daha sorularımı sormama gerek kalmadan kafamdaki tüm sorulara cevap verdi.
as...a
Ali Vefa hocam 2025 Temmuz ayında burun ameliyatımı gerçekleştirdi.
Burun kemiğimde eğrilik vardı onun yanısıra nefes almakta zorluk çekiyordum sürekli ağızdan nefes almak zorunda kalıyordum birde burun üst kısmında kemer vardı hem kemikteki eğriliği düzelterek daha rahat nefes almamı sağladı hemde doğal bir estetik görünümüne kavuştum
İyileşme sürecide çok kolay oldu yüzümde gözümde çok morluklar olmadan kolay bir şekilde atlattım kendisine minnettarım beni sağlığıma kavuşturdu
Ali Vefa hocamdan çok çok memnun her zaman güler yüzü ile karşılaştım
İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Medikal Estetik Hekimi, Nörolog, Odyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Ürolog.
İzmir Can Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Can Hastanesi, toplam 392 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diz Protezleri, Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi, Artroskopi, Diskografi, Laparoskopi, Stereotaktik Radyocerrahi, Menisektomi, Fiberoptik Eklem Muayenesi, Lp(Lomber Ponksiyon), Mikrodiskektomi.
İzmir Can Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Can Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Can Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Can Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İzmir Can Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İzmir Can Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar İzmir Can Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1439 hasta/danışan, İzmir Can Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Can Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?İzmir Can Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Can Hastanesi nerede?İzmir Can Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli şeklindedir.