İzmir Can Hastanesi
Acil tıp doktoru , Ağız ve diş sağlığı , Alerji hastalıkları doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , daha fazla
Çiğli 1 adres
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Salihli Özel Can Hastanesi 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesini almış, 2016 yılında 127 hasta yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Çiğli’de 6 ameliyathanesi, toplamda 38, 18 ‘i yeni doğan, 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 75 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla 20 Aralık 2017’de İzmir Özel Can Hastanesi, hizmet vermeye başlamıştır.
İzmir Can Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli 35630Sigortalar
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, ... Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, NN Hayat Ve Emeklilik, Türkiye Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Generali Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Magdeburger Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta, Diğer (İade), Neova Sigorta, Halkbank Mensupları, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları gösterUzmanlar
dö...t
E-posta doğrulandı
Doktorumuz, bebeğimizin 9 aylık sağlık kontrollerini son derece titizlikle ve özenle gerçekleştirdi. Bebeğimizin gelişimini yakından takip etti, tüm sorularımızı sabırla yanıtladı ve bize değerli tavsiyelerde bulundu. Onun sıcak yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde kendimizi güvende hissediyoruz. Her ziyaretimizde, bebeğimizin sağlığıyla ilgili doğru yönlendirmeler aldığımızdan eminiz. Kendisinden çok memnunuz.
s....c
E-posta doğrulandı
Önder hocam sayesinde yıllardır yaşadığım mide bağırsak problemlerim geçti.Şiddetli karın sancısı,bulantı,kusma yaşıyordum.Yediklerimden keyif almıyordum.İnşallah bu problemleri yaşayanlara yorumum faydalı olur.
se...p
E-posta doğrulandı
Dr Begüm hanıma kızımın 3 yaş kontrolü İçin gittik kendisinin kızıma yaklaşımı bize yaptığı tatmin edici açıklamaları güleryüzü İçin çok mutlu olduk işini severek yapan çok sempatik bir hanımefendi iyi ki varsınız begüm hanım
E-posta doğrulandı
Uygar bey’e babamın prostat büyümesi şikayeti için başvurmuştuk.İletişimi,becerisi çok iyi bir doktor. Bize iki yöntemi de anlattı,biz Thuflep lazer cerrahi ile ameliyat olmayı tercih ettik.Çok çok kolay geçti ağrı, kanama ,idrar kaçırma gibi sıkıntılar olmadı ve sağlığına kavuştu.Başarılarının devamını diliyorum..
b....a
E-posta doğrulandı
Hamileyken yorumlara bakıp kızım doğduğunda gitmiştim Şükrü beye. Kızım şuan 8 aylık rutin kontrollerine hala gidiyorum ve çok memnunum. Ne zaman bir şey sorsam saat gün fark etmeksizin her an sorularıma cevap verdi. İletişimimizden, randevulardaki ilgi ve alakasından çok çok memnunuz :) iyiki tanışmışız
se...n
E-posta doğrulandı
Şükrü hocamla doğum sonrası ilk kontrolde tanıştık. İletişimi, soru ve sorunlarımıza yaklaşımı, en önemlisi sakin ve doğru bir şekilde bizi yönlendirerek iletişim kanallarını açık tutması bizi memnun eden hususlardı. 10 aydır sağlıklı bir şekilde bebeğimizi destekleriyle büyütüyoruz.
me...a
E-posta doğrulandı
Şükrü hocam ile kızımın 3.muayenesinde tanıştık. Yeni ebeveyn olarak aklımıza takılan herşeyi günün her saatinde sorma imkanımız oldu. Kendisi iletişimi yüksek, bilgisi ve sabrı ile bebeğimizi büyüttüğümüz bu süreçte yolumuza ışık tuttu. Kızım şimdi 8 aylık oldu kendisine saygılarımı sunuyorum.
ç....a
E-posta doğrulandı
Kişisel sorunlarım için düzenli olarak uğruyorum. Zeynep Hanım, çok ilgili ve iletişim açısından çok iyi. Profesyonel bir şekilde sorunlarımı çözdü. Verdiği ilaçları vs. çoğu doktorun aksine bol iteşim ve testlere dayalı olarak reçete edip dozlarını ayarlıyor ve böylece yan etkileri minimuma indiriyor. Kendisi çok canayakın ve anlayışlı, sizin dertlerinizi sorgulamayıp, sizi yargılamıyor. Her randevumda üzgün gelip güler yüzle çıkıyorum. Gittiğim psikiyatristler arasında en memnun kaldığım psikiyatristimdir kendisi.
öm....
E-posta doğrulandı
Şükrü hoca ile kızımızın doğumundan sonra ilk kontrolleriyle tanıştık ve iyiki karşılaşılaştık. Tüm sorularımıza sıkılmadan gece /gündüz farketmeksizin dönüş yapıp acemilik sürecimizde bize çok yardımları oldu. Hala da desteklerini esirgemiyor. 5. Ayımızı doldurduk ve tüm süreçleri birlikte sağlıklı bir şekilde atlatıyoruz
g....k
E-posta doğrulandı
Şükrü Bey oğlumun doğduğu gün ilk muayenesini yapmıştı o vesile ile tanıştık kendisi ile, şu anda 10. Ayımızdayız sürekli takiplerini beraber yürütüyoruz, muayene esnasındaki ilgisi sorulara aldığınız cevaplarla sizi rahatlatıyor kafanızda soru işareti olmadan çıkıyorsunuz odasından, muayene dışında telefon ile rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz en kısa zamanda dönüş alabiliyorsunuz yeni ebeveyn olduğunuz zaman en önemli nokta bu bence, iyi ki yolumuz kesişmiş kendisi ile
İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Medikal Estetik Hekimi, Nörolog, Odyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Ürolog.
İzmir Can Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Can Hastanesi, toplam 527 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
İzmir Can Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Can Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Can Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Can Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İzmir Can Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İzmir Can Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İzmir Can Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Can Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?İzmir Can Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Can Hastanesi nerede?İzmir Can Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli şeklindedir.
Çiğli bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Çiğli bölgesindeki Psikolog klinikleri