İzmir Can Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Salihli Özel Can Hastanesi 2008 yılında TÜV-CERT Kalite Belgesini almış, 2016 yılında 127 hasta yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Çiğli’de 6 ameliyathanesi, toplamda 38, 18 ‘i yeni doğan, 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 75 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla 20 Aralık 2017’de İzmir Özel Can Hastanesi, hizmet vermeye başlamıştır.
İzmir Can Hastanesi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Mapfre Sigorta
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Neova Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
Uygar Bey ve ekibine 14 yaşındaki oğlumun varikosel ameliyatını yaptı. Operasyon son derece başarılı geçti ve tüm süreç boyunca güvende olduğumuzu hissettik. Alanında kesinlikle mükemmel bir hekim, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ha...
Prostat kanseri tanısı konulduktan sonra oldukça endişelenmiştim. Birkaç merkeze gittikten sonra endişem iyice artmıştı. Sonra Doç Dr Uygar Miçooğulları hocamla tanıştım. Uzun bir muayene sonrası robotik cerrahi ile Robotik Prostatektomi ameliyatı yapılmasına karar verdi . ameliyat sürecine karar verdiğimde en büyük endişelerim idrar kaçırma ve cinsel fonksiyonlarımdaki olası kayıplardı. Ameliyat sonrasında çok şükür idrar kaçırma sorunum hiç olmadı, cinsel fonksiyonlarım da korundu. Kontrollerimde PSA değerimin sıfır çıkması ise benim için ayrıca büyük bir mutluluk oldu. Ameliyat öncesindeki kaygılarımın aksine, bugün günlük hayatıma hiçbir sorun yaşamadan devam ediyorum. Hocam sürecin başından sonuna kadar çok ilgiliydi. Açıklamaları ve güven veren yaklaşımı vardı.
k....a
Çok ilgili bir doktor, sorunlarınızı dinleyip ona göre tedavi uyguluyor. Mide iltihabı 1 ayda kendime geldim.
d....a
09.06.2026 da çapraz bağ ameliyatımı eralp hocam yaptı.MR sonucumda kopuk var ameliyat şart dediğinde ağlamıştım beni karşısına alıp süreci ameliyatı ameliyat olmazsam ne gibi sıkıntılar olacağını anlatıp beni sakinleştiren sorduğum tüm sorulara bıkmadan cevap veren çok değerli bir hoca.Tüm korkularımdan arınıp ameliyat kararı verdim ameliyat çok başarılı geçti şuan fizik tedavi sürecim devam ediyor iyi ki ameliyat olmuşum diyorum..çevremde herkese de tavsiye ediyorum..Bir doktordan çok çok fazlası hocam elinize sağlık iyi ki siz çıkmışsınız karşıma
me...
Önder Bey gerçekten kendi alaninda çok iyi ve hasta ile diyolog kurabilen bir doktor. Kendisine sindirim sistemimdeki rahatsızlığım, halsizlik, diyete ragmen kilo verememe, gaz sancısı gibi şikayetlerim sebebi ile başvurdum. İyi ki de gitmişim, ilgili tüm tetkiklerim yapıldı, tedavimi harfiyen uyguladım ve sagligima kavuştum.
Prostate ameliyatını başka doktor ve hastenede yaptırmıştım. 3 ay sonra ağrılarım devam etti. Uygar hocayı önermişlerdi. Kök hücre ve şok dalga tedavi yöntemi ile sorunlarımın %95 çözdü. Şu anda bütün ağrı kesicilerinden (yeşil reçete)kurtuldum. Kendilerine ve assistanlarına minnettarım.
az...n
İlk görüşmede tüm endişelerimi ve gözlediğim semptomlarımı söyledim. Gürsel hocam sıra sıra her biri için semptomların hangi muhtemel hastalık olabileceğini ve hangi semptom hangi şüpheli hastalığın belirtisine ne kadar giriyor, tek tek bana hem açıkladı hem de kendisi analizini yaptı. Ardından benim hiç aklımdan geçmemiş olan çölyak hastalığının ihtimalinin olabileceğini söyledi. Ve en güvenilir bulduğum şey, Gürsel hocamın hem benim endişelerimi ve düşüncelerimi hem de kendi düşündüğü ihtimalleri direkt not alması. Yani, normal olarak doktorlar onca hasta arasında bunu unutabilirler ve not almaları önemli. Bunu yapan doğrusu, bir doktor görmedim. Bununla ilgili kan testlerimi aldı. En sonunda çoğunluk testlerim pozitif çıkınca endoskopi oldum ve hem endişelerimi hem de çölyagi görüp hayatımı özellikle kronik olan ama sebebini bulamadığım hastalıklarımın inşallah iyileşmeleriyle, değiştirecek bir adım oldu.
Mide şikâyetlerim nedeniyle Gürsel Hocama başvurdum. Şikâyetlerimi dikkatle dinledi; rahatsızlığın nasıl oluşabileceğini, organların yapısını ve izlenecek süreci çizerek anlaşılır biçimde anlattı.
İlk görüşmede hemen endoskopi istemek yerine şikâyetlerimin gelişimini takip etti. Şikâyetlerim arttığında endoskopi kararı aldı. İşlem süreci beklediğimden daha rahat geçti.
Bilgisi ve tecrübesinin yanında oldukça mütevazı ve insani bir hekim. Hastasını dinlerken ve bilgilendirirken göz teması kurması, kendinizi anlaşılmış ve güvende hissetmenizi sağlıyor. Muayene ve endoskopi sürecindeki yaklaşımından memnun kaldım.
uygar hoca bu işin gercekten hakkını veren biri erken boşalma tedavisi için başvurdum bazı değerlendirmelerden sonra kriablasyon tedavisi ve penis başı dolgusu uygun gördü hayatıma çok etkili bir dokunuş yaptı ona minnettarım bu sorun doğru doktor ile çözülebilir doğru kişide uygar hocadır
c....d
Hamileliğim boyunca her zaman sakinliği, güler yüzü ve verdiği güvenle yanımda oldu. Attığım her mesaja sabırla ve kısa sürede dönüş yaparak beni hiç yalnız hissettirmedi. Normal doğum yapmam için bana cesaret verdi ve bu süreci en güzel şekilde yönetmemi sağladı. Sayesinde çok güzel bir doğum deneyimi yaşadım.İyi ki varsınız hocam.Yine olsa yine de bal hocam derim herkese de öneririm.
İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İzmir Can Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Medikal Estetik Hekimi, Nörolog, Odyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Ürolog.
İzmir Can Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İzmir Can Hastanesi, toplam 338 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diz Protezleri, Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi, Artroskopi, Diskografi, Laparoskopi, Stereotaktik Radyocerrahi, Menisektomi, Fiberoptik Eklem Muayenesi, Lp(Lomber Ponksiyon), Mikrodiskektomi.
İzmir Can Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İzmir Can Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzmir Can Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İzmir Can Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İzmir Can Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İzmir Can Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar İzmir Can Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 1495 hasta/danışan, İzmir Can Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Can Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?İzmir Can Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Can Hastanesi nerede?İzmir Can Hastanesi adresi Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18 Çiğli şeklindedir.