Dr. Barış Ayhan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.
Mesleki çalışmaları kapsamında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Iğdır Devlet Hastanesi, Akşehir Devlet Hastanesi, Özel Akademi Meram Hastanesi, Konya Karapınar Devlet Hastanesi ve Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmıştır.
Genel Cerrahi alanında; mide ve bağırsak hastalıkları, safra kesesi hastalıkları, kasık ve göbek fıtıkları, tiroid bezi hastalıkları (guatr), meme hastalıkları ile makat bölgesi hastalıklarının (hemoroid, fistül ve fissür) tanı, değerlendirme ve cerrahi tedavi süreçleriyle ilgilenmektedir. Ayrıca üst ve alt sindirim sistemi endoskopik işlemleri (özofagogastroduodenoskopi ve kolonoskopi) kapsamında tanısal değerlendirmeler gerçekleştirmektedir.
Op. Dr. Barış Ayhan, hasta kabulüne Devakent Hastanesi'nde devam etmektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Safra Kesesi Taşları
- Kasık Fıtığı
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Tiroid Guatr
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Esenler Mahallesi Akbörk Sokak No: 4, Selçuklu 42080
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
SGK
Görüşler
o ....
Benim Dünya İyisi Doktorum hangi birini buraya sığdırsam bilemedim. İnsanlığı, mesleki bilgisi, becerisi, çok rahatlatıcı dürüst açıklamaları, anlayışı, saygısı,hastaya olan davranışı, güleryüzü ...bir doktorda ne bulmak isterseniz hepsine sahip bir genel cerrahi uzmanı! Karın ağrısı şikayetiyle gitmiş ve yaptığı tedavi sonrasinda sağlığıma kavuşmuş biri olarak.Yaptığınız tedaviler, gösterdiğiniz anlayış ve herşey için sonsuz teşekkürler.Saygı ve Sevgilerimizle.O.A.
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi •
ms...d
Safra kesemden rahatsızdım. Barış hocam çok yakından ilgilendi. Ameliyatımdan pansumana kadar taburcu olana dek güler yüzünu hep gösterdi. Kendisine ve akademi meram hastanesine teşekkür ederim.
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
ha...2
Güler Yüzlü. İşinin ehli bir hekim. Hastaları ile yakından ilgileniyor. 6 senedir sıkıntısını yaşadığım bir dertten beni kurtardı. Allah yolunu açık etsin.
• Özel Akademi Meram Hastanesi • Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi •
mü...m
Kendisi alanında uzman çok iyi bir cerrahtır. İşini özenle ve hassasiyetle yapmaktadır. Geçenlerde tiroid bezi ameliyatımı yaptırdım ve çok memnun kaldım.
ah...k
bugün Barış hocam ufak bi operasyon yaptı(anal apse9.yıllardır korktugumdan gelemiyordum.eli çok hafif on numara bir cerrah .Bütün hastalara Barış hocamı tavsiye ederim. Kendisine çok teşekkür ederim. Ahmet Balık
Barış Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Ayhan, Genel Cerrahi. Size Barış Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Kontrol Randevusu, Laparoskopi.
Barış Ayhan adresi nerede?Barış Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenler Mahallesi Akbörk Sokak No: 4 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Ayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Barış Ayhan hangi dilleri konuşuyor?Barış Ayhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Ayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Barış Ayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Barış Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Barış Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Ayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Ayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.