Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy
Kozyatağı Central Hospital
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy 34742
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
k....t
Gizem hanıma saç, yüz ve bedendeki egzama şikayetleriyle gittim. Kendisinin hassas yaklaşımı güncel tedavi yöntemlerini uygulamasıyla birlikte egzama şikayetlerim sıfıra yakın bir hale geldi. Bu durumu nasıl kontrol altına alacağım konusundaki yaklaşımları da bana kazandırdı. Oldukça ilgili, vakit ayıran ve detaylı bilgi veren bir hekim.
İlgili ve bilgili doktorları bulmanın zor olduğu bu dönemde kendisiyle karşılaştığım için kendimi şanslı sayıyorum :)• Kozyatağı Central Hospital • Diğer •
Gizem Yağcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Yağcıoğlu, Dermatoloji. Size Gizem Yağcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gizem Yağcıoğlu adresi nerede?Gizem Yağcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Yağcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gizem Yağcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gizem Yağcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Yağcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gizem Yağcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Yağcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gizem Yağcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gizem Yağcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gizem Yağcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kadıköy civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar