- Ben
- Sigortası olan hastalar
Çırkan mah. Melikşah sk. D1 Blok, Bodrum
Dr. Göksun Katipoğlu Muayenehanesi
be....
Açıkçası Dr. Göksun Hanımla tanışana kadar ben gerçekten muayene olmamışım diyorsunuz . Göksun Hocama oğlumun genel sağlık muayenesi için gitmiştim . Yapılmış tahlil sonuçlarını titizlikle değerlendirdi . Size en yakınıyla ilgilenir gibi yaklaşıyor . Hiçbir şeyi gözden kaçırmamak için titizlikle değerlendiriyor . Hatta arkanızdan yaptığı değerlendirmelerin sağlamasını yapıyor . Kendinizi o kadar güvende hissediyorsunuz ki bu şartlarda inanılmaz iyi hissettiriyor bu durum ..Bazı değerlerinde referans değerlerinden düşük buldu ve ona göre takviye edici gıdalar verdi . İyi ki var Göksun Hocam Onun varlığını bilmek insana iyi geliyor. Kontrollerimizi aksatmıyoruz Çok memnunuz .
• Dr. Göksun Katipoğlu Muayenehanesi • Randevu •
e....)
Oğlumda hiperaktivite mesane bozukluğu vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Tedavimiz güzel geçiyor. Çok kapsamlı plan uyguladı. Bütümcül yaklaşıyor, ben de böyle bir yaklaşım istiyordum. Çok fazla bilgi veriyor, ilgili ve alakalı bir hekim. Memnun kaldım kendisinden.
n....y
Sindirim sistemi düzensizliği için başvurdum. Muayene etti, ilaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Diyet listesi verdi, onu da yapıyorum. Göksu Hanım'ı herkese tavsiye ederim. Her şeyi ince ayrıntısına kadar inceliyor. Kızımda kendisine gitmeye başladı. İlgili ve alakalı bir doktor, memnunum kendisinden.
s....g
Tamamlayıcı ve bütünleyici tıp hizmeti için gittim. Sürecim iyi geçti, kendisinden memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
f....a
Doktor hanıma kolumdaki kireçlenme ve kas yirtigindan kaynaklı ağrılar için gittim. Daha önce fiziksel tedavi almama ağrılarım geçmemişti. Doktor hanimin uyguladığı proleterapi sayesinde kolumdaki ağrılar bitti, kireçlenme geçti ve kolumu aktif bir şekilde kullanmaya başlayabildim. Güler yüzlü yaklaşımı ve engin bilgi birikimi ile hem mesleğindeki basarisi hem de hastalarına karşı nazik yaklaşımı ile ailemizin doktoru oldu.
• Dr. Göksun Katipoğlu Muayenehanesi • Randevu •
s....)
Kızım üniversitede okuyor, kan değerleri düşmüştü, bu sebepten dolayı başvurduk. Muayene sonrasında bazı vitaminler verdi ve beslenme önerilerinde bulundu. Verdiği tavsiyelerin hepsini uyguluyoruz. Tedavimiz güzel geçiyor. Kızım şu an daha iyi. İstediğimiz zaman soru sorabiliyoruz, kendisi hemen yardımcı oluyor. Memnunuz kendisinden hiçbir sorun yaşamadık.
a....k
Sporcuyum. Spor yaralanmaları ve kazaları için başvurdum. İlaç tedavisi uyguladı. Tedavisinden kısa sürede sonuç aldım. Doktor olarak kendisinden memnun kaldım. Hiçbir problem yaşamadım.
g....ü
Zona tedavisi için başvurdum. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. Doktorumun becerisi ve erken tanı konuldu. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. İyi ve sıcakkanlı bir doktor. Sorduğum her soruya samimiyetle geri döndü. Ailecek kendisinden memnunuz.
Z
z...
Kendisini hem Devlet Hastanesi'nden hem aile hekimliğinden tanıyorum. Her zaman çok ilgili ve bilgili bir doktor olduğu için önerdiği vitaminler ve takviyeler sayesinde gebelik sürecimde ekstra hiçbir ilaç kullanmadım. Değerlerim hep yüksek oldu. Psikolojik olarak verdiği destekle de sağlıklı bir lohusalık süreci geçirdim. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim, ailemizin doktoru oldu kendisi.
Kızımın rutin kontrolleri nedeniyle Dr. Göksun Katipoğlu'na başvurduk. Nazik ve ilgili yaklaşımıyla kontrollerini yaptı, aklımıza takılan her soruyu yanıtladı, tedavilerini aldık ve uyguluyoruz. Hani hastalık kapıyı çalmadan alınacak önlemleri bilip yapmak istiyorsanız, ya da hastalık tanısı aldıysanız tedavi ve takipleri konusunda yapıcı yaklaşımı hastaya da yakınına da çok iyi geliyor. Tedavi reçeteleri nokta atışı, emin olamadığı bir durum sezdiyse uygun doktora yönlendiriyor.
Göksun Katipoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksun Katipoğlu, Pratisyen. Size Göksun Katipoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Göksun Katipoğlu adresi nerede?Göksun Katipoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çırkan mah. Melikşah sk. D1 Blok Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksun Katipoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksun Katipoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Göksun Katipoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Göksun Katipoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Göksun Katipoğlu hangi dilleri konuşuyor?Göksun Katipoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Göksun Katipoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksun Katipoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Göksun Katipoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Göksun Katipoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Göksun Katipoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Göksun Katipoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.