Aydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7, Pendik 34893
e....n
Kendisi omzuma Prp tedavisi uyguladı. Çok memnun kaldım. Allah böyle işinin ehli insanlara denk getirsin... Kendisine sağlık afiyet dolu bir uzun bir ömür dilerim.
• başka bir yer • Diğer •
Ş
şe...n
Şiddetli diz ağrısı çekiyordum son zamanlarda eşimi kaybedince ağrılarım dayanılmaz olmuştu.başka bir doktorun tavsiyesiyle kendisini tanıdık.iyikide tanımışız.Sizin gibi insanları allah başımızdan eksik etmesin hayırlı uzun ömür versin inşallah iyiki sizi tanıdık
fi...n
Opr.Dr.Gönenç Kapıcıoğlu'ndan çok memnun kaldım. Aile hekimimiz gibi. Aileme, arkadaşlarıma, yakın çevreme önerdiğim tek ortopedi doktoru. Beni menisküsten, 90 yaşındaki annemi de kalça kırığından ameliyat etti. Hastalarıyle yakından ilgileniyor. İnsan olarak da hekim olarak da mükemmel bir insan. Kimi yönlendirdiysem kendisinden memnun kaldılar. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
hi...u
Annemin çift diz protez ameliyatını başarı ile gerçekleştiren Sayın Gönenç Kapıcıoğlu Beyefendiye, Asistanı Sayın Fatma ... Hanımefendiye ve ekibinde yer alan & almayan tüm sağlık ve idari personele sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunmayı borç biliyorum.
Gönenç Kapıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönenç Kapıcıoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Gönenç Kapıcıoğlu adresi nerede?Gönenç Kapıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlı Yolu Caddesi Gonca Sokak No:7 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönenç Kapıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönenç Kapıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gönenç Kapıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönenç Kapıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönenç Kapıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönenç Kapıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gönenç Kapıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları