Dt. Gönül Uluce Okumuş 1993 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1998 yılında mezun olmuştur.Birçok özel kurumda çalışan Dt. Gönül Uluce 2000 - 2016 yılları arasında Serbest Diş Hekimi olarak görev yapmıştır. Özel Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği
Kurucu Diş Hekimi olarak görevine devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diş Hekimi Randevusu

Mars Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 kat:2. Daire:93, 41050 İzmit/Kocaeli, Kocaeli

Diş Hekimi Gönül Uluce Muayenehanesi

Mars Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 kat:2. Daire:93, 41050 İzmit/Kocaeli, No:54 A1 kat:2. Daire:93, İzmit, Kocaeli 41050

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Gönül Uluce

Mars Yaşam Merkezi, Yahyakaptan, Elzem Sk. No:54 A1 kat:2. Daire:93, 41050 İzmit/Kocaeli, İzmit, Kocaeli 41050

• I

Gönül Hanım’a 2009 yılında tavsiye üzerine ulaştım. 4 kişilik ailemiz bugüne kadar da ağız bakımı ve diş tedavi süreçlerimizi Gönül Hanım yürütüyor. Tedavilerimizde üst seviyede memnuniyetimiz olduğunu belirtmeliyim. Yakınlarımda da sürekli tavsiye eder ve yönlendirme yaparım. Her ailenin Gönül Hanım gibi bir diş hekimi olmalı; bizler bu anlamda çok şanslıyız. İyi ki tanışmışız, iyi ki bizim hekimimiz olmuş.

• P

Gönül Hanım'la tanışmama arkadaşım sebep oldu. İyi ki de tanıştım; hayatımda gördüğüm en mükemmel insanlardan biri, doktorlardan birisi, yaklaşımıyla beni kendine yaklaştırdı. Onda en korktuğum şey implant tedavisi olmaktı. Implantlarımı Gönül Hanım'a yaptırdım; ameliyatından çok korkuyordum. Benim ameliyatıma bir anne evladına destek olur gibi o da benim yanımda elimi tutaraktan bana çok büyük destek verdi. Allah ondan razı olsun. Gerçekten her konuda; maddi olsun manevi olsun, her konuda da bana büyük desteği oldu. Böyle hekimlere gerçekten ihtiyacımız var. Böyle insanlara gerçekten ihtiyacımız var. Biz ailecek Gönül Hanımı gerçekten çok değer veririz, çok severiz. O bizim için çok değerli, kıymetli bir insandır. İyi ki tanımışız.

•  •

Yaklaşık 10 yıl önce diş ağrısı şikayetiyle başvurdum. Ve 10 yıldır başka diş hekimine gitmedim. Çünkü bütün rahatsızlıklarıma çözüm buldu. İşlem yaparken hiç ağrı hissetmedim. Eli gayet yumuşak bir hekim. Diğer hastalara şiddetle tavsiye ederim.

• H

Ortak tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Kaplama, dolgu ve diş eti ve diş bakımı için başvurdum. Çevreme tavsiye ederim.

• F

Uzun yıllardır Gönül Hanım'ın hastasıyım. Birçok diş tedavisi gereksinimim oldu: kanal tedavisi, dolgu, implant, diş temizliği, bakımı. Planlı ve titiz çalışan, işine aşıktır; elinde çok hafiftir. Sorunsuz hâlâ tedavim devam ediyor. Dişlerin sağlığı tüm bedene hükmetmektedir. O yüzden dişlerinizi güvenli ellere teslim edin.

• H

Gönül Hanım'la eşimin arkadaşı aracılığıyla tanıştık, ama iyi ki de tanımışız. Gönül Hanım, ben dolgu yaptırdım kendisine; çocuklarımın dolgularını yaptırıyorum. Tavsiye ediyorum herkese.

• I

İzmit'in tanınmış hekimlerinden biridir. Bugüne kadar bana ve aileme pek çok işlem uygulandı. Benim için olanlardan bazıları: kanal tedavisi, dolgu, detartraj, çekim. Ailem için olanlardan bazıları: kaplama değişimi, protez, implant. Gerek mesleki gerekse sosyal hayatta her zaman bayrak taşıyıcısıdır. Öyle ki hastası, hastanede bakımda iken bile, moral olsun diye gidip provasını yapmışlığı vardır; şahidim. Tüm ailem ve dış problemleri olan tanıdıklarım her daim tavsiye ederim.

•  •

20 lik dişlerim dışında dişimle ilgili bir sıkıntım olmadı bu zamana kadar ama 20 lik dişimin diğer dişlerimi yamulttuğunu görüp alalım diyen kişidir. Bir kadın, içinde sağlam bir diş kökünü kadın gücüyle çekemez dersiniz ama bileği kuvvetli ve ağrı sızı hissetmeden o kökü çekip aldı. 3 tane 20 lik dişimi de farklı zamanlarda kendisi almıştır. Başka doktora güvenemem. Aile doktorumuz.

• Diş Hekimi Gönül Uluce Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

• yıllarca korkudan gidemediğim ve ağrısını çektiğim 20 lik dişimden gönül hanım sayesinde hiçbirşey hissetmeden kurtuldum...ne çekilirken nede çekildikten sonra hiçbir prablem yaşamadım. ellerinize sağlık sevecen yaklaşımı..beni rahatlatan açıklamaları ve tavırlarıyla protez yapımı içinde gün aldım:))işinin ehli benim gibi diş koltuğunda panik atak yaşayan herkese tavsiye ederim....allah sizin gibi doktorları eksik etmesin...binlerce teşekkürler .....

• Özel Aden Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği 20'lik Diş Çekimi  •

• Ö

Araştırarak gitmiştim Gönül Hanım'a. Kendisinden çok memnunum, hekimliğinden de, çok profesyonel çalışıyor. Hiç sorun yaşamadan sorunları çözüyor, her zaman için çözüm odaklı yaklaşıyor. Ben kanal tedavisi, dolgu ve lamine yaptırdım ve rahatlıkla kullanıyorum. Ne zaman ihiyaç duysam ulaşabiliyorum. Klinik de genel olarak çok güzel, memnunum.