Psikoloji daha fazla

Balıkesir 1 adres

Kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

Turgut Reis Caddesi No: 43, Karesi, Balıkesir 10020

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Görkem hanım ile boşanma sonrasında tanıştım. Terapi başlangıcından itibaren ilgisi ve samimiyeti sayesinde kendimden başka herhangi başka bir insanla rahatça konuşamayacağım mesesleri rahatlıkla hallediyoruz. Terapi yöntemi ve yol açmaları sayesinde derine indikçe iniyoruz, iyi ki yollarımız kesişmiş.

• Uzm. Kl. Psk. Görkem Emek Yetişkin Terapisi  •

Geçmişten gelen ama içinde kaybolduğum duygular vardı, bu duyguların nerden geldiğini ve neye sebep olduğunu keşfetmemi sağladı Görkem hanım. Kısa sürede ciddi yol katettik..

• Uzm. Kl. Psk. Görkem Emek Psikoloji Randevusu  •

• Ö

Ailevi problemlerle mücadele ederken, benim için zor bir karar olsada psikoloğa başlamaya karar verdim. Tavsiyeler doğrultusunda Görkem hocaya ulaştım ve süreç benim için çok pozitif ileriyor, herşeyi geride bırakıp kendimi yeniden keşfediyormuş gibi hissediyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Görkem Emek Psikoloji Randevusu  •

• C

Görkem hanim ile 2-3 aylık bir süredir terapilerimize devam ediyoruz, herseyden once terapist kimligini bir kenara birakarak konusursak ofis ortamina girdiginiz zaman, hem ofisin sikligi hem kendisinin pozitifligi dogru yere geldiginiz hissini veriyor. Terapi surecinden surec ile alakali cok kisa zamanda cok hizli yol kattettik, netligi ve sordugu sorular ile bana meselelere farki bir acidan bakma becerisi katmistir.

• Uzm. Kl. Psk. Görkem Emek Bireysel Terapi  •

• O

Henüz kendisiyle sadece bir tanışma ve bir gerçek randevum oldu ancak uzun süredir ruhsal zorluklar çekiyorum. Hem terapiye hem de psikologlara çokça gittim ama kendisi kadar donanımlı, açık görüşlü ve gerçekten konuşurken beni dinlediğini hissettiğim başka bir terapistim olmadı.

• Uzm. Kl. Psk. Görkem Emek Randevu  •

Çözemediğim kişisel sıkıntılarım için başvurdum. Seanslar iyi gidiyor. Verim alıyorum. Farkındalıklarım oluştu. Görkem Hanım donanımlı ve alanında uzman birisi. Bana çok şey kattı. Birçok konuda güçlendiğimi hissediyorum. Bana yeni pencereler açtı. Daha önce danışmanlık almadım. Kendisi ilk uzmanım. Ben fazlasıyla memnunum.

• C

İlişki sonrası depresyon için başvurdum. Psikolog arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. 6-7 seanstır birlikteyiz. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. Görkem Hanım ile kendimi çok iyi toparladım. Bence danışanını çok iyi anlıyor ve dinliyor. Fark etmediğim bir yerde nokta atışı yapıyor. Yüzeysel baktığım konuların derinliğine iniyor. Elini hep üzerimde hissediyorum. Çok memnunum kendisinden.

•  •

Genel problemlerimden dolayı gitmiştim. Görkem Hanım gerçekten ilgili ve arkadaş ile sohbet eder gibi rahatlıkla konuşabildim. Çok farklı noktalardan bakabildim. Kendi adıma mutluyum. İsmini daha önce duymuştum. Doğal ve içten biri. Çok samimi geldi.

• P

Majör depresyonum için gittim. internetten buldum ve Balıkesir de en memnun kaldığım psikolog. Çok pozitif ve konuya tarafsız yaklaşan biri. 2 yıl devam ettim ilk başladığım andan itibaren etkisini gördüm. İletişiminin iyi olması sayesinde erken fayda gördüm ve yoğun şekilde devam etti. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz seanslar sayesinde ilaç tedavisin etkisini arttırdı. Genel anlamda memnun kaldım.

• G

Aşırı memnunum. Gerçekten çok ilgili birisi. Düzeleceğine inanıyorum. Yavaş yavaş da fayda görüyorum. 2 aydır gidiyorum. 2 hafta sonra başladı. Araştırarak gittim. Konuşmama izin veriyor müdahalelerde bulunmuyor. Yargılamıyor.