Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünde 2023 senesinde tamamlamış, üniversite ikinciliği derecesiyle mezun olmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Programın teorik eğitim ve uygulamalı staj bölümlerini başarıyla tamamlamış, dezavantajlı grupların psikoterapi erişimi üzerine sürdürdüğü tez çalışmasını yürütmektedir. Eğitim hayatı boyunca Zaman Kısıtlı Psikodinamik Terapi (TLDP) başta olmak üzere Psikanalitik Terapi, Psikodiyalektik Terapi, ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) gibi farklı ekollerde mesleki eğitimler almış ve çalışmalar yapmıştır. Yüksek lisans eğitimi kapsamında bir yıl kadar süreyle Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Danışmanlık Merkezi (BÜREM) bünyesinde stajyer klinik psikolog olarak danışan görmüştür. Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği (TODAP) üyesidir. Şu anda yetişkinlerle bireysel olarak çalışmakta, seanslarını psikodinamik terapi ekolüyle online olarak gerçekleştirmektedir.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Psikanalitik Terapi
Psikodinamik Psikoterapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Görkem Erol Öksüm adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Görkem Erol Öksüm isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Görkem Erol Öksüm, Psikoloji. Size Görkem Erol Öksüm tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bireysel Danışmanlık, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi, Psikanalitik Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Görkem Erol Öksüm adresi nerede?Görkem Erol Öksüm şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataevler Mahallesi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Görkem Erol Öksüm isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Görkem Erol Öksüm uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Görkem Erol Öksüm isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Görkem Erol Öksüm, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Görkem Erol Öksüm hangi dilleri konuşuyor?Görkem Erol Öksüm ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Görkem Erol Öksüm isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Görkem Erol Öksüm tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Görkem Erol Öksüm hangi sigortaları kabul ediyor?Görkem Erol Öksüm tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.