Uzm. Kl. Psk. Gözde Demir

Psikoloji daha fazla

Bursa 1 adres

Merhabalar ben Psk. Gözde Demir,2018 Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldum. Ardından Marmara Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına başladım.Prof.Dr. Gonca Soygüt Pekak'tan bir yıl boyunca şema terapi eğitimi aldım. Yetişkinlere yönelik olarak Şema Terapi ,Bilişsel Davranışçı Terapi ve Oyun Terapi uygulama yetkinliğine sahibim .Şu an Aile Danışmanlığı eğitimine devam etmekteyim. Farklı kurumlarda bünyesinde ve bağımsız olarak yetişkin ,çocuk ve ergenlere yönelik olarak psikoterapi hizmeti verdim. Bursa Klinik psikoloji merkezinde çocuk ve ergenlere yönelik olarak psikoterapi hizmeti vermekteyim.

Uzman Klinik Psikolog Gözde Demir

İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 28 Doruk Sitesi C Blok No: 15 K:8 D:16, Nilüfer, Bursa 16130

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 28 Doruk Sitesi C Blok No: 15 K:8 D:16, Bursa

• D

Zor bir dönemden geçerken profesyonel bir psikologla tanışabilmek büyük şans. Gözde Hanım alanında çok yetkin ve başarılı bir psikolog. Görüşmelerimiz boyunca hem anlaşılmış hissettim hem de kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum. Güven veren rehberliğiyle bana çok destek oldu

• Uzman Klinik Psikolog Gözde Demir Randevu  •