Allianz Sigorta

Güneş Sigorta + 5 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Genel Cerrahi Randevusu

Abdominal Laparoskopi +24 daha fazla

Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi

Gastrik Bypass

Herni Cerrahisi

Hakkımda

Dr. Öğretim üyesi Gül Bora Makal, 1996'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmiştir. Daha sonra 2003 te Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel C...

Daha fazla

İlgi alanları

Okullar / Eğitimler

• ankara üniversitesi tıp fakültesi (2002)
  • ankara üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahi (2008)

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

I
Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı

Gül hoca çok ilgili, çok cana yakın. Tüp mide ameliyatı öncesi ayrı ameliyat sonrası ayrı ilgilendi benimle. Kafama takılan her soruda mesaj attım hemen cevap verdi (hala da öyle)
Canım çok tatlı, acı eşiğim düşük ama neredeyse hiç ağrı sızı hissetmedim, hiç olumsuzluk yaşamadım bu süreçte. İyi ki kendisiyle tanışmışım.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Gastrik Bypass

Uzun araştırmalarımın sonucunda Gül Hocamla ilk görüşmemizde edindiğim güvenle ameliyat kararı aldım. Gastrik bypass ameliyatı oldum. Yaklaşık bir ay oldu ve çok memnunum. Kendinden emin işinin ehli bir doktor. Her türlü sorunuzu ayrıntılı cevaplıyor, hep iletişim halindeyiz. Ekibindeki herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Obezite Cerrahisi

Gül Hocamla yakın bir arkadaşımın memnuniyeti üzerine tanışma fırsatı buldum.Yapılan tetkikler sonucunda tüp mide ameliyatı olma kararı aldım.Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirme ve en önemlisi de gösterilen ilgi beni çook mutlu etti.23.08.2023 tarihinde ameliyatımı oldum.Öncesi ve sonrasında hocamla bireysel olarak irtibat sağlayabilmek süreci rahat geçirmemi sağĺıyor.Bu kararı almakta zorlanan biri olarak iyi ki Gül Hocam ve ekibi diyorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Sağĺıklı günler dileğiyleee

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Sevgili Gül Hocamla ilk görüşmemizde edindiğim güvenle bu yola birlikte girme kararı aldım. Tüp midenameliyatı oldum. Çok da doğru bir karar verdiğimi ameliyat sürecimde hissettim. Kendinden emin işinin ehli bir doktor. Ekibi de bir o kadar iyi hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Morbid Obezite Cerrahisi

Gül hocama tüp mide ameliyatı oldum. Ameliyatımın üzerinden bir ay geçti yaklaşık 13 kilo verdim. Ameliyat öncesi bilgilendirmesi, ameliyat süreci ve sonrasında ilgi ve alakası ile çok memnun kaldığımız bir doktor kendisi. Herhangi bir sorum olduğunda 7/24 iletişimdeyiz. Önümüzde uzun bir yol var ve ben iyi ki bu yola Gül hocamla çıkmışım. Eşiminde kilo problemi var ve tabi ki değişmeyecek adresimiz yine Gül hoca olacak.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

5 Aralık tarihinde anal fistülün ilk ameliyatını oldum seton takıldı 2 3 ayda düşmeyince ikinci operasyonla seton alındı. İlk ameliyattan sonra 1 hafta çok sancılı süreç atlattım ancak daha sonraki süreçler gayet atlatılabilirdi. Bu Şikayetiniz varsa Gül Hocaya başvurabilirsiniz. Kendisi her aşamayı detaylıca anlattı her aşamada gayet mütevazi bir şekilde yanımda oldu şahsi telefonundan istediğim her an kendisine ulaşıp sorularımı sorabildim ve ciddi anlamda bana güven verdi. Kendisine teşekkür ederim.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Obezite Cerrahisi

Sadece kısacık bir görüşme sonrasında korkularımı giderip, aylardır düşünüp de cesaret edemediğim tüp mide ameliyatını olmaya karar vermemi sağladı. Tüm ameliyat sürecini, yapılacak ve yapılmayacak şeyleri eksiksiz şekilde anlatırken ki özgüveni benim de kendisine güvenmemi sağladı. Bugün ameliyatımın 12. günü. Ve şimdiden 9 kilo gitmiş bile. İstediğim an şahsi cep telefonundan kendisine ulaşabileceğimi defalarca söylemiş, tüm sorularımı eksiksiz cevaplamış ve bu süreci tek başıma değil birlikte atlatacağımızı bana hissettirmiş olduğu için, bu kadar tatlı ve güler yüzlü olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Süreç daha yeni başladı ve yol arkadaşı olarak iyi ki Gül hanımı tercih etmişim.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

1 hafta önce Gül hocam tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyattan 4-5 saat sonra kalkıp yürümeye başladım. Olabildiğince az acı çektim ve çabuk toparlandım. Bunda Gül Hocamın etkisi çok büyük. Ben aynı zamanda panik atak hastasıyım ve hemen her konuda özellikle sağlığım konusunda çok çabuk endişeleniyorum. Her seferinde hocama mesaj atıyorum bugün şundan korkuyorum bugün buram ağrıdı diye. Çoğu zaman beni rahatlatmak için arıyor ve destek oluyor. Attığım hiçbir mesajı cevapsız bırakmamıştır. Kendisi çok dürüst, iş ahlakına sahip, hastalarına paradan çok değer veren mükemmel bir doktor. Gözüm kapalı bu operasyonu olmak isteyen herkese öneririm. İyiki yollarımız kesişmiş Gül Hocamla. Yeni hayatımın mimarı, ömür boyu dua edeceğim ve hiç görüşmeyi bitirmeyeceğim bir doktor.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Obezite Cerrahisi

Gül hocam ameliyat öncesi bütün detay ve noktaları anlatmıştı. Aklımda olan soru işaretleri de sayesinde ortadan kalktı. Çok açıklayıcı bir şekilde ameliyat öncesi, ameliyatın gidişatı ve ameliyat sonrasını anlattı. Kendisi sayesinde tamamen endişelerim ortadan kalktı ve bu süreci yürütme konusunda kendime güvendim. Ameliyatı 20 Haziranda oldum. Aynı gün ameliyattan 4 saat sonra yürüyüşe başladım. Bu ameliyatı olduğum için çok mutluyum çünkü hem hayatım değişti ve de hayatım değişirken herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. 2 gün sonra taburcu oldum ve normal günlük hayatıma devam ettim. Yürümek, oturmak, kalkmak hiçbir şekilde ameliyat olduğumu fark etmedim bile. 2 hafta sonunda bugün görüşmeye gittim. 15 kilo verdiğimi gördük. Çok sevindim. Hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisi çok profesyonel ve çok ilgili. İyi ki ameliyat için Gül Hocamı seçmişim. Kesinlikle aklınızdaysa siz de Gül hocayı tercih etmelisiniz.

Konum: Medical Park Ankara Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

2 /06/2023 safra kesesi ameliyatı oldum.Gül hocam isinde cok başarılı cok iyi ilgilenen,hastasının sonuçlarını cok detaylı inceleyen bir doktor.Sevecen,samimi,net olan biri...Gül hocamı anlatmaya kelimeler yetmiyor o kadar iyi biri ki gözünüz kapalı kendinizi teslim edin.1 hafta olmadan toparlandim ve ameliyat hanedeki herkes çok ilgili neşeli ilkdefa eğlenceli ameliyat haneye şahit oldum.Bu benim 3. Ameliyatimdi. Iyiki gul hocam var ona cok duaciyim allahim başarılarını daim etsin..Daha da güzel işlere imza atsın...sevgiler,saygılar...

Hakkımda

Daha fazla

İlgi alanları

Okullar / Eğitimler

• ankara üniversitesi tıp fakültesi (2002)
  • ankara üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahi (2008)

Deneyimler

• Adıyaman Gölbaşı Hastanesi