Hakkımda
Dr. Öğretim üyesi Gül Bora Makal, 1996'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmiştir. Daha sonra 2003 te Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel C...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ankara üniversitesi tıp fakültesi (2002)
- ankara üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahi (2008)
Bilinen Diller
Dakiklik
Alaka
Mekan
mu...y
Gül Hocam ile tanistigimizda, kilo ve saglik yonunden sikintili zamanlarda idim. Tup mide operasyonuna karar verdigimde butun sureci en ince ayrintisina kadar anlatti. Operasyim sonrasi normal yasantima devam ettim. O ve ekibi cok profosyonel olarak calismaktadirlar. Benim kkinci yasam tarzima gecmeme sebep oldugu icin sonsuz TESEKKURLER.
fa...k
Doktorum Gül hanımla iyiki yollarımız kesıstı..samimiyeti ilgili alakalı haliyle korkarak geldiğim safra kesesi ameliyatından Gül hanımın sıcaklığı sayesinde hiç bi sorunla karsılaşmadan başarılı bir ameliyat süreci geçirdim.sonsuz teşekkürler elinize emeğinize sağlık Gül hanım sevgiler..
er...n
Araştırmalarım sonucu gül hocama ulaştım ve iyiki ulaşmisim tüp mide ameliyatı oldum ameliyat olalı bir hafta oldu ameliyata dair ağrı sızı yok normal bir insan gibi hayatıma devam ediyorum bugün kontrol randevum vardı 11 kg vermişim ve gerçekten işinin ehli bir hoca çok detaycı ve ilgili teşekkürler gül hocam
uğ...n
Mrh Gül Hocamla 7 Haziranda tanıştım Tüp mide ameliyatı ile yeni bir hayata başladım .Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugüne kadar tanıdığım en özel hekim güler yüzü samimiyeti işine duyduğu özeni inanılmaz güzel. Şunu özellikle belirtmekte fayda görüyorum burada ne yazsak Hocamı anlatmaya yetmez sizlerde bir tanışın ve tedavisinde yararlanın o zaman anlayacaksınız demek istediğimi. Hocam bütün yardımlarınız için size minnettarım yeni hayatımda yaşamıma yol çizdiniz için çok teşekkür ederim
Gül hocamın yorumlarını buradan okuyarak eşimin safra kesesi ameliyatını yaptırmaya karar verdik. İzmir’den telefonla arayarak ön görüşme yapıp randevumuzu aldık. Gerek açıklamaları gerek özel isteklerimiz konusundaki hassasiyetleri gerek ameliyat sonrası iletişim olsun çok memnun kaldık. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
şü...
14.05.2022 tarihinde tüp mide ameliyatımı oldum.kendisinin ilgisi samimiyeti bilgisi asla tartışılamaz!ameliyat oldum bitti değil herşeyimle kendisi ilgileniyor 7/24 ulaşılabilir olması ayrıca artı.Allah razı olsun ondan ve ekibinden
du...ç
Gül hanıma tüp mide operasyonu için başvurdum. Sürecin tamamını detaylı bir şekilde anlattı ve izlememiz gereken yolu belirledi. Süreç boyunca ve sonrasında ilgisi her zaman üst düzeydeydi. Gül hocama istediğim her an ulaştım ve sorularıma cevap buldum bu sebeple süreç çok kolay ve rahat ilerledi benim için.
p.....
Annemin safra kesesi ameliyatı icin detaylı muayene ve testler sonrasında , annemi ve bizleri net bilgilendirerek güvenle ameliyata yönlendirdi. Muayene ve ameliyatta son derece dakik oluşu, ameliyat sonrasında ilgisi ve ulaşılabilirliği hasta ve yakınları için büyük önem taşıyor. Annem, son derece başarılı bir ameliyattan sonra ağrısız, rahat bir iyileşme süreci geçiriyor . Doktorumuza tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz :)
nu...b
ÖNCELİKLE MERABALAR BUGÜN GÜNLERDEN 5 NİSAN SALI 2022 BİR HAFTA ÖNCE yani 29.03.2022 TARİHİNDE KİLOM SEBEBİYLE GÜL BORA MAKAL HOCAMIN YAPMIŞ OLDUĞU TÜP MİDE AMELİYATI İLE HAYATA YENİDEN TUTUNDUM BİR HAFTADA VERDİĞİM KİLO 13,5 KİLOGRAM 173.5 kg’dan 160 kg a düştüm İNANABİLİYORMUSUMUZ 7 GÜNDE 13.5 KİLOGRAM BANA ŞOK OLDU GERÇEKTEN HOCAMA TEŞEKKÜR EDERİM ONUN SAYESİNDE KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDİP AMELİYATI OLDUM ŞU AN ÇOK İYİM AĞRISIZ SIZISIZ BİR AMELİYAT SONRASI YEDİ GÜN GEÇİRDİM İLGİSİ ALAKASI AMELİYAT SONRASI KONTROLLERİ İNSANA GÜVEN VERİYOR BURDAN HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR BENİM GİBİ KİLOSUNDAN RAHATSIZ ARKADAŞLARA BÖYLE BİR YETENEKLİ CEREAHA KENDİLERİNİ EMANET ETMELERİNİ TAVSİYE EDERİM
19 Mart 2022 tarihinde Batıkent Medical Park Hastanesinde Gül Hoca Tüp Mide ameliyatımı yaptı. 3 gün sonra taburcu edildim. Süreç MUHTEŞEM ilerledi. Süreç içerisinde beni çok cesaretlendirdi, ailemin ikna olmasında ise payı çok büyük. Ameliyatım çok çok iyi geçti. İlk gün yürümeye başladım. İkinci gün kaçak testi yapıldı ve kendi ihtiyaçlarımı kendim gördüm. Bugün 9. Günüm 6 kilo vermiş durumdayım. İşime başladım hiçbir ağrım yok. Her şey muhteşem ilerliyor. Gül hoca bu işte çok çok iyi. Düşünenler asla beklemesinler. Batıkent Medical Park hemşirelerini de anmadan edemeyeceğim. Çok çok ilgililer. Teşekkür ediyorum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ankara üniversitesi tıp fakültesi (2002)
- ankara üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahi (2008)
Deneyimler
Yenimahalle Laparoskopik Fıtık Tedavisi
Yenimahalle Perkütan Iğne Aspirasyonu
Yenimahalle Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler
Yenimahalle Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi
Daha fazla (15)Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar