Hakkımda
Doç. Dr. Güldeniz Desteli 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2002 – 2007 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- 1995 – 2002 Hacettepe Üniversitesi / Tıp Fakültesi
- 2002 – 2007 Hacettepe Üniversitesi / Tıp Fakültesi / Kadın Hastalıkları ve Doğum A.D.
Acıbadem mah. Çeçen sok. Akasya Avm Kent Etabı B2 Blok No: 142 Kat : 11, İstanbul
4 Boyutlu Ultrason
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cinsel Terapi
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Doç. Dr. Güldeniz Aksan Desteli Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Vajinismus Tedavisi
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Hasta / Danışan Görüşleri
d....a
Güldeniz hanım yaklaşık 6-7 senedir gidiyor olduğum, kesinlikle sonuna kadar güvenebileceğim ve kendinizi iyi hissetmeniz için size destek olan, sorduğunuz her şeyi detayıyla yanıtlayan, muhteşem bir doktor. Düzenli olarak kontrollerimde kendisine gidiyorum ve gerçekten çok memnunum
ze...k
Güldeniz hanım 2014 yılından beridir doktorum, oğlumuz Ömer Asaf'ın gebelik takibini ve doğumunu sorunsuz bir şekilde atlattık, Sıcakkanlı, güleryüzlü muayene esnasında mevcut durumunuz hakkında sıkılmadan en basit şekliyle açıklayarak akılda soru işareti bırakmadan gönderir sizi, bütün bunların toplamında güven vermesi benim için çok önemli. Gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz, zaten bir kere gitseniz kesin memnun kalırsınız, Güldeniz hanım candır
h....y
Kendisi uzun zamandır doktorum. Her konuda bilgisine güvendiğim bir uzman. Yıllar önce belki 10 yıl kadar önce rutin kontrol sırasında tanişmiştik. Sonrasında 2012 yılında ilk bebeğimin doktoru oldu şimdi de ikinci hamileliğimde bize yol gösteriyor. İlk hamileliğimde de şimdi de her konuda beni aydınlatan ve güven veren bir doktor. Kendisi iyi ki var.
ay...p
lGenel kontrol için yıllardır gittiğim doktorum.Güleryüzü, açıklayıcılı anlatımı ve dost hane hareketleri hep memnun edici. Bizim aile doktorumuz , kontrollerimiz ve ameliyatlarımızda tek güvendiğimiz.Yeni yerinde başarılar diliyorum, yolu açık olsun
ze...a
Bilgisi ve tecrübesi ile sonuna kadar güvenebileceğiniz bir doktor. Bi sıkıntınız yoksa sizi normal doğum konusunda destekler, kaygı ve endişelerinizi sona erdirir, dogumdan sonrada iyiki Guldeniz hanımla bu yola çıkmışım dersiniz.
se...n
Guldeniz Hanim 2014 yilindan beri doktorumdur. Gec dogum yapmak istedimden kendisine ilk randevum yumurtalik sayimi icin oldu. Hastaya yaklasimi, ilgisi, samimiyeti ve guven vermesi nedeniyle tum hamilelik ve dogum ve dogum sonrasi surecte doktor tercihim Guldeniz Hanim oldu. Hamileligimde her ayki muayenemde ultrason goruntulemeyi detayli goruntulemede yapildigi gibi sure kisitlamasi yapmadan yapmistir. Normal dogumu yapma istegimi destekleyip, yaklasik 23 saati bulan dogumda cok ozverili davranmistir. Kendisini meslegine asik biri olarak goruyorum. Kendi muayehanesini acmis olmasina da ayrica cok sevindim; pandemi nedeniyle hastaneye gitmek istemedigimden muayenehanesine gonul rahatligi ile gidebildim. Ayni guleryuzluluk, samimiyet ve guveni, guzel ve hastaneden daha hijyenik muayenehanesinde bulmak beni cok mutlu etti.
ş....k
Güldeniz hanıma genel muayene ve doğum kontrol için gitmiştim. Kendisi oldukça güleryüzlü ve ilgiliydi. Birçok konuda detaylı bir şekilde bilgi verdi. Tekrar gitmem gerekirse kendisini tercih edeceğimi düşünüyorum.
pı...k
Yakın zamanda ilk doğumumu Güldeniz hanım gerçekleştirdi.O kadar zorlu süreç yaşamış olmamıza rağmen bize vermiş olduğu güven rahatlatma ve özveri muhteşemdi.Korkularımı onunla yendim doğumum sırasında bebeğim ile olan sıkıntılarımda bile bize günlerce yardımcı oldu kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.İyiki tanımışız sizi iyiki..
t.....
Güldeniz hanım harika bir doktor.Öncelikle güven veriyor , gerek konuşması, gerek verdiği detaylı bilgiler ve örneklendirmelerle , siz sormadan dahi aklınızı okur gibi cevapları hemen vermeye başlıyor rahatlıyorsunuz ilgisi alakası süper.Spiral taktırdım korkuyordum ağrı, kanama vs olur diye fakat ağrı sızı kanama olmadı süreç çok iyi geçti.Muayenehanesi tertemizdi , korona sebebiyle özellikle kalabalık hastane ortamlarından çekindim açıkcası. İyiki tanıdım onu , gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor herkese tavsiye ediyorum.
e ...t
Hem iyi bir doğum doktoru , gebeliğim süresince tüm riskleri kaygılandırmadan ama güvenle yöneterek eledik. Sonraki takibimde de ilgisi desteği ve yönlendirmeleri oldukça yerindeydi
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- 1995 – 2002 Hacettepe Üniversitesi / Tıp Fakültesi
Deneyimler
- 2008 – 2009 Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Mecburi Hizmet)
- 2009 – Halen Başkent Üniversitesi İstanbul SUAM
İlgili aramalar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları