Uzm. Dr. Güneş Tekten, Selçuk Üniversitesi- Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şuan Dr. Güneş Tekten Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.
Bağdat Cad, Suadiye, Selvili Sk. Sedir Apt No: 1 Kat: 3, Kadıköy, İstanbul
Duktoskopi
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Endoskopi
li...k
1 yıldır hastasıyım :) alanında çok başarılı, çok memnun kaldım. Kendisine bir ömür boyu başarılar diliyorum ❤
se...n
Gerçekten alanında 1 numara bir hekim hastaları ile çok ilgili ve mukekmel bir insan kendisine ömür boyu başarılar dilerim sedat yaman
sa...m
SASON DA MİSAFİR BULUNDUĞUM HALDE. GENEL CERRAİDCE UFAK BİR OPARASYON GEÇİRDİM. HOCAM GÜNEŞ İ ORADA TANIDIM. İYİ BİR CERRAH. CANA YAKIN, HAASTA İLE İLİŞKİSİ İYİ OLAN BİR İNASAN... BU KONUDA BATMAN SASON İLÇESİNDE BULUNANLAR ÇOK ŞANSLI, GÖZLEMLERİİMDE BÜTÜN HASTALAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİĞİNİ GÖRDÜM. BU DAVRANIŞININ ÖMÜR BOYU SÜRMESİNİ VE MESLEK YAŞANTISINDA BAŞARILAR DİLERİM. YAPMIŞ OLDUĞU OPERASYONDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. SATILMIŞ YILDIRIM YALOVA...
Ş
şe...a
Çok başarılı. Hasta memnuniyetini ön planda tutuyor.
hü...i
ilgili ve konusunda tecrübeli
Güneş Tekten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güneş Tekten, Genel Cerrahi. Size Güneş Tekten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Botoks, Batık Tırnak Tedavisi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Bel Fıtığı ve Ozon, Duktoskopi, Ben Alma, Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi.
Güneş Tekten adresi nerede?Güneş Tekten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad, Suadiye, Selvili Sk. Sedir Apt No: 1 Kat: 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güneş Tekten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güneş Tekten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güneş Tekten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güneş Tekten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Güneş Tekten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güneş Tekten tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güneş Tekten hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Güneş Tekten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güneş Tekten hangi sigortaları kabul ediyor?Güneş Tekten tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar