1973 YILINDA ALMANYA'DA DOĞDU. 1978 YILINDA TÜRKİYE'YE AİLESİ İLE BİRLİKTE KESİN DÖNÜŞ YAPTIKTAN SONRA İLKOKULU SUADİYE MEHMET KARAMANCI İLKOKULU'NDA, ORTAOKUL VE LİSEYİ KADIKÖY ANADOLU LİSESİ'NDE OKUDU.. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'NE BAŞLADIKTAN SONRA 4. SINIF BAŞINDA YATAY GEÇİŞ YAPARAK TIP EĞİTİMİNİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE TIP FAKÜLTESİ'NDE 1998 YILINDA BİTİRDİ. GENEL CERRAHİ UZMANLIK EĞİTİMİNİ İSE SSK GÖZTEPE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE TAMAMLADI.EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI. İYİ DERECEDE İNGİLİZCE VE ORTA DÜZEYDE İSPANYOLCA BİLMEKTE

Haritayı büyüt
Op. Dr. Güngör Gül

Florence Plaza, Işıklar Caddesi, Şenlik Sokak, No:14 K:2 Oda:13 34750 Ataşehir/İstanbul, Ataşehir, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Genel Cerrahi Randevusu

Florence Plaza, Işıklar Caddesi, Şenlik Sokak, No:14 K:2 Oda:13 34750 Ataşehir/İstanbul, İstanbul

Röportaj

Genel kontrol için başvurdum. Endoskopi ve kolonoskopi yaptırdım, sonuçlarım temiz çıktı. Eşimin kontrolünü de kendisi yaptırıyoruz. Güngör Bey'e göbek fıtığı ameliyatı da oldum. Sıcakkanlı bir doktor. Hastalarına olması gerektiği gibi yaklaşıyor, güven veriyor. Her aradığımda kendisine ulaşabildim, hiç sorun olmadı, hemen cevap verdi, memnunuz kendisinden. Yine bir sağlık sorunumuz olsa, tek tercihim kendisi.

Son dönemlerde çok kilo aldım. Diyet yaptığım halde kilom 2 katına çıktı. Bu sebep ile başvurdum. Muayene oldum, tüp mide ameliyatına karar verildi. Ameliyatım çok güzel geçti. 3. günün sonunda ağrılarım hafiflemeye başladı. 1 hafta sonra ağrım hiç kalmadı. Güngör Bey çok ilgili, cana yakın, aşırı sempatik bir doktor. İyi ki bu ameliyatı kendisinde oldum, çok memnunum.

Eşiminin böbrek üstü bezinde tümör vardı, temizleme işlemini yaptırdı. Daha sonra ben de kendisine başvurdum. Tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyatım süper geçti. Öncesinde bana balon takmıştı. Beni bu sürece kendisi ikna etti. Doktorluğu haricinde mükemmel bir insan, çok güveniyoruz kendisine. Yine başımıza bir şey gelse, kendisi tercih ederiz. Ailece sevdiğimiz, saydığımız değerli bir hocamız.

C

Mide balonu için başvurdum. Balonu taktırdım, faydasını görmeye başladım. Sona yaklaşınca yemek yemeyi biraz kaçırıyorum. Kontrol için tekrar kendisine gideceğim. İşini hakkıyla yapan bir hekim. Doktorluğunu takdir ediyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Ben aramasam bile kendisi arayıp soruyor, hasta takibi de iyi. Genel olarak memnunum kendisinden.

Safra kesesi ameliyatı oldum. Ameliyatım gayet güzel ve başarılı geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Ben Güngör Bey'den çok memnunum. Çoğu tanıdığım kendisine gidiyor.

Hemoroid için başvurdum. Ameliyata girdim, ameliyatım güzel geçti. Daha sonra o bölgede apse oluştu, onu temizledi. Bu zamana kadar hiçbir şikayetim olmadı. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Güngör Bey benim için iyi bir cerrah ve iyi bir insan. Operasyon öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Güvendiğim bir doktor, ben kendisinden memnunum.

Güngör Bey'e daha önce tüp mide ameliyatı olmuş bir arkadaşımız aracılığıyla, obezite cerrahisiyle ilgili fikir almak için başvurmuştum. Vücut kitle indeksim ve kilo verme sürecinde yaşadığım zorluklar sonucu tüp mide ameliyatına uygun olduğum sonucuna vardık ve ameliyatı planladık. Güngör Bey hem tecrübesi hem de içten yaklaşımı ile bana güç verdi. Her adımı en anlaşılır biçimde aktardı ve ameliyat sonrası dönemde de ihtiyacım olan her an desteğini hissettirdi. Obezite cerrahisi çok hassas bir konu ve kendinizi güvenebileceğiniz bir doktora emanet etmeniz çok önemli.

Konum: Op. Dr. Güngör Gül Genel Cerrahi Randevusu

Deneyimli olduğunu size sorununuzla ilgili bilgiyi verieken anlıyorsunuz. Alanına hakim detaylı ve saygılı bir hocamız. İşini severek yapıyor. Midemdeki ülser yüzünden çok çektim endoskopi ile tanısını koyup tedaviye başladı. Gözüm açıldı diyebilirim. Sağlık gibisi yok. Ekibi asiatanı da ayrıca ilgili teşekkür ediyorum

Konum: Op. Dr. Güngör Gül Randevu

Güngör hoca tanışmamız fıtık ameliyatı ile oldu çok memnun kaldım daha önce olduğum bir ameliyattan sonra gelişen kasıl fıtığıydı ceraahisi ekibi kendisi çok titizdi iyi ki var

Konum: Özel Aksu Göztepe Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Güngör Bey ile safra kesesi taşı şikayetim nedeniyle tanıştım. Detaylı bilgi vermesiyle ameliyat öncesi ve sonrası ilgisiyle gerçekten çok iyi bir doktor. Kafamda hiç bir soru işareti kalmadan ameliyat oldum. Kendisine ve hastane hemşirelerine çok teşekkür ederim.