0850 333 0344 Ücret öğren

Denizli doğumluyum. İki çocuk babasıyım. Tıp eğitimimi İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde tamamladım. Isparta'da yaptığım pratisyen hekimlik mecburi hizmeti sonrası, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları AD da iç hastalıkları uzmanlığımı tamamladım. Sonrasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyesi olarak göreve başladım. Bu süreçte gastroenteroloji uzmanlığı, doçentlik ve profesörlük mesleki unvanlarımı aldım. Öğretim üyeliğim döneminde, uzmanlık alanımla ilgili bilimsel çalışmalar yaptım ve bilimsel sonuçları tıp dergilerinde makale olarak yayınladım. Bilimsel toplantı ve kongrelerde yer aldım. Tıp fakültesi öğrencilerimize ve asistanlarımıza iç hastalıkları ve gastroenteroloji alanında dersler ve seminerler vererek eğitimlerinde yer aldım. Son 2 yıl Afyonkarahisar Özel Parkhayat Hastanesi'nde çalıştım. Eylül 2022 de İzmir Özel Can Hastanesi'nde gastroenterolog olarak çalışmaya başladım

Yetişkin
En az 16 yaşındaki çocuklar

Gastroenteroloji Randevusu

Röportaj

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli 35630

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit

• Zurich Sigorta
  • Mapfre Sigorta
+18 daha fazla

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

az...n

İlk görüşmede tüm endişelerimi ve gözlediğim semptomlarımı söyledim. Gürsel hocam sıra sıra her biri için semptomların hangi muhtemel hastalık olabileceğini ve hangi semptom hangi şüpheli hastalığın belirtisine ne kadar giriyor, tek tek bana hem açıkladı hem de kendisi analizini yaptı. Ardından benim hiç aklımdan geçmemiş olan çölyak hastalığının ihtimalinin olabileceğini söyledi. Ve en güvenilir bulduğum şey, Gürsel hocamın hem benim endişelerimi ve düşüncelerimi hem de kendi düşündüğü ihtimalleri direkt not alması. Yani, normal olarak doktorlar onca hasta arasında bunu unutabilirler ve not almaları önemli. Bunu yapan doğrusu, bir doktor görmedim. Bununla ilgili kan testlerimi aldı. En sonunda çoğunluk testlerim pozitif çıkınca endoskopi oldum ve hem endişelerimi hem de çölyagi görüp hayatımı özellikle kronik olan ama sebebini bulamadığım hastalıklarımın inşallah iyileşmeleriyle, değiştirecek bir adım oldu.

• İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu  •

• H

Mide şikâyetlerim nedeniyle Gürsel Hocama başvurdum. Şikâyetlerimi dikkatle dinledi; rahatsızlığın nasıl oluşabileceğini, organların yapısını ve izlenecek süreci çizerek anlaşılır biçimde anlattı.

İlk görüşmede hemen endoskopi istemek yerine şikâyetlerimin gelişimini takip etti. Şikâyetlerim arttığında endoskopi kararı aldı. İşlem süreci beklediğimden daha rahat geçti.

Bilgisi ve tecrübesinin yanında oldukça mütevazı ve insani bir hekim. Hastasını dinlerken ve bilgilendirirken göz teması kurması, kendinizi anlaşılmış ve güvende hissetmenizi sağlıyor. Muayene ve endoskopi sürecindeki yaklaşımından memnun kaldım.

• İzmir Can Hastanesi Endoskopi  •

a...

Çölyak hastalığımın tanısı doktor bey tarafından konuldu. Hastalığımın takibini de doktor bey yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim ve hatta ediyorum.

s...

Mide rahatsızlığı ile başvurdum. 2. kez kendisiyle rahatsızlığımdan dolayı görüşmem oldu ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

s....y

Gürsel Hocayı çok seviyorum. Çok sıcakkanlı, ilgili bir doktor. Eşimle birlikte gittik, eşime mide kanseri tanısını koydu. On üzerinden on puan veriyorum. Benim de mide rahatsızlığım vardı. İlaç tedavisine başladık. Midemde kandida mantarı ve helikobakter çıktı. Tedaviye yeni başladık. Mantar tedavisi bitince diğer tedaviye başlayacağız. Her aradığımda ulaşabiliyorum, yazdığım zaman da hemen cevap veriyor. Çok memnunum kendisinden.

• I

i̇...e

Midemde yanma hissi vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Daha önce kolonoskopi oldum, yeniden değerlendirilmesi gerekiyordu. Muayene oldum, endoskopi ve kolonoskopi yapmayı uygun gördü. Daha önce de tüp mide ameliyatı olmuştum. İlaç tedavisine başladık. Çok iyi bir doktor. İşinin ehli ve hastasına karşı çok iyi davranıyor. İlaç tedavisine başladık.

• N

n...

Dr. Gürsel Hoca çok ilgili ve alakalı bir insan, verdiği telefon numarasından ayrıca istediğim zaman ve aklıma herhangi bir soru takıldıysa hepsini hemen cevapladı. Bunun için de memnunum kendisinden. Endoskopi ve kolonoskopi oldum, gastrit, reflü, erozyon vardı. Hocamızın verdiği tedaviden sonra iyileştim çok şükür. Saygılarımla

• N

ne...

Ailemde Kolon CA öyküsü bulunması ve yaşadığım mide-bağırsak şikayetleri nedeniyle Sayın Prof. Dr Gürsel Acartürk hocamıza muayene oldum. Yapılan endoskopi ve kolonoskopi işlemleri sonrasında sonuçlarımı büyük bir titizlikle ve detaylı şekilde değerlendirdi. Muayene öncesinde ciddi korku ve endişelerim vardı ancak hocamızın samimi, babacan yaklaşımı ve anlaşılır açıklamaları sayesinde kendimi çok daha rahat ve güvende hissettim. Hastasına değer veren, ilgili ve deneyimli bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• İzmir Can Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu  •

• Ö

ö...

Mide ve bağırsak rahatsızlığım için kendisine gittim ve endoskopi ve kolonoskopi hizmeti aldım. İlk randevuda detaylı açıklaması, ameliyat öncesi yönlendirmeleri ve ameliyat sonrası süreçleri son derece olumluydu.

• Ö

ö...

Endokrinoloji bölümüne gittiğimde doktorum, rahatsızlıklarımın nedeni ile endoskopi yaptırmamı önerdi, gastro bölümüne yönlendirdi. Gürsel Bey endoskopiden sonra gastrit rahatsızlığım hakkında yaptığı detaylı bilgilendirmeden, hastasına olan ılımlı yaklaşımından, sorularıma verdiği açıklayıcı cevaplardan, ilgisinden çok memnun kaldım.