Doç. Dr Hakan Özalp, Gazi Üniversitesinde başladığı tıp eğitimini 2000 yılında tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2010 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olmuştur.

Doç. Dr. Hakan Özalp, mesleki çalışmalarına şu an Bahçelievler Medipol Hastanesinde devam etmektedir.

Çobançesme Mahallesi No:1/8, Bahçelievler, İstanbul 34196

• Sigortası olan hastalar

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Endoskopik 3. Ventrikülostomi

Mikrocerrahi İle Omurilik Kanal Darlığı Ameliyatı

Mikroskobik Disk Cerrahisi

Servikal disk hernisi

• O

Annem bel fıtığı nedeniyle hem belinde hem de bacağında şiddetli ağrılar yaşıyordu. Prof. Dr. Hakan Bey’in gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sayesinde tüm ağrıları geçti. Hem fıtık tedavisi hem de yapılan stabilizasyon işlemiyle annem şu anda son derece iyi durumda. Kendisine ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve titiz çalışması için minnettarız. Gerçekten alanında çok başarılı bir hekim.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları  •

• O

Uzun süredir bel ve arka baldırlarımda gitgide artan bir ağrı çekiyordum. Randevu alarak fizik doktoruna gittim. Emar çektiren doktor ileri derecede beldeki omurlarda daralma olduğunu belirtip ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Yüz yüze veya internet üzerinde 5-6 doktor ve dolayısıyla hastane hakkında yaptığım araştırma neticesi Medipol Bahçelievler hastanesinde Prof. Dr. Hakan Özalp a karar verdim. İyi ki Hakan hocada karar vermişim. Ameliyat öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalar, yakın ilgi ve alaka ile ciddi bir ameliyatı profesyonel bilgi ve tecrübesiyle basit bir operasyon haline getirmiştir. Hocam iyi ki varsın. Ellerine sağlık. Ayrıca hastalara hijyenik bir ortam sağlayan hastane yetkililerine ve saygılı, kibar ve güler yüzlü hastane personellerine takdirlerimi sunarım.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

• B

Bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle Hakan Bey tarafından kapalı ameliyat oldum. Ameliyat sonrasında birkaç saat içinde ayağa kalktım; ancak başlangıçta şiddetli ağrılarım nedeniyle yürümekte zorlanıyordum. Kendisine düşük ayak şikâyeti ile başvurmuştum ve ameliyat sonrasında ayak parmaklarımı oynatamıyordum.

Bugün geldiğim noktada, bel ve bacak ağrılarım tamamen geçmiş durumda. Sadece düşük ayak problemim kısmen devam etmekle birlikte, yaşam kalitemde ciddi bir iyileşme sağlandı.

Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen, bilgi ve tecrübesiyle bana güven veren Hakan Bey iyi ki var.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı  •

Süper bir hekim, son derece mükemmel bir insan. Eşimin akut bel fıtığı ameliyatını başarıyla yaptı. Ertesi gün ağrıları kesildi. Bir ay sonra normal hayatına döndü. Üstelik eşimin 3. Bel fıtığı ameliyatıydı.
    Gözü kapalı tercih edilecek bir hekim tanıdığımız için mutluyuz.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı  •

Yıllardır benimle birlikte yaşayan bel fıtığım en sonunda inanılmaz ağrılara dönüştü,Mr sonucumu üç tane doktora gösterdim, tüm doktorlar kesin ameliyat dediler, Hakan Bey'in kendinden emin tavrı beni çok etkiledi, endişe hatta büyük korku ile girdiğim hastaneden tüm şikayetlerim bitmiş olarak çıktım Elhamdülillah,Hakan bey hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrasındaki süreçte çok ilgilendi,hastanın her kelimesini dikkatle dinleyen,hasta psikolojisini iyi anlayan ve ona göre çözüm sunup rahatlatan muhteşem bir hekim,iyi ki tanımışım

• Z

Bir insanı sağlığına kavuşturmanın ne kadar ciddi bir iş olduğunun farkında olan ve bunu meslek etiğine de yansıtan harika bir doktor. Daha önce birkaç farklı doktor tarafından da ameliyatlık denilen annemin bel fıtığı, kanal daralması ve bel kayması problemleri için farklı bir görüş almak için Hakan Bey'e gittik. Hakan Bey de hemen platinli ameliyat olmamız gerektiğini söyleyip süreç hakkında bilgi verdi. İletişimi sayesinde kendisine güvenip ameliyatımızı yaptırdık, iyi ki de kendisini seçmişiz. Ameliyat çok iyi geçti, ameliyat sonrası süreçte de çok yardımcı oldu; sürekli gelip bizzat kontrol etti. Platin takılması konusunda internetteki bazı olumsuz deneyimler sebebiyle endişelensem de, operasyonu gerçekleştiren kişi işinin ehli olduğunda sorun yaşanmadığını fark ettim. Kesinlikle öneriyorum. Ameliyattan bir buçuk hafta geçti. Şimdi çok şükür annem iyi, ameliyat öncesi ağrıları büyük oranda azaldı.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Bel Kanal Darlığı Ameliyatı  •

• B

Harika ilgi ve başarılı tedavi süreci yaşadık. Tavsiye ederim

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı  •

• H

Bel fıtığı için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. Ameliyat oldum, ameliyatım iyi geçti. Bu benim 3. ameliyatım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İyi bir doktor. Hastasına karşı ilgili, memnunum kendisinden.

•  •

Bel fıtığı için başvurdum. Ameliyat oldum. Ameliyatım iyi geçti. Her şey yolunda ilerledi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Hakan Bey iyi ve mütevazı bir doktor. Ben sormadan her şeyi cevaplıyor, memnun kaldım kendisinden.

•  •

Bel fıtığı için başvurdum. Ameliyatım başarılı geçti, kendisinden memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Hiçbir problem yaşamadım.