Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer 34470
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay...ı
Kozan değerli bir hocasını kaybetti.çukurova hastahanesi çok şanslı.benim yıllardır doktorumdu en son dizimin birinden ameliyat oldum.platin takıldı.iyleşince öbürünü de yapacaktı.ama kısmet oraya inşlh hocamı bırakmam.bizden kurtuluş yok.4*4 lük bir hocaydı.bilgisi. hastaya değer vermesi.güler yüzü insanlığı .beyefendiliği harika bir doktordu.saygılar hakan hocam.dizim iyileşsin öbürü için yanındayım inşlh yolun açık olsun.herşey gönlünce olsun sayın hocam.
• İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi • Diğer •
Hakan Saygılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Saygılı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hakan Saygılı adresi nerede?Hakan Saygılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Saygılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Saygılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Saygılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Saygılı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Saygılı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Saygılı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hakan Saygılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sarıyer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Sarıyer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Sarıyer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları