Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi kadrosunda 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 35 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet spor hekimliği uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Rumelihisarı adresinde bulunmaktadır. İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2123237075 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

• Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Chubb European Group
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Ergo Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

bu...i

60 yaşındaki annemin kalça protezi ameliyatı için bugün muayeneye gittik. Uzunca bir araştırma sonucu kendisinden randevu aldık ve tıpkı diğer hasta yorumlarında olduğu gibi, kendisi bizi kesinlikle yanıltmadı.

Bilgisi, tecrübesi ve hastasına yaklaşımı gerçekten hayranlık uyandırıcı.kendisinin annemle birebir ilgilenmesi, onu dikkatle dinlemesi ve tedavi sürecini en ince ayrıntısına kadar sabırla anlatması bizim için çok kıymetliydi.

Aklımıza gelen en basit, hatta “saçma sapan” soruları bile büyük bir sabır ve nezaketle cevapladı. Doçent olmasına rağmen bu kadar mütevazı, ilgili ve ulaşılabilir olması gerçekten takdire şayan.

Allah, sizin gibi bilgili, vicdanlı, kibirsiz, işinin ehli ve güzel kalpli hekimleri başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız.

• Doç. Dr. Mehmet Özbey Büyükkuşcu Diğer  •

ga...n

Çok deneyimli,bilgili ve hasta ile iletişimi çok iyi çok değerli bir doktorumuz..Diz kapağı çıkığı yaşadım kendisinin hastaya verdiği güven çok önemliydi. İşin ehli bir doktora denk geldim kendisine minnettarım,meslek hayatı boyunca başarıları daim olsun..

• Op. Dr. Ümit Selçuk Aykut Diğer  •

C

c.....

Tam 3 hafta boyunca çektiğim bel fıtığına bağlı bacak ağrımda gerek iletişim, gerek verdiği güven, gerekse hızlı çözüm yaklaşımıyla iyi ki bu doktoru seçmişim dedirten harika bir cerrah benim gözümde. Hastasını bir istatistik gibi değil de insan gibi gören tavrıyla birçok hekimimize örnek olacak biri olduğunu düşünüyorum. Sayesinde ameliyatım çok başarılı geçti ve günler sonra ilk kez deliksiz uyuyabildim Burada bu kadar ayrıntılı yazmamın nedeni benim gibi öncesinde araştırma yapanlara bir faydamın dokunabileceğine inanmam.

• Doç. Dr. Can Hakan Yıldırım Diğer  •

hü...

Doğuştan gelen bacak eğriliği den 2024 yılında DR BARIŞ ÖZKUL HOCAM ameliyat ı sonrasında bacaklarım düzeldi kendisinde Allah razı olsun Allah uzun ömürler versin Dualarım eksik olmayacak

Ş

ş.....

Yaklaşık 3 yıl önce Mehmet Bey'in opere ettiği bir ameliyat ile menisküs ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası gösterdiği ilgi ve alaka ile benim için zor geçen bu süreci yönetmemde çok yardımcı oldu. Ameliyatım ise başta o ve onun ekibi olmak üzere, uğraşları sonucu çok başarılı geçti ve 3 sene geçmesine rağmen bir sorun yaşamadım. Kendisine bu konuda minnettarım. İlgili sağlık sorunlarınız için hiç düşünmeden Mehmet Bey'e başvurmanızı öneririm :)

• Doç. Dr. Mehmet Özbey Büyükkuşcu Diğer  •

Ü

ü....u

Sol ayak bileğim , parçalı kırılma.
    Muhteşem 2 ameliyat ve kreftleme ile 3-5 ay içerisinde sağlığıma kavuştum. İlgili, alakalı ve tadavisini senden fazla takip eder.

bu...n

Annemin ayak bileği ameliyatında çok başarılıydı ömür boyu sıkıntı yaşayacağımız bir problemi atlattık sayesinde Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim bütün hastalarımıza gözümüz kapalı olacak şekilde öneride bulunabilirim.

se...n

Baris Bey’e arkadasi tavsiyesiyle gittim Cok memmun kaldim gittigim zaman Cok ilgilendi bana hastaligimin ne oldugunu tamamen anlatti yapmam Gerekenleri soyledi ve Ben yillar boyunca hastaligimin ne oldugunu bilmiyormusum Baris Bey’in sayesinde her seyi ogrendim ve ameliyatim mukemmel gecti zor bir ameleyilattiim kemik Yan basmasi topuk cokmesi ve Hic yuruyemiyordum Baris Bey beni. Yeni den hayatim tutundurdu agrilardan Hic durumuyordum mukemmell bir doktor herkese tavsiye ederim

se...i

Barış beye Kızım için gelmiştik. Ameliyat sürecindeki ilginize çok memnun kaldık. Ameliyat çok başarılı geçti gayet iyi bilgilendirildik herkese tavsiye ederiz

el...

Ümit hocam 9 haziranda ön capraz bağ ameliyatimi başarılı bir şekilde gerceklestirmistir . Her zaman guler yüzüyle ve sabırla tüm sorularıma cevap vermiş ve tüm kaygılarımi gidermistir. O kadar yoğun olmasına ragmen hiçbir zaman geçiştirip aceleci bir tavır sergilememistir. İnsan sağlığına önem veren deneyimli özellikle şefkatli ve sabırlı bir insandır. Hakkını ödeyemem sağlığıma kavuşturdu beni. Allah herkesi boyle doktorlarla karşılaştırsın en guzel duadır bu yüzden kendimi cok şanslı hissediyorum.

• Op. Dr. Ümit Selçuk Aykut Diğer  •