- Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Koroner Arter Hastalığı
- Kalp Hastalıkları
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Kardiyoloji Randevusu
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Ankara
Medical Park Ankara Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Ankara
Medical Park Ankara Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle, Ankara 06680
- Sigortası olan hastalar
9 yıl önce kalp krizi geçirdim. Son 1,5 yıldır kontrollerimi aksatmıştım. Geçtiğimiz ay Halil hocamla tanışma şansını buldum. Geçmişte muayene olduğum doktorlardan farklı tarzını öncelikle belirtmem gerekiyor. Hastayla olan samimi, ilgili ve cana yakın ilişkisi muayenenin hasta üzerindeki baskısını ortadan kaldırıyor. Devamında hasta rahatlıkla gerilmeden kendini doğru ifade edebiliyor. Minimum 3 ayda kontrollerimi yaptırmayı da ihmal etmeyeceğim. Bu kararımda Halil Hocamın büyük katkısı olmuştur. Son olarak Halil Hocama meslek hayatında başarı ve kolaylıklar dilerim.
f.....
3 ay önce eşime rahatsızlığı nedeniyle Halil hocam tarafından anjiyo yapıldı. Takıldığınız konuları rahatlıkla sorabilirsiniz, kendisi güleryüzlü ve dalında bilgili
ay...i
Kalp krizi geçirmek üzeyken ambulansta bütün yakınlarım Halil Akın hoca gitmemi istedi. Ankara bir çok hastane olmasına rağmen Halil hocada ısrar ettiler. İyiki gitmişim.iki stent takıldı. Bana ameliyata girerken hiç korkma abla çok konforlu ve kolay olacak dedi. Tabi bu duygu yoğunluğunda çok iyi geldi. Gerçekten bu süreç çok kolay geçti. Şükürler olsun çok iyiym. Kontrollerini oluyorum. Halil hocamdan çok memnunum. Kalple ilgili her soruma bıkmadan bir çocuğa anlatır gibi sabırla anlatarak cevap veriyor. Kurduğu cümleler hayat tarzımı değiştirdi. Örneğin bir insanın kendine yapacağı en büyük iyilik yürek dedi. Ben artık uzun yürüyüşlere çıkıyorum. Uyku düzeninin önemini anlattı uykumu düzene koydum. Vb.Herzaman güleryüzlü içten..Bu hastalıkta yanımda olduğunu hissettiriyor. Allah razı olsun Halil hocadan. Kalbimize dokundu.
Ö
öz...e
Babamın damar tıkanıklığı gideren halil hocamıza minnetarız gerçekten o kadar başarılı bir doktor iyi ki tanımışız başarılarının devamını dilerim
Ö
ö.....
Doç. Dr. Halil hocam 2011 yılından bu yana kontrolüne tabi olduğum bir doktordur aritmi rahatsızlığıma tam isabet ve tedavi yaparak beni kendime getirdi
gö....
Doç. Dr. Halil Akın (Kardiyoloji) Hocama saygılarımı sunuyorum; yazın göğüs ağrısı şikayeti ile acile başvurdum, tetkikler sonrasında anjiyoya karar verildi, balon yapıldı, stent takıldı, şükür sağlığıma kavuştum. Bu süreç zarfında olsun, daha sonraki kontrollerimde olsun güven veren, pozitif yönlendirici konuşmalarıyla endişelerimi giderdi. Değerli bir hekim, (Gökçer T.)
Y
ya...n
Sabah saatlerinde işyerinde şiddetli gosus ağrısı ve terleme ile kalp krizi geçirdiğini tahmin ettim.yenimahalle devlet Hastanesi'nde kalp krizi teşhisi kondu ordan direk medikal Park hastanesine sevk.iste tamda burda Halil hocam ile yolumu kesişti anjiyo esnasındaki rahatlatıcı konuşması ile bitane damarimi açtılar.sukur şu anda iyiyim iki kere kontrole gittim.ucuncuye gidecektim medikalparkten ayrılmış uzun uğraşlar sonucu lokman hekim Sincan hastenewinde olduğunu öğrendim.simdi oraya gidecem.halil hocam siz hastaneyi bırakabilirsiniz ama ben sizi Allah sağlık verdiğince bırakmam.gercekten çok değerlisin.allah işinizi rast getirsin sayın hocam....
Y
y.....
Annem gögsünde şiddetli yanma ve baskı hissi ile 112 vasıtası ile yönlendirilen medicalpark Hastanesi'nde yolumuz sayın Halil hocamız ile kesişti. Hocam anneme anjiyo yapti. Anjiyoda annemin riskli bir damarında %80 oranında tıkanıklık tespit ederek stent taktı. İletişimi yüksek olan hasta ve hasta yakınını detaylı ve sabırlı bir şekilde aydınlatan hocamıza sonsuz teşekkür ederiz.
• Medical Park Ankara Hastanesi • Diğer •
ha...a
Teşekkür Mesajı: 4 -14 Ocak arasında tedavi gördüğüm Ankara Batıkent Medical Park Hastanesi'nde benimle ilgilen kardiyoloji uzman doktorlarından Halil AKIN ve ekibinin başarılarından,ayrıca servis personelinin samimi, kibar ve yoğun ilgilerinden daha önce söz etmiştim. Hastaneye %80 oranında kapalı olan ikinci damarıma da stent takılması için 10 Mayıs 2022 günü yatırıldığım hastanede 11 Mayıs 2022 günü başarılı bir şekilde stent takılarak, ertesi gün taburcu edildim. Çok mutluyum Sayın kardiyolog Halil Akın'ı ve ekibini, bu ikinci başarılarından dolayı can-ı gönülden kutluyorum. Ayrıca sayın Halil Akın'ı; hastaya olan ilgi ve alakasından, hastaya verdiği güven ve inanma duygusundan dolayı kutluyor, teşekkürlerimi ve de saygılarımı sunuyorum. Alime ÇAKIR
• Medical Park Ankara Batıkent Hastanesi • Diğer •
r....g
Merhabalar , Doktor Halil bey ; alanında Kİ uzmanlığı, samimiyeti ve hoş sohbetiyle bu süreci keyifli ve sorunsuz geçmesini sağlayan değerli doktorumuz.. iyi ki yollarımız kesişmiş. Sohbet tadında geçen; her sorumuza cevap bulup, içimiz rahat şekilde ayrıldığımız rutin kontrolleri.gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir isim. Bizlere verdiği güvenle yapılan ameliyatlarda Kİ olumlu sonuçlar ve herşey için tekrar çok teşekkürler. Sinop’tan selamlar .
• başka bir yer • Diğer •
Halil Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Akın, Kardiyoloji. Size Halil Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu.
Halil Akın adresi nerede?Halil Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Halil Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil Akın hangi sigortaları kabul ediyor?Halil Akın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.