- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon) ,
Karaciğer Kan Testleri
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
Doktor Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Üfürüm
İnsülin Direnci Tedavisi
m....)
Eşim kum döküyordu. Tansiyon ve şekeri düşüyordu. Acile gittik, serum taktılar. Sonra hocamıza başvurduk. İlaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldık. Kontrole gittik. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tedavisinden memnun kaldık. İlgili bir hoca. Hiçbir sıkıntımız yok.
h....t
Mide bulantım için gittim. Muayene etti, salgına yakalandığımı söyledi. Spazm geçiriyormuşum. İlaç tedavisine başladı. Verdiği ilaçlardan olumlu sonuçlar aldım. Serumda taktırdı. Rutin kontrol için de kendisine gidiyorum. Kansızlığım var. Halil Bey ilgili bir doktor ve çözüm odaklı ilerliyor. İletişimi güçlü. Memnunum kendisinden. Her şeyi anlatıyor. Sorularıma karşı net cevaplar alabiliyorum.
h....s
İdrar yollarımda iltihap vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Muayene sonrasında test istedi. Testin sonucu çıktı. İlaç verdi. Verdiği ilaç sayesinde rahatsızlığım çözüldü. İlgili bir doktor memnunum. Tekrar teste gelmemi söyledi. İşimin yoğunluğundan dolayı gidemedim.
Z
z....h
Tansiyon, grip, boğaz ağrısı şikayetlerim vardı. Çoğu doktora gittim, iyi gelmedi. Kendisine başvurdum. Uyguladığı tedavi bana çok iyi geldi. İlaç ve iğne tedavisi önerdi. Çok memnunum kendisinden. İlgili bir doktor.
Ş
ş....e
Bulantı şikayetiyle acil bir şekilde gittim. Çok halsizdim. Serum taktı. Tedavisinden ve kendisinden memnun kaldım. İyi bir doktor. Hiçbir sorun yaşamadım.
Halil Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Duran, İç Hastalıkları. Size Halil Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Halil Duran adresi nerede?Halil Duran adresini belirtmedi. Halil Duran yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Halil Duran adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Duran hangi dilleri konuşuyor?Halil Duran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Halil Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.