Psikoloji alanında danışanlarımla güvene dayalı, etik ve bilimsel temelli bir terapi süreci yürütmeyi önemseyen bir psikoloğum. Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum; şu anda uzmanlık eğitimime devam etmekteyim. Akademik bilgilerimi, terapi odasında her danışanın ihtiyacına özel ve insani bir yaklaşımla birleştirmeyi temel ilke olarak görüyorum.Bu mesleği yalnızca bir iş olarak değil, insan hayatına dokunma sorumluluğu taşıyan bir alan olarak görüyorum. Danışanlarımla kurduğum terapötik ilişkide; anlaşılmış, görülmüş ve güvende hissetmelerini çok önemsiyorum. Terapi sürecinin, danışanın kendi iç dünyasını keşfetmesine ve yaşamında daha sağlıklı seçimler yapabilmesine alan açtığına inanıyorum.
Terapi çalışmalarımda;
Çözüm Odaklı Terapi
Varoluşçu Terapi
Şema Terapi
Psikodinamik Terapi yaklaşımlarından yararlanıyorum.
Bu yaklaşımları, danışanın ihtiyacına göre bütüncül bir çerçevede ele alıyor; her danışanın sürecini kendine özgü olarak planlıyorum.Yüz yüze ve online terapi seçenekleriyle, danışanlarıma hem Adana’da hem de çevrim içi ortamda psikolojik destek sunmaktayım. Terapi sürecinin güvenli, etik ve sürdürülebilir olması benim için önceliklidir.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Adana, Seyhan, Adana
- Sigortası olan hastalar
Uzun süredir geçmeyen kaygı ve bunalım için Hande hanımdan terapi almaya başladım,süreç boyunca içten tavrıyla yardımcı oldu.Başlayalı 2 ay oldu her hafta kendimi daha iyi tanıdığımı hissediyorum.
• Psk. Hande Uludağ • Bireysel Terapi •
b....a
"Danışan olarak başladığım bu terapi süreci bana
beklediğimden çok daha fazla iyi geldi. Seanslar sayesinde hem kendime hem de hayata bakış açım olumlu yönde değişti. Bu sürece başlamak benim için gerçekten çok doğru bir karardı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."• Psk. Hande Uludağ • Bireysel Terapi •
Hande Uludağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Uludağ, Psikoloji. Size Hande Uludağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Sanat Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Ön Görüşme, Şema Terapi, İlişki Terapisi.
Hande Uludağ adresi nerede?Hande Uludağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Uludağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Uludağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Uludağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Uludağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hande Uludağ hangi dilleri konuşuyor?Hande Uludağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Uludağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Uludağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Uludağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hande Uludağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Uludağ hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Uludağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.