Op. Dr. Hanife Benli özel muayenehanesinde hizmet vermektedir

Hanife Benli Muayenehanesi

Hacıhalil Mah.1207.Sok. No:1/4 Matchoffice (Tatlı Kuyu Köprüsü) Hanife Benli Muayenehanesi, Kocaeli 41400

Tuzla, İstanbul

Genel Cerrahi Randevusu

Hanife Benli Muayenehanesi

26 gün önce geçirmiş olduğum klasik ve lazerli hemoroid ameliyatı öncesi ve sonrasını çok konforlu geçirdim, minumum ağrı ile atlattım süreçde göstermiş olduğu ilgi, özen ve profesyonellik için ameliyat öncesi bilgilendirmesi hem de sonrasında sağladığı destek sayesinde süreci oldukça rahat ve güvenle atlattım. Emekleri, sabrı ve anlayışı için minnettarım.

• Hanife Benli Muayenehanesi Lazerle Hemoroid Ameliyatı  •

• M

Yıllardır hemeroidle yaşadım. Son 1 yıl hariç sorun olmadığını zannediyordum. Büyük abdest sonrası dışarı küçük bir parça çıkar peçete ve elimle içeri sokardım. Ta ki 1 sene öncesine kadar. Şişkinlik arttı, ağrılarım başladı. Bir aktar tavsiyesi üzerine bir krem kullandım. Geçici bir rahatlama yaşadım fakat 10 ay sonra tekrar etti. Bu sefer öyle bir geldi ki indafsız. Neler denedim neler. Kremler,ilaçlar,bitki çayları,diyet. Fayda etmedi. En son çarem ameliyattı. Korkuyordum. Çok araştırma yaptım. Hanife Hocamı buldum. Allah ondan razı olsun. İlk muayenede beni en başından tüm hikayemle dinledi. Bölgeyi inceledi. Teşhisi koydu. Açıkçası bir erkek olarak bir kadın doktora gitmeye utanmıştım. Ama hocam o kadar profesyonel ve iyi bir yaklaşım gösterdi ki. Çok rahattım. Ameliyat ve sonrası da ilgisini eksiltmedi.Sıksık aradı. Ameliyattan sonra hafif ağrılar oldu.ama dayanılacak ağrılardı. 1 hafta sonra normale döndüm. 1 ay geçti. Hayatım değişti. Allah hocamdan razı olsun.

• Hanife Benli Muayenehanesi Randevu  •

İşini hakkı ile yapan bir doktor
    Sürecimin ilk günü inşallah bitince dem bilgilendirecem sorunum makat çatlağı

• Hanife Benli Muayenehanesi Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi  •

• B

Sakarya’da yaşıyorum ancak yaşadığım sağlık sorunu için burada güvenebileceğim bir doktor bulamadım. Hanife Hanım’ı doktor takvimindeki olumlu yorumlar sayesinde keşfettim ve bu vesileyle Gebze’ye gitmeye karar verdim. Hanife Hanım’ın uzmanlığına güvenerek başvurdum. Makat çatlağı, hemoroid ve meme sorunlarım nedeniyle kendisine danıştım. İlk muayeneden itibaren son derece ilgili, açıklayıcı ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Operasyondan önce tüm süreci bana detaylıca anlattı, güven verdi. Ofis ortamında yapılan kısa bir operasyon sonrasında süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Gözümde büyüttüğüm, korktuğum gibi asla olmadı. Ağrı kesici bile kullanmadım :)) Evde yatmanızı gerektirecek bir durum bile söz konusu değil. Hanife Hanım’a, titiz yaklaşımı ve yaşattığı konfor için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişti.

• Hanife Benli Muayenehanesi Proktoloji  •

• G

Değerli Hanife hocama fistül şikayetiyle gittim. Muayenehanesinde küçük bir operasyonla tüm ağrı ve sıkıntılarımdan operasyon sonrası yaklaşık 2 hafta içinde kurtuldum. Böyle bir rahatsızlık hiç yaşamamış gibiyim. Operasyon sırasında ve sonrasında ilgisinden, güler yüzünden çok memnun kaldım.

• Hanife Benli Muayenehanesi Anal Fistül Tedavisi  •

Hemoroid şikayetim ile ilgili doktor araştırmalarım ve buradaki yorumlar sonrası Hanife Hanıma muayene oldum. Ameliyatlık bir durumumun olmadığını belirterek muayene esnasında küçük bir işlemle beni acılarımdan kurtardı. Hanife Hanımın güler yüzü, ilgisi, her soruma detaylı cevap vermesi, bilgilendirmesi iyi ki doktor tercihim o olmuş dedirtti. Korkularımı Hanife Hanım ile yendim. Elinize, güler yüzünüze sağlık.

• Hanife Benli Muayenehanesi Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi  •

• G

Hemoroid için doktor arayışı içindeydim,yorumlara bakarak Hanife hanıma gittim,iyikide gitmişim.
    Çok ilgili ,güler yüzlü ,anlayışlı ,işinin ehli bir doktor, küçük bir operasyon ve tedavi sonrası
    sağlığıma kavuştum.
    Benim gibi sıkıntısı olanlara şiddetle tavsiye ederim.

• Hanife Benli Muayenehanesi Anorektal Bölge Cerrahisi  •

• Ş

2024 yılı temmuz ayında kıl dönmesi sebebiyle kendisine başvurdum, süreç içerisinde gayet anlayışlı yaklaştı, özenli ve titiz davrandı.
    Operasyon sonrasında da gerekli, düzenli takip gerçekleşti ve rahatça tamamladık. Sadece bilgilendirme konusunda zaman zaman açıklamalarını yetersiz buldum ama sonuç olarak kendisinden memnun kaldım.

• Hanife Benli Muayenehanesi Kıl Dönmesi Tedavisi  •

Yaklaşık 2 ay önce hanife hocamdan randevu aldım taviyeler üzerine kıl dönmesi hastalığım için gerek hastalığım hakkında bilgiler olsun gerek operasyon ve operasyon sonrası kontroller açısından çok mutlu oldum ve rahatsızlığımı atlattım tekrarlayacağının garantisini tabiki veremem ama hanife hanım gerçekten işinde başaralı bir doktor kıl dönmesi rahatsızlığınız var ise gönül rahatlığıyla randevu alıp gidebilirsiniz gerisi zaten kendisi halledecektir

• Z

Kıl dönmesi operasyonumu gerçekleştirdi Hanife hanım. Operasyon beklediğimden rahat geçti. Tedavi sürecinde de çok ilgiliydi. Pansumanlarımı bizzat kendisi yaptı bunun da iyileşmemi hızlandırdığını düşünüyorum.