Klinik deneyim anlamında tamamen aktif olarak teknik ve terapi eğitimlerim sonrasında 2016 yılında başlayan sürecimi halen kendi kliniğimde devam ettirmekteyim. Bireysel terapi, aile ve çift terapisi, cinsel terapi ve çocuk/ergen dikkat-öfke ve sınav kaygısı alanlarında çalışmaktayım.
Bireysel terapi sürecinde 'Bilişsel Davranışçı Terapi' ekolü ile birlikte psikoeğitim sürecini birleştirdiğim teknik ile çalışmaktayım,
'Cinsel Terapi' alanında Seksofonksiyonel Cinsel Teori ile erken boşalma ve vajinismus sorunlarında etkili olan egzersizler ve doğru cinsel bilgilendirme ile süreci yönetmekteyim.
Aile ve çift terapisi sürecinde ise çiftin ihtiyacına yönelik teknik bilgi ile süreçte danışmanlık hizmeti sunmaktayım.
Çocuk/Ergen dikkat-kaygı-öfke konularında ise yapılandırılmış programlarla birlikte verimli etkinliklerle süreci yönetmekteyim.
- Evlilik Sorunları ,
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Ş
ş....z
Çok zor zamanlardan geçerken; bir daha bu zor zamanların hiç gitmeyeceğini, ömrümün sonuna kadar böyle uğraşıp duracağıma inandığım o günlerde Harun Bey ile tanıştım. Ne söylesem az kalır. O kötü günleri , Harun beyin profesyonelliği yaklaşımı sayesinde öyle güzel atlattım ki.. herşeyden önce kendimin farkına vardım. Kendisine minnettarım. Beni dipsiz bir kuyudan çıkarttı.O kötü günler geride kaldı , kendimi de yaşamayı da seviyorum.iyiki yolum Harun Bey’le kesişti, 8 seans gittim ve halen devam ediyor bu süreç içerisinde kimi zaman ağladım kimi zaman kahkaha attım. Seans günü gelsin diye iple çekiyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum :)
• Okyanus Psikoloji • Bireysel Terapi •
a....a
Depresif hal durumu ve anksiyete için başvurdum. 8 seanstır gidiyorum sürecim devam ediyor. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyorum. Harun Bey işini tam anlamıyla layıkıyla yapıyor. Danışanına karşı ilgili bir uzman. Bir sorun varsa köküne kadar inip çözüm odaklı ilerliyor. Bu özelliği çok hoşuma gidiyor ben kendisinden memnunum.
me...
Harun Bey ile kaygı depresyon öfke problemlerinin cozumlenmesinde görüşüyoruz,8 seans oldu ve sureç devam ediyor.Fa
rkındalık ve ozguvem kazanmamda yardimci oluyor. Yaptigimiz calismalarla daha iyi hissediyorum. Kendimi bulma sürecindeki anlayışı, bakış açısı benim için kıymetli• Okyanus Psikoloji • Randevu •
C
c.....
Çok çaresiz hissettiğim bir dönemde araştırıp buldum Harun hocamı. Sürecimiz hala devam ediyor ve ben çok iyiyim. Heyecan, kaygı, sosyal fobi daha sayamadığım bir çok şey için gittim. Karanlık dünyamı aydınlattı, bana bir çok konuda yollar gösterdi en önemlisi artık aynaya bakarken güvensiz, bıkmış hayattan zevk almayan kişiyi görmüyorum ve kendimi seviyorum. İlk görüşmeye giderken dönmeyi çok düşündüm ama iyi ki dönmemişim hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik Harun hocama gelmek oldu. Çok mütevazi, güler yüzlü, danışanını anlayışla dinleyen ,gözü kapalı güveneceğiniz, işinde çok başarılı bir insan. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
• Okyanus Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
b....k
İlk defa psikolog desteği almaya başladığımda tanıdım Harun Bey'i ve seanslarımıza hâlâ devam ediyoruz. Yaklaşımı, tutumu, aktarımları ve iletişimi o kadar kuvvetli ki tüm seanslarda odadan her zaman gülümseme ile çıkıyorsunuz. Aşılmayacağını düşündüğünüz her bir konu özelinde ufkunuzu açacak objektif düşüncelerini derya deniz olan bilgisi ile harmanlayarak sizi o konudan aydınlığa çıkartıyor. Bireysel olarak etrafımda da seanslarım hakkında ki tüm sorulara gözü kapalı tavsiye edebileceğim çok kıymetli bir psikolog olduğunu düşünüyorum.
• Okyanus Psikoloji • Bireysel Terapi •
Öncelikle yaklaşık 3 aydır Harun Bey'le çalışma yürütüyoruz ve sürecim hala devam ediyor. Kendisinin yaklaşım tarzı, üslubu, sorun çözme biçiminden çok memnun kaldım. Sıkıntı yaşamış olduğum süreci tamamladım ve hayatımdaki diğer konularla ilgili ek destek almaya başladım. Güncel problemimle alakalı olan süreci karşılıklı tamamladık ve tamamladıktan sonra gördüm ki özgüven, öz saygı, hayat kalitem gibi birçok alanda artı gözlemledim. Bu yüzden de seanslarıma devam ediyorum.
d.....
Harun Hocamdan çok memnunum. Birkaç haftadır kendi nedenlerimden dolayı gidemiyorum ama çalışmalarından, verdiği etkinliklerden, telkinlerden memnunum. O odadan mutlu çıkıyorum hiçbir zaman mutsuz göndermedi. Ekim ayından beridir görüşme sağlıyorum. Daha pozitif bir insan haline geldim. Öncesinde o kadar pozitif davranmıyordum şimdi hem düşünce hem de davranış olarak bana pozitiflik aşıladı.
Harun Bey'den çok memnun kalmıştım. Kendisi çok iyi bir dinleyici, anlatımıyla her şeye çok hakim olan bir psikolog. Her konuda uzmanlık alanı bulunmakta. Çift terapisi, psikoterapi gibi her alanda yetkin olması ekstra avantaj sağlamıştı o yüzden de gayet memnundum. Ortalama 4-5 seans görüşme sağladım. Eşimde kendisinden destek aldı. Biz çok memnunduk. İş konularına çok adapte olmamız gerektiği için ara verdik. Seanslardan sonra daha pozitif, daha realist gözle bakma, kırılgan olmama gibi durumlar daha iyi oldu. Açıkcası terapiler bize çok iyi geldi.
e....)
Oğlumun dikkat dağınıklığı ve özgüveninde problem vardı. Şu anda odaklanması, bir ortamdan sıkılması tamamen ilerlemiş durumda. Biz güzel ilerleme yol aldık. 2. ayımızdayız her hafta görüşme sağladık ve devam etmeyi düşünüyoruz. Harun Bey kesinlikle disiplinli, işinde uzman, herkese tavsiye edebileceğim biri.
i̇....
Kendisinden yaklaşık olarak 1 yıla yakın seans aldım. Gayet memnundum. İhtiyacım olursa tek tercih edebileceğim psikolog kendisi olur. Hem fiziksel hem psikolojik olarak vajinusmus nedeniyle görüşme sağladım. Kendisi gayet ilgili birisi. Seanslarda çok düşük hissettiğim zamanlarda olumlu, ılımlıydı. Umutsuzdum ama sonucuma ulaştım. Kendi içimde halletmem gerektiğini düşündüğüm için ara verdim. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
Harun Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Aksoy, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Harun Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Harun Aksoy adresi nerede?Harun Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nuh Mehmet Baldöktü Sk. Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Harun Aksoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Harun Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Harun Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Harun Aksoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Aksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Harun Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.