Genel Cerrahi daha fazla

Yenimahalle 1 adres

Op.Dr.Hakan Özden ,Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş olup,şuan hastalarına Y. B. Ü Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Abdominal Laparoskopi

Makaleler
Röportaj

R
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Daha önce başka bir hastanede başka bir hekime hemoroid ameliyatı oldum. O kadar sıkıntılı bir süreç geçirdim ki yaşamayan bilemez. Yıllar sonra tekrar eden ve öncekine göre daha sıkıntılı olan hemoroid şikayetim sonrasında yaptığım araştırmalar sonucunda sayın Hakan Özden hocamı buldum. Yapılan muayeneler sonucunda 12.02.2025 tarihinde tekrar ameliyat oldum. Daha önce hemoroid ameliyatı olmuş ve çok sıkıntı çekmiş biri olarak bu ameliyatımda hem ameliyat öncesinde hem ameliyat sonrasında yaşadıklarım o kadar şaşırttı ki anlatamam. Hem Hakan hocam hem hastane çalışanları o kadar ilgili ve özverili davrandılar ki, özellikle ameliyat sonrası korkuları olan biri olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hakan hocamın ilgisi ve bilgilendirmeleri sonucunda çok rahat bir süreç geçiriyorum. Hem Hakan hocama hemde hastane çalışanlarını tebrik ederim.

Op. Dr. Hasan Hakan Özden

Sağlığınızı bize emanet ettiğiniz ve değerli vaktinizi ayırarak, hakkımızdaki olumlu düşüncelerinizi yazdığınız için çok teşekkür eder; sağlıklı, mutlu günler dilerim.

P
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kasık Fıtığı Cerrahisi

07.02.2025 tarihinde Hasan Hakan Hoca babamın kasık fıtığı ameliyatını yaptı. Muayene süreci ,ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası tüm süreçlerde hastasıyla bizzat ilgilenen ,hasta yakınlarına bilgi veren , özverili , çok kıymetli bir doktor. Hasan Hakan Hocamıza ve hastane çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunarım, saygılarımla .

Telefon numarası doğrulandı

Rahim ameliyatı sonrası oluşan kesi fıtığı tedavim için kendisine başvurdum. Ameliyat sürecim çok rahat ve başarılı geçti. Ameliyat sonrasında sık sık kontrollere bizzat kendisi geldi. Tüm detayları hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası içtenlikle benimle paylaştı. Güven verici, ilgili bir doktor.

T
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi

Safra kesesi ameliyatı için Hasan Hakan Özden hocama gittim. Güler yüzlülüğü, ilgisi ve herşeyi detaylı şekilde anlatmasıyla mükemmel bir doktor. Allah binlerce kez razı olsun. Türkiyede böyle saygıdeğer, işini hakkıyla yapan başarılı doktorumuzun olması güven ve mutluluk veriyor. Ayrıca ekibi ve hemşireler çok güler yüzlü insanlar. İnsana moral veriyorlar. Tüm çalışanlar sonuna kadar saygıyı hakediyor. İyi ki varsınız

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Anal Fistül Tedavisi

Öncelikle gerçek bir beyefendi insan sevgisine sahip hastasıyla çok dikkatli ilgileniyor
Kendisine anal fistül ameliyatı oldum herşey yolunda gidiyor çok başarılı bir operasyon oldu zaten kendisine tavsiye üzerine gitmiştim iyiki tanımışım diyebileceğim bir doktorum oldu her şey için kendisine sevgilerimi saygılarımı yolluyorum

Telefon numarası doğrulandı

Kıl dönmesi şikayetiyle gittiğim hakan hocam gerekli bilgilendirmeleri yapıp tahlillerden sonra ameliyat yaptı hastanede kaldığım gün boyunca hergün yanıma gelip durumumu takip edip ilgilendi refekatçıma gerekli tüm bilgileri verdi taburcu etti ve şuan bir hafta oldu kontrole gideceğim iki gün sonra, iyiki Hakan hocayla bu süreci yürütüyoruz kendisi çok iyi bilgili en önemlisi çok doğal babacan bir doktor Allah razı olsun

Telefon numarası doğrulandı

Çok fazla ağrı ile geldim, doktorumuz apandisit teşhisi koydu ve ameliyat oldum, hergün defalarca ziyarete geldi, ilgilendi, bilgiler verdi. Yaklaşımı, iletişimi, tecrübesi son derece müthiş. İyileşe bilmem için verdiği çaba gözler önünde. Kendisine sivil hayatında başarılar dilerim.

Telefon numarası doğrulandı

Safra kesesindeki taş şikayetiyle hastaneye başvurdum .Değerli hocam Hasan Hakan hocamla görüşünce ameliyat kararı verdi.Mütevazı kişiliği güleryüzü ilgisi ile çok konforlu bir ameliyat yaşadım.

Telefon numarası doğrulandı

Hakan hoca gerekli müdahaleyi yaparak beni kasık fıtığından kurtardı çok başarılı bir ameliyat geçirdin . Çevreme Hakan hocayı tavsiye ediyorum

R
Telefon numarası doğrulandı

.SN. Dr. Hasan Hakan Özden Hocamız 81 yaşındaki annemin ayak baş parmaklarının mantardan şekil değiştirmiş tırnaklarını lokal anestezi ile aldı. Muayeneye girmiştik yaşına hürmeten bizi gün verip geri göndermedi.Ayrıca genel cerrahlar küçük operasyonlar olduğu için lütfedip yapmazlar da... Çok bilgili bir hekim cildiye ve ortopedi bile konuya onun kadar hakim değildi. Müdahale odasına geçtik bir kaç dakika içinde ustalıkla operasyonu gerçekleştirdi. Annem bir tane ağrı kesici bile içmedi. Ne ağrı oldu ne acı. Yara da bir kaç günde toparlandı. Ayakkabı gitmekte bile zorlanıyordu.