Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Dr. Hasan Yeşilkayalı
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. İstanbul'da çeşitli kliniklerde Medikal Estetik Hekimi olarak çalıştıktan sonra kendi kliniğimde hastalarımı kabul ediyorum.
Bilimsel temelli, ölçülü ve doğal sonuç odaklı uygulamalara önem veriyorum.
Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Bağdat Caddesi, Kadıköy, İstanbul 34723
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Hasan Yeşilkayalı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hasan Yeşilkayalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Yeşilkayalı, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Hasan Yeşilkayalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu.
Hasan Yeşilkayalı adresi nerede?Hasan Yeşilkayalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Yeşilkayalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Yeşilkayalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Yeşilkayalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Yeşilkayalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Yeşilkayalı hangi dilleri konuşuyor?Hasan Yeşilkayalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Yeşilkayalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Yeşilkayalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hasan Yeşilkayalı hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Yeşilkayalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.