Aft, İstanbul

• Küçükbakkalköy Mahallesi, Işıklar Cd. 35/A, 34750 Ataşehir/İstanbul, Ataşehir Harita

Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi

• Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ekşioğlu Apartmanı No:165 K:3 D:7 Göztepe, Kadıköy Harita

Dermist Dermatoloji

• Prof. Dr. Selçuk Basa

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:101/5 Nişantaşı, Şişli Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A, Kadıköy Harita

Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi

• Uzm. Dt. Deniz Bayramoğlu

Ağız diş ve çene cerrahisi

Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6, Ataşehir Harita

Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi

• Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar Harita

Atlas Üniversitesi Hastanesi

• FEVZİ ÇAKMAK, D100, ESKİ KARAKOL SK. NO:9, İstanbul Harita

VM Medical Park Pendik Hastanesi

• Özel Ataköy Hastanesi

İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler Harita

Özel Ataköy Hastanesi

• İstanbul Cerrahi Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazla

Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli Harita

İstanbul Cerrahi Hastanesi

• İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Hürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa Harita

İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Bostancı

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Bostancı Mahallesi Tariki Has Sokağı No:5, Kadıköy Harita

Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Bostancı

• Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

İnkılap Mahallesi Küçüksu Caddesi No:65, Ümraniye Harita

Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye

• Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy

İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazla

İncirli Cad.No:22, Bakırköy Harita

Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy