Akciğer Hastalıkları, Zeytinburnu
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İstinye üniversitesi Liv Hospital Topkapı, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Engin Aynacı
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4,, İstanbul • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:57/59, Gaziosmanpaşa • Harita
Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi
Kaptan Paşa Mahallesi Piyale Paşa Bulvarı Kaptan Paşa, Okmeydanı Cad. No: 4, İstanbul • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Fatih Caddesi 1, İstanbul • Harita
Medipol bahçelievler
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy • Harita
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Vatan Medipol Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaMolla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih • Harita
Vatan Medipol Üniversitesi Hastanesi
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Telsiz M.Kazlıçeşme Yol.No:67/73, İstanbul • Harita
Özel İstanbul Göğüs Hastalıkları Merkezi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
Atışalanı Cad.19 Sok.No:2 Menderes Mah., İstanbul • Harita