Dr.
Çocuk Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel, çocuk cerrahisi alanında uzmanlaşmış ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir hekimdir. Trabzon’un Of ilçesinde doğan Dr. Selma Fettahoğlu Üstel, tıp eğitimini 2001-2008 yılları arasında İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ardından 2009 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Cerrahisi ihtisasına başlamış ve 2015 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Çocuk Cerrahisi Uzmanı unvanını almıştır. Uzmanlık eğitiminin ardından T.C. Sağlık Bakanlığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’nde uzun yıllar görev yapan Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel, burada çocuk cerrahisinin birçok farklı alanında önemli klinik deneyim kazanmıştır. Yenidoğan cerrahisi, çocuk ürolojisi, kasık ve göbek fıtıkları, sünnet, inmemiş testis, hidrosel, gastrointestinal sistem hastalıkları ve çocuklarda cerrahi tedavi gerektiren pek çok konuda aktif olarak çalışmıştır. Mesleki gelişimini bilimsel çalışmalarla destekleyen Dr. Selma Fettahoğlu Üstel’in uzmanlık tezi, “Gastroözofageal Reflü ile Uyumlu Klinik Bulguları Olan Yenidoğanlarda, Besin Isısı ve Türünün Özofagus Motilitesine Etkisinin İmpedans ve pH Monitorizasyonu ile Değerlendirilmesi” başlığıyla 2015 yılında İstanbul’da tamamlanmıştır. Özellikle yenidoğan ve çocuk gastroenterolojisi ile ilişkili cerrahi hastalıklar konusunda akademik çalışmalar yürütmüştür. 2026 yılı itibarıyla çalışmalarını İstanbul Bahçelievler’de bulunan özel muayenehanesinde sürdürmekte olan Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel; modern tıbbi yaklaşımlar, bilimsel yöntemler ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla çocuk cerrahisi alanında hizmet vermeye devam etmektedir.
Adnan Kahveci blv. Bahçelievler Mah. Köşk apt. No:62 Kat:1 Daire:1, İstanbul
Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel
İç Hastalıkları Randevusu
Adnan Kahveci blv. Bahçelievler Mah. Köşk apt. No:62 Kat:1 Daire:1, İstanbul
Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel
Adnan Kahveci blv. Bahçelievler Mah. Köşk apt. No:62 Kat:1 Daire:1, Bahçelievler, İstanbul 34200
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
sü...e
Yeğenimin sünnet operasyonunu Selma Hanım da yaptırdık. İşinde çok başarılı bir Cerrah. Güler yüzü ve samimiyetinden çok memnun kaldık. Operasyon sürecinde öncesi ve sonrasında çok yardımcı oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.
• Op. Dr. Selma Fettahoğlu Üstel • Diğer •
I
i...
Dr. Selma Hanım, oğlumun sünnet operasyonunu büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Kendisi alanında son derece uzman bir doktor. Ayrıca güler yüzlü ve hastalarına karşı son derece ilgili.
Sürecin her aşamasında bize büyük bir özenle destek oldu ve her detayı titizlikle takip etti.
Aradan uzun aylar geçmiş olmasına rağmen kendisine ne zaman bir sorumuz olsa aynı ilgi ve profesyonellikle geri dönüş sağladı. Bu süreçte böyle bir doktora denk geldiğimiz için kendimizi gerçekten çok şanslı hissediyoruz.
Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.• • •
s...
Oğlumun sünnet ve dil bağı ameliyatı sürecinde Dr. Selma Fettahoğlu Üstel hocamızdan çok memnun kaldık. İlk görüşmeden itibaren ilgisi, güler yüzü ve açıklayıcı yaklaşımı bize büyük güven verdi. Ameliyat süreci çok rahat geçti ve sonrasında da yakından ilgilendi. Çocuğumuza karşı şefkatli yaklaşımı bizim için çok kıymetliydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz değerli bir doktor.
e...
Doktor Selma Hanım oğlumun ve çevremde birçok çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdi. Titiz, güven verici yaklaşımıyla hem işlem zamanı hem de sonrasında birebir ilgisi ve bizi yönlendirmesiyle sorunsuz bir sünnet geçirdik.
d...
Doktor Selma Hanım, oğlumun sünnet ve hypos ameliyatını gerçekleştirdi. Süreç boyunca iletişimi, güler yüzüyle bizi rahatlattı; ona güvendik ve sonrasında da iyi ki Selma Hanım'a gitmişiz dedik. Üzerinden aylar geçmesine rağmen hiçbir sorunla da karşılaşmadık. Şüphesiz çevreme hypos ve diğer tüm cerrahi işlemlerde tavsiye edeceğim isimdir kendisi.
a...
Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştım. Kendisi oğlumun 20 günlükken sünnetini yaptı, operasyon çok başarılı geçti; ardından kullanacağımız ilaçlar, kremler hakkında detaylı bilgi verdi. Çok memnun kaldım, gönülden tüm ebeveynlere tavsiye ediyorum.
h...
Dr. Selma Hanım’la yaklaşık 10 yıl tanıştık. Sonrasında oğlumun yenidoğan sünneti için kendisine başvurdum. Son derece konforlu geçen bir sünnet sürecimiz oldu. 2 gün sonrasında neredeyse tamamen iyileşmişti. Bebeğim de rahat ve huzurluydu.
Tüm bunlardan sonra çevremizden en az 40 kişi yönlendirmişizdir.
İyi ki tanıdık doktorumuzu. Şimdi de en ufak şikayetimiz olsa gideceğimiz adres kesinlikle Selma Hanım’dır.• • •
g...
Selma Hanım’a bir tanıdığımız vesilesiyle ulaştık. Yalova’dan İstanbul’a Selma Hanım için gittik. Oğlum 2 aylıkken sünnet işlemini gerçekleştirdi. Nazik ve içten tavırlarıyla gönül rahatlığıyla ona emanet ettik. İşlem sonrası ilgisi ve alakası çok güzeldi, ağrısız bir şekilde geçirdik. İyi ki Selma Hanım bu işlemi gerçekleştirmiş...
Selma Fettahoğlu Üstel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selma Fettahoğlu Üstel, Çocuk Cerrahisi. Size Selma Fettahoğlu Üstel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Randevu.
Selma Fettahoğlu Üstel adresi nerede?Selma Fettahoğlu Üstel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci blv. Bahçelievler Mah. Köşk apt. No:62 Kat:1 Daire:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selma Fettahoğlu Üstel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selma Fettahoğlu Üstel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selma Fettahoğlu Üstel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selma Fettahoğlu Üstel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selma Fettahoğlu Üstel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selma Fettahoğlu Üstel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selma Fettahoğlu Üstel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selma Fettahoğlu Üstel hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selma Fettahoğlu Üstel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selma Fettahoğlu Üstel hangi sigortaları kabul ediyor?Selma Fettahoğlu Üstel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları