Sünnet, çocukluk döneminin hem aileler hem de çocuklar için anlam taşıyan özel adımlarından biridir. Bu nedenle süreci yalnızca tıbbi bir operasyon olarak değil; güven, konfor ve doğru yaklaşımın bir araya geldiği hassas bir deneyim olarak değerlendiriyoruz. Çocuğun kendini huzurlu hissetmesi, ailelerin ise her aşamada bilinçli ve rahat olması bizim için en önemli önceliktir.
Her çocuğun ihtiyaçlarının farklı olduğunun bilinciyle hareket ediyor; yaşına, gelişim dönemine ve psikolojik durumuna uygun bir yaklaşım benimsiyoruz. Bebeklik döneminden okul çağına kadar her yaş grubunda, modern cerrahi yöntemler ve titiz hijyen standartlarıyla güvenli bir sünnet hizmeti sunuyoruz. Sürecin her adımında aileyle güçlü iletişim kurarak, merak edilen tüm detayları şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz.
Tıbbi açıdan sünnet, penisin uç kısmını örten sünnet derisinin kontrollü şekilde çıkarılması işlemidir. Bizim yaklaşımımız ise yalnızca başarılı bir işlem gerçekleştirmek değil; çocuğunuzun bu günü korku ya da stresle değil, güven ve iyi duygularla hatırlamasını sağlamaktır.
İşlem ortalama 15-20 dakika sürer. En güvenilir yöntem klasik cerrahi usuldür.
Sünnet sonrasında ailelerin en çok zorlandığı konulardan biri, iyileşme sürecinde akıllarına takılan her detay için doktora kolayca ulaşamamaktır. Özellikle işlem sonrası görülen değişimlerin normal olup olmadığını anlayamamak, anne babalarda doğal olarak kaygı oluşturabiliyor. Bu yüzden biz, süreci yalnızca operasyon günüyle sınırlı görmüyor; iyileşme dönemini de en az işlem kadar önemli kabul ediyoruz.
Bu anlayışla ailelerimizle WhatsApp üzerinden sürekli iletişim halinde kalıyor, çocuklarımızın iyileşme sürecini yakından takip ediyoruz. Ailelerin doktoruna kolayca ulaşabilmesi, merak ettikleri her konuda hızlı geri dönüş alabilmesi hem güven duygusunu artırıyor hem de sürecin çok daha huzurlu geçmesini sağlıyor.
Sünnetin cerrahi bir işlem olduğu unutulmamalıdır ve her cerrahi müdahalede olduğu gibi iyileşme sürecinde farklı görüntüler ortaya çıkabilir. Çoğu zaman aileleri endişelendiren durumların önemli bir kısmı aslında sürecin doğal parçalarıdır.
Bizim için önemli olan yalnızca başarılı bir sünnet operasyonu gerçekleştirmek değil; çocuğunuzun ve sizin bu süreci güven içinde, destek gördüğünüzü hissederek geçirmenizdir. Tüm yaklaşımımızı, ailelerin kendini yalnız hissetmediği, her aşamada yanında güçlü bir iletişim bulunan özel bir deneyim sunmak üzerine kuruyoruz.