Femur Başı Kırığı, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenter… oloji, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10. kısım mahallesi no:20 A blok kat:5 , ofis no:93 Ataköy, İstanbul • Harita
Op. Dr. Evren Fehmi Atay
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenter… oloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Teşvikiye MahallesiTeşvikiye Caddesi Kervan Ap. No:14 D:6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
SERKAN GÜRCAN MUAYENEHANESİ
Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No:9 K:1 Fulya, İstanbul • Harita
GM Yetişkin ve Pediyatrik Ortopedi Kliniği
Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:24, Ataşehir • Harita
Medicana Ataşehir Hastanesi
Zuhuratbaba Mah. Haksever Sok. Birinci Yıldız Sitesi 8A Blok Kat 2 D3, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Mahmut Mutlu Muayenehanesi
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Avcılar Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji… , Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazla
Merkez Mahallesi Şamlı Sokak No:32, Avcılar • Harita
Merkez Mahallesi Şamlı Sokak No:32, Avcılar • Harita
Medicana Avcılar Hastanesi
Ataköy 7-8-9 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5, Üniversite Cd. No: 20 A Blok Kat:6 Bakırköy, İstanbul • Harita
Aydın Arslan Muayenehanesi
Medicana Çamlıca Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenter… oloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Bağdat Caddesi Esen Apt No: 351/8 Caddebostan, İstanbul • Harita
MUAYENEHANE
Özel Medicine Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji… , Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Fulya, Yeşilçimen sok. Fulya Akademi ,Polat Tower Residence No:12 İçkapı no: 438, 34394 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Neslihan Aksu Muayenehanesi
TEŞVİKİYE MAHALLESİ HAKKI YETEN CADDESİ TERACCE FULYA CENTER 1 KAT 9 DAİRE 39, İstanbul • Harita
Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül Muayenehanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinolo… ji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazla
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Cuma Mah. Talimhane Cad. No:13 Rami, Eyüpsultan, İstanbul • Harita
Özel Rami Hastanesi
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenter… oloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla
Atatürk Cad. No:123 Sarıgazi, İstanbul • Harita
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Zuhuratbaba Mah, Uğurlu Konakları, Vankulu Sk. No:6 D:B Blok D:1, İstanbul • Harita
Dr. Taner Aksu
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi No:35/A, Ataşehir • Harita
Ataşehir Özel Florence Nightingale Hastanesi
Özel Derindere Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji… , Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Diyetisyen Daha fazla
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Özel Derindere Hastanesi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji… , Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazla
Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik