Kabızlık, İstanbul
Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi No:26 Bakırköy, İstanbul • Harita
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Vital Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cad. No:2A Blok D:78 Halkalı, İstanbul • Harita
Handan Sarımehmet Kılınç Muayenehanesi
QBMed Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. No:37 /1, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Nilgün Ünal Özel Muayenehanesi
Prof. Dr. Coşkun Çeltik
Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
Başakşehir Mah. Süleyman Çelebi Cad. Oğuzhan Sok. Nova Rezidans 4H, İstanbul • Harita
Münevver Bilgin Muayenehanesi
Adnan Kahveci Bulvarı No:30/2A, Bahçelievler • Harita
Özel Bahçelievler Çocuk Kliniği
Karayolları Mah. Abdi İpekçi Cad. No:22, İstanbul • Harita
Hüsniye Lamia His Muayenehanesi
Halaskargazi Mah. Halaskargazi Cad. Kuran İş Merkezi No:145 Kat:5, İstanbul • Harita
IDEA Klinik
Özel Çağıner Hastanesi
Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi