Tendon Hastalıkları, İstanbul
Beybi Giz Meydan Sok. No:1 D:2, İstanbul • Harita
Maslak Fizik Tedavi
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaOsmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Hastanesi
Özel Çevre Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaCemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Ataköy Towers B Blok K:12 D: 138-139-140, D:141, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Ahmet Doğan Muayenehanesi
Özel Levent Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Doç. Dr. İlker Yazıcı
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1, Bağcılar • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
19 Mayıs Mah., Şemsettin Günaltay Cad. Sultan Sok No: 14, 34736 Erenköy / Kadıköy / Kadıköy / İstanbul, İstanbul • Harita
Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Hakkı Yeten Caddesi No:13 Terrace Fulya, Şişli • Harita
Şeref Aktaş Muayenehanesi
Cevizlik, Kırmızı Şebboy Sk. No:17 / A, 34144 Bakırköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Süleyman Altun Muayenehanesi
Göztepe Mah. Bağdat Cad. No: 229 / 7 Yenisey Apartmanı, İstanbul • Harita
Ortopodoloji
Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Residence E1 Blok Giriş Daire :58 Kat 5, İstanbul • Harita
Metin Mutlu Muayenehanesi