Uzman Klinik Psikolog Hatice Önkol
Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. Yüksek lisans eğitimini ise Antalya Bilim Üniversitesi tezli Klinik Psikoloji alanında tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog unvanını almıştır.
Eğitim sürecinde alanla ilgili farklı kurumlarda gönüllü ve zorunlu stajlarını tamamlamıştır. Meslek hayatı boyunca Antalya’da çeşitli kurumlarda psikolog olarak görev almıştır. 2017–2026 yılları arasında Merkez Melekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde çalışarak, özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine yönelik bireysel, aile ve çocuk değerlendirmeleri ile psikolojik danışmanlık sağlamıştır.
Çalışma alanları arasında; yetişkin danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), EMDR yer almaktadır. Türk Psikologlar Derneği üyesi olan Uzman Klinik Psikolog Hatice Önkol, 2026 yılı itibariyle kendi ofisinde seanslarına almaya başlamıştır.
Aldığı Eğitimler ve Sertifikalar
• EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme)
• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
• PASS Bilişsel Müdahale Eğitim Programı – Türkçe PREP (Akademi disleksi, 2019)
• Dikkat Testleri (Psikofizyoloji ve Nöropsikoloji Derneği, 2017)
o Stroop Testi
o İşaretleme Testi
o Görsel- İşitsel Sayı Dizileri Testi
• Oyun Terapisi (Aile Danışmanlığı Derneği,2017)
• Kısa Süreli Çift Danışmanlığı
• Aile Danışmanlığı Eğitimi (2018)
• Çocuk Değerlendirme Testleri
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Panik Atak
- Majör Depresif Bozukluk
- İlişki Problemleri
- Sosyal Fobi
Varlık Mh. Yüzüncü Yıl Bulvarı No:102 Onur Apartmanı Kat:1 Daire:2 Muratpaşa/Antalya, Antalya
Anne Baba Ayrılığı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stroop Test
İlişki Terapisi
Uzman Klinik Psikolog Hatice Önkol
Varlık Mh. Yüzüncü Yıl Bulvarı No:102 Onur Apartmanı Kat:1 Daire:2 Muratpaşa/Antalya, Daire:2, Muratpaşa, Antalya 07050
O
os...
Hatice hanım çok teşekkür ediyorum size çok memnun kaldım bizim le çok ilgilendiniz iyiki sizi tanımışız size gelmeden hayata çok karamsar bakıyordum hayattan soğumuştum ama şimdi hayata daha başka bakıyorum özellikle oğlumla çok ilgilendiz size çok teşekkür ediyorum ve sizi herkese tavsiye ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
• Uzman Klinik Psikolog Hatice Önkol • Diğer •
Hatice Önkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Önkol, Psikoloji. Size Hatice Önkol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Hatice Önkol adresi nerede?Hatice Önkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mh. Yüzüncü Yıl Bulvarı No:102 Onur Apartmanı Kat:1 Daire:2 Muratpaşa/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Önkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Önkol uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Önkol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Önkol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Önkol hangi dilleri konuşuyor?Hatice Önkol ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Önkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Önkol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Önkol hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Önkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.