Prof. Dr. Hatice Tatar Aksoy, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Neonatoloji (Yenidoğan) alanında görev yapmakta olup halen TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir. Tıp eğitimini 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde almıştır. Neonatoloji yan dal eğitimini Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamış, akademik çalışmalarını sürdürerek 2025 yılında profesör unvanını almıştır.

Mesleki çalışma hayatı boyunca Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi başta olmak üzere farklı sağlık kurumlarında görev yapmıştır. Akademik görevlerinin yanı sıra eğitim faaliyetleri kapsamında lisans ve uzmanlık düzeyinde dersler vermekte, bilimsel etkinliklerde görev almaktadır. Türk Neonatoloji Derneği üyeliği bulunmaktadır.

Yenidoğan sağlığı alanında çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Tatar Aksoy’un ilgi alanları arasında yenidoğan yoğun bakım süreçleri, prematüre bebeklerin takibi, yenidoğan solunum sorunları, neonatal enfeksiyonlar, yüksek riskli yenidoğanların değerlendirilmesi ve yenidoğan döneminde görülen metabolik sorunların izlenmesi yer almaktadır. Ayrıca ulusal ve uluslararası bilimsel yayınlar, bildiriler ve akademik çalışmalara katkıları bulunmaktadır.

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

• C

Dr hatice hn işini gerçekten severek yapan ve bu konuda kendini yetiştirmiş ve bilgili ve bir o kadar da ilgilibir kişi. Kendisine yardımları ve ilgisinden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

•  •

Profili düzenle veya yönet