Cafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul
ci...m
Çok ilgili ve bilgili nesli tükenen hekimlerimizdendir kendisi. Özenli ve düzenli takibi ile siğilli bir nasırdan zor bir yerde olmasına rağmen kurtulduk ki ondan önce 2 doktorun çözemediği bir durumdu.
• başka bir yer • •
mu...u
Ben inanılmaz memnunum kendisinden , gayet pozitif ve çok ilgili bir doktordur. Ailecek gideriz. Şuan Ataşehir Şifa Hastanesinde çalışmaktadır.
ay...n
Kendisi ile iletişim kurmak zor, dinleyip çare olacağını düşünüyorsunuz ama ben fayda görmedim. Kendince alakalı olabilir ama hastanın uzmanlık alanı dermatoloji olmadığı için anlayamıyor, anlattığını...
Havva Gungor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Havva Gungor, Dermatoloji.
Havva Gungor adresi nerede?Havva Gungor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Havva Gungor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Havva Gungor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Havva Gungor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Havva Gungor bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Havva Gungor ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Havva Gungor hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Havva Gungor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.