- Depresyon
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
- Şizofreni
- Sosyal Fobi
Körfez Mah. Berk Sok.Dolphin iş Merkezi Kat:5 No:505 İzmit, İzmit, Kocaeli 41040
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
ha...ı
Genel olarak rahatlık hissiyatı geldi. Tekrar görüşeceğiz
• Dr.Hüseyin Yıldız • Psikiyatri Randevusu •
Selamlar, Kalp krizi diye 2 kez acile gittiğim, geceleri yataktan kalp ağrısıyla fırladığım, sağlığımın günden güne bozulduğu bir süreçte Hüseyin bey ile tanıştım. Kendisi öyle kritik sorular ile problemimi buldu ve kullandığı bir kaç kelime ve izlettiği videolarla bilincimi arttırdı. Bana verdiği ilaç iş hayatımı negatif etkiler sanarken tam tersi pozitif yönde etkiledi, Anksiyetem tamamen ortadan kalktı, yaşadığım o kontrol kayıpları, ataklar hepsinden kurtuldum. Gerçekten Hüseyin bey’e büyük saygım var ve umarım sizlere de destek olur. Selamlar
as...p
İlk seansımdı vok güzel geçti. Tedavi konusunda daha çok başındayım ama iyi geleceğine inanıyorum
me...
Olumlu faydasını gördük ve bize bu tedavi çok iyi geldi. Başka psikiyatristlere de gitmiştik ancak Hüseyin Yıldız hoca bize en iyi geldi ve yüzde 100 fayda sağladi.
hü...
ilaç tedavisine başladık. ilerleyen süreçte nasıl sonuç alacağımıza bakacağız.
g....
Benim uzun süredir panik atağım vardı. Ocak’ta ilk seansıma katıldım. 50 mg antidepresan başladık ve o günden beri hiç panik atak geçirmedim. Hatta normalde herhangi birinin panik olacağı anlarda bile o kadar sakinim ki kendime şaşırıyorum. Biraz geciktirdim ama ikinci seansıma 9 ay sonra gittim, çok iyi gittiğimi söyledi. Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Ben 4-5 sene panik atakla yaşadım, bağımlılıklara karşı olan bir insanım ve bir ilaca bağımlı yaşamayı kendime yediremediğimden daha önce tedaviye başlamamıştım. Gereksiz yere kendime ve çevreme eziyet etmişim. Gerçekten tek seansta çözdü Hüseyin bey. İyi ki karşılaşmışım dediğim nadir doktorlardan.
• Dr.Hüseyin Yıldız • Panik Bozukluğu Tedavisi •
R
r....
Hüseyin Bey ile ilk görüşmemizi dün gerçekleştirdik. Panik bozukluğu sebebiyle kendisine başvurdum. 2 yıldır anksiyete ile mücadele ediyordum. Son 2 haftadır birkaç panik atak yaşadım. Hüseyin bey çok güler yüzlü bir hekim. Görüşme yaptığımız oda çok dinlendirici ve huzurlu bir atmosfere sahipti. İçeriye girmeden önce mutsuz ve ne yapacağını bilmeyen bir ruh halindeydim. Görüşme sonrası enerjim yerine geldi gün boyu yüzümden gülümseme eksilmedi sürekli görüşme boyunca konuştuklarımızı düşündüm. Hayata bakamadığım bir bakış açısı ile bakmamı sağladı. Şimdi olayları daha farklı yorumlamaya ve pozitif kalmaya çalışıyorum. Kendisi ile görüşmelerim devam edecek. Umuyorum ki ve eminim ki ataklarım tamamen son bulacak. İyiki yollarımız kesişmiş.
• Dr.Hüseyin Yıldız • Panik Bozukluğu Tedavisi •
ay...l
Doktora henüz girmeden çok nazik ve ilgili bir şekilde karşılandım. Mekan da çok güzeldi Doktor bey çok ilgili ve insana güven veriyor. Seansı tam zamanında ve dolu bir şekilde geçirdi, detaylı açıklamalar yaparak soru işaretlerimi giderdi. İçtenlikle tavsiye ediyorum.
ss...e
Memnun kaldığımı iletmek istiyorum çok ilgili ve alakalı yardımcı oldunuz tekrar görüşmek dileğiyle
me...e
Kardesim icin randevu almistim gayet ilgili oldugunu ve ilk randevu icin guzel bir tanisma gerceklestirdigini soyledi
• Dr.Hüseyin Yıldız • Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi •
Hüseyin Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Yıldız, Psikiyatri. Size Hüseyin Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Bütüncül Psikoterapi, Cinsel Terapi, Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi, Ergen Terapisi.
Hüseyin Yıldız adresi nerede?Hüseyin Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mah. Berk Sok.Dolphin iş Merkezi Kat:5 No:505 İzmit Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta / danışan, Hüseyin Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.