Ameliyatsız Cilt Gençleştirme
Ameliyatsız Estetik Yöntemler
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Op. Dr. Hüsnü Hacı , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında hizmet vermektedir.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Mansuroğlu Mahallesi İslam Kerimov Caddesi No:4/A Eminoğlu Plaza Zemin Kat, Bayraklı
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Hüsnü Hacı Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Hollywood Yüz Estetiği
Kalıcı Makyaj
Karın Germe
Hüsnü Hacı Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Hüsnü Hacı Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
Hüsnü Hacı Muayenehanesi
Gayet memnunum.Estetik yüz gerdirme için gittim, gayet bana açıklayıcı yaklaştı.Ne yapılması gerektiğini, operasyon ile ilgili herşeyi anlattı.Benim de aklıma yatınca operasyonu gerçekleştirdik. Şu anda iyileşme sürecindeyim,tekrar kontrole gideceğim.Operasyon sonucundan gayet iyi geçti, bir sorun yaşamadım.Kendisine araştırarak gittim.Detaylı olarak yüz cerrahi konusunda bilgi vermesi hoşuma gitti.
Hakkımda
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İzmir Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Karşıyaka Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Torbalı Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Narlıdere Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (5)Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bayraklı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bayraklı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bayraklı bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra